- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi 1impossiblelove
Sevgili konu sahibi açıkçası ben eşine pek katılmıyorum. Benimde annemle aram seninkinden farksız. Elin adamı için evlatlarını silip attı. Senelerce görüşmedik. Ablam annemin hatalarına üzülmekten tiroit hastası oldu. Ben öyle sinir stres, düğünümün içine etmişliği var. Şimdi o elin adamıyla arası bozuldu bil bakalım nerede ? Bende kalıyor aylardır. İnan evime geldiğinden beri ağzımı açıp kıracak 2 söz söylememişimdir. Herşeyi görmezden gelmeye çalışıyorum. Annem senelerce yokken anne yokluğu nedir görüp yaşadım. İnan nasıl biri olursa olsun yokluğunda deli gibi özleniyor anne dedikleri şey. Bazı insanlar bazı insanların sınavıdır bu hayatta. Bu sınav bazıları için eş, bazıları için iş, bazıları için insanın canı olan annesi babası ya da evladı... Bizimde sınavımız böyle demekki. Ben annemi her haliyle kabul etme kararı aldım, sana da tavsiye ederim. Eşimde sağolsun benim gibi yapıcı olma taraftarı. Aksini yapsam ileride evladım da bana öyle yapar gibi geliyor. Hem ne kadar ömürleri var ki şu hayatta. Karma felsefesi. Bunları bir düşün.. Kal sağlıcakla...