• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimlikler cok mu onemli

Sevgili konu sahibi açıkçası ben eşine pek katılmıyorum. Benimde annemle aram seninkinden farksız. Elin adamı için evlatlarını silip attı. Senelerce görüşmedik. Ablam annemin hatalarına üzülmekten tiroit hastası oldu. Ben öyle sinir stres, düğünümün içine etmişliği var. Şimdi o elin adamıyla arası bozuldu bil bakalım nerede ? Bende kalıyor aylardır. İnan evime geldiğinden beri ağzımı açıp kıracak 2 söz söylememişimdir. Herşeyi görmezden gelmeye çalışıyorum. Annem senelerce yokken anne yokluğu nedir görüp yaşadım. İnan nasıl biri olursa olsun yokluğunda deli gibi özleniyor anne dedikleri şey. Bazı insanlar bazı insanların sınavıdır bu hayatta. Bu sınav bazıları için eş, bazıları için iş, bazıları için insanın canı olan annesi babası ya da evladı... Bizimde sınavımız böyle demekki. Ben annemi her haliyle kabul etme kararı aldım, sana da tavsiye ederim. Eşimde sağolsun benim gibi yapıcı olma taraftarı. Aksini yapsam ileride evladım da bana öyle yapar gibi geliyor. Hem ne kadar ömürleri var ki şu hayatta. Karma felsefesi. Bunları bir düşün.. Kal sağlıcakla...

Esin cok mantıklı konusuyor. Bende senin gibiyim bu aralar bdv de annesiyle anlasamayan cok kisinin açtığı konu var
Annesiyle cok iyi anlasan ve annesi tarafından sevilen uzerine titrenen kadınları görünce yüreğimdeki yangın alevleniyor cok üzülüyorum

Esin cok mantıklı konusuyor. Bende senin gibiyim bu aralar bdv de annesiyle anlasamayan cok kisinin açtığı konu var
Annesiyle cok iyi anlasan ve annesi tarafından sevilen uzerine titrenen kadınları görünce yüreğimdeki yangın alevleniyor cok üzülüyorum
Esim surekli insanlik sende kalsin kafasinda
Ben kafama cok takip anne boyle olmak dedikce artik bunu soyledi kisaca herkes annelik sifatini haketmez kendini bosa uzme demeye getirdi

Esim surekli insanlik sende kalsin kafasinda
Ben kafama cok takip anne boyle olmak dedikce artik bunu soyledi kisaca herkes annelik sifatini haketmez kendini bosa uzme demeye getirdi
Benim esimde oyle surekli zaten politigin tekidir abartma askim abartma hayatim bosver sende canim.Bazen de susar.Benim esimde birgun saygi duyarim görüşmezsen dedi en son . Bence de herkes anne kelimesini haketmiyor her doğuran anne olamiyor malesef

Kaynanaya gidiyoruz,görümce gelmiş,uzakta yaşıyor.
Annesine ona kuzuuuuuuuuum diyor görümce de annneeeeeeem
Sonra bir daha annesi kuzuuuuuuummm diuooor bugun sana sarilip yatcam dedi. Özlemiş kaynana kızını.
Ben cok üzülmüştüm,gözüm doldu tuvalete kostum hemen kaynana da
Boyle seyler cok ağrıma gidiyor.

Yok 3. Cocugum ben
Benden sonra bir kardesim oldu onuda isteyerek yapti dilede getirir hep ama beni nedense hep aldirmak istemis her firsatta her ortamda dilden dusurmez bunu dusunsenize beraber katildiginiz her ortanda, her hamilelik bebek konusu gecen muhabbetlerde surekli bunu aldirmak icin cok ugrastim ama zamani gecmisti diye yaptigi muhabbetlerin cocugunu ne kadar uzdugunu.
Benim cok canimi yakiyor bu mevzu mesela
Istisnasiz zoruma gidiyor her seferinde kendi gerceklesmeyen kurtajimi dinliyor olmak
Acaba baskasindan miyim
Acaba tecavuz cocugumuyum falan diye bile dusundum
Yetmedi gozumu karartip sordum
Yok ama olmuyor
Kabul ediyim diyorum bir muddet uzak duruyorum tamamen
Sonra bana bir isi dusuyor,, iki gulumsuyor sonra altindan cikiyor mesele
Acik acik bugun ki cikarim su su dese daha az kirilacagim
Cunku sahte sevgisinden cok biktim yoruldum
Dediğiniz gibi de olabilir tabii yani başkasından olabilirsiniz burda öyle bir konu vardı çünkü.
Madem sizden sonra da bir çocuk yapmış sizi istememiş o zaman dedikleriniz geriye kalıyor. Aile içi tecavüz de var ne yazık ki...
Bence annenizle görüşmeyin artık farz edin ölmüş. Biliyorum zor ama benim annem böyle olsa ben hiç görüşmez öldü sayardım onu...

Anneannem de anneme karşı böyleydi.2 yaşından sonra bakmamış zaten anneme kaynanasina vermiş o bakmış.Diğer çocuklarını sever annemi sevmezdi.Dedem severmis ama ona bile izin vermezmiş.

Maalesef değişmedi ölene kadar öyleydi.
Annemin hep içinde bu durum hala söyler beni niye ayırdı sevmedi diye.

İstemeden zorla olmuş gibisiniz anne baba ve sizin kan grubunuz nedir ?
Annemle hergün gezerim hasta olur bebek gibi bakarım o da bana bakar çoğu kıyafetimiz aynıdır sevdiğim bi yemeği yapsın o akşam yemez bana getirir birlikte yeriz
Ama çocukluğumdan kaynaklı ani çıkışlarım olur ensevdiğim insan ama kırarım onu
Bigün patladım nevar neyok döktüm içimdekileri nekdar dolmuşsun dedi
Malesef küçükken ayrımcı bi anneydi 1 numarası 1 numara doğurduğuydu ben hep 2. planda bile değildim
1 numara için uyumazmış annem geceleri çalarlar diye :) baba diye ağlıyo diye annemde ağlarmış gözüm gibi bakıyorum baba diye ağlıyo dermş

Beni ise çalma korkusunu atlatmış komşuya eltiye babaanne ananeye bırakırdı ama 1 numarayı bırakmazdı hiçbiyere

O ne isterse o pişerdi o ne isterse o izlenir oraya gidilir vs vs

İstisnasız hergece önce onu öperdi sonra beni bikere bile sıra şaşmadı hiç önce ben olmadım yani

Büyüyünce çok kıymetli oldum ama onları unutmuyorum işte

Back
X