Kimse bana acımasın :(

Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım kş yazıp rahatlamak ve sizlerden fikir almak istedim. Yarın düğünüm var, Allah a şükür eşimle manevi hiçbir sıkıntımız yok Allah daim etsin inşallah. Eşimin tek başına koşturması ailesinin umursamazlığı inanın son saatler ve çok bunaldım. Ev düzdük ama buzdolabı bomboş, ocak yok, evde halı yok... Yokta yok. Az önce konuşurken vir tanıdığa bahsettim ve sanırım bana erzak almış. Ben acınacak durumda değilim ki. Biliyorum o iyiliğinden yaptı ama çok ağırıma gidiyor. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allah a sığınıyorum inşallah hayırlısı olur.
Parayla huzur alınmaz manevi olarak huzurlu olman bence çok daha önemli..
Herkesin aradığı şeyi siz bulmuşsunuz. Maddi imkansızlıklar zamanla düzelecektir.
Yakında bizimde düğünümüz var inşallah herşey gönlünce olur.

benim de erzağım falan yoktu, annem de hiç ilgilienmemişti diyebilirim evimle, üzüldüm ama ne gerek vardı....

bunlara takma paranız oldukça birlikte alırsınız,

benim ailemde özellikle adettendir eksikli ev kurmak, ben de özellikle bazı şeyleri almadım, (bazılarını da alamadım), tadını çıkart düğününün bebeğim öyle güzel günler ki bu günler... öyle bir erzak alırsın ki böceklenir bile....

halın malın hepis olur dünya malı kız takılma bunlara nazarı def eder hem iyidir eksik ;)

Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım kş yazıp rahatlamak ve sizlerden fikir almak istedim. Yarın düğünüm var, Allah a şükür eşimle manevi hiçbir sıkıntımız yok Allah daim etsin inşallah. Eşimin tek başına koşturması ailesinin umursamazlığı inanın son saatler ve çok bunaldım. Ev düzdük ama buzdolabı bomboş, ocak yok, evde halı yok... Yokta yok. Az önce konuşurken vir tanıdığa bahsettim ve sanırım bana erzak almış. Ben acınacak durumda değilim ki. Biliyorum o iyiliğinden yaptı ama çok ağırıma gidiyor. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Allah a sığınıyorum inşallah hayırlısı olur.

Canim tebrikler mutluluklar dilerim size :KK68: hersey olur insallah icini ferah tut, zamanla oluyor hepsi dert etme.
bide dugunde gelen altin , takilari bozdurursunuz ihtiyaciniz kadar eksiklerini tamamlarsin.
acinacak durumdan degil yardim icin alinmistir onlar o sekilde gor lutfen. para dedigin bugun sende yarin bende, oyle kaygan baska anlamlar yukleme kimse acimiyor size yardim ediyorlar rahat edin diye.
cunku evlenirken hic biseyin tam olmuyor inan bana.

Benim düğünümde haftaya.Allah hepimize kolaylık versin çok zor tabi ki evlenmek.Hiç takma kafanı herkes öyle bana da erzağımı aldılar.Sen sıkma canını.Allah o kulu sayesinde yardımcı oluyor vesile oluyor işte.Şükredelim birlikte.

benım herseyım doluyduda noldu
pislık bı kayınvalıdem var
evlendıkden sonra aaa suda eksıkmıs dedık
yanı dıyecegım su kı doluya bosa bakma herseyı fazlada alsan yasadıkca evde daha cook eksık cıkıyor ve hepsınıde yaparsınız yavas yavas
bıde onemlı olan mutlulugun
mesela ben bos buzluga kayınvalıdemı koymak ıstıyorum :KK70:
oylece durdugunda gayet sevımlı duruyor :KK70:
sen kayınvalıde den haber ver ıyımı :)

allah mutlu mesut etsın bol bereketlı guzel huzurlu saglıklı bı hayatınız olsun esınızle bırlıkte :)
tebrık ederım bu arada

yeni evlenene yardim yapilir.. hic oyle dusunme.. maddi sorunlar evliligin tadi tuzu.. sizi birarada tutar.. biz de zorluklar yasadik.aile olmak kolay degil.. agzinizin tadi kacmasin yeter

Kima gecemde avucumun icine konulan altinla kahvaltilik almistik ve ikimiz de saglikliydik. Bu sabah mukkellef bir kahvalti sofrasi hazirladim lakin esim birkac ay calisamayacak saglik sorunundan oturu. Esimin saglikli olmasini ve o altini bozdurmayi tercih ederdim. Soyleyeceklerim bu kadar :)

Canım hiç moralini bozma biz ikimiz de meslek sahibiydik yine de bir ton borçla evlendik eşimin ailesi elini sürmedi hicbirseye özellikle de kp adamin umrunda değildi oğlu mu evleniyor başka biri mi ama çok şükür ki o borçları ödedik zor zamanlar yaşadık ama hep birbirimize tutunduk küçük ve maliyetsiz keyifler yaptık çay içerken bile mutlu olduk çok şükür geçti o günler ve bugünümüz daha da kıymetli oldu :KK5:

Insan evi yuvası için emek verdikçe mutlu oluyor :KK51:

Üzülmeyin geçer inşallah yeter ki eşinizle birbirinizi sevin :KK200:

ev düzdük diyorsun ama hiç eşya yok ama yatak mutlaka vardır değil mi?

En güzel gününü bunları düşünerek zehir etme.
Benim düzülmüş evim de yoktu.

Eşimin ailesi bırak maddi desteği bir hafta sonrama kızkardeşinin düğününü de koydular. Benim düğünümde gelin damat da görümcemle damatları gibiydi.

ben resmen bunlar yüzünden ilk ayımda hem ev yerleştirmek hem de dört beş şehir arasında mekik dokundum.ne düğünümün heyecanını ne de ilk ayımın keyfini yaşayabildim.

Benim kombim bağlanmamıştı. Gelin saçımla kalakalmıştım. Banyo yapamadık. Düğün sabahı banyomuzu kendi ailelerimizde yaptık eşimle.

Benim de buzdolabı boştu. Düğün dönüşü karnımız aç. Eşim gecenin o saati açık bir bakkal buldu, çubuk kraker, topkek almış, çok gülmüştüm. Sabah kalkıp markete gittik. Soran olmadı yani bize de... normalde erkek tarafı dolabı doldurur ve düğün gecesi için yiyecek koyar. Ama nerde?

O erzak alınması bence güzel olmuş, evlenene herkes birşeyler yapar. Benim eşyalarımı bile eşimin akrabaları aldı, eşime düğün hediyesi olarak.

Hepsi geçer, unutulur şimdi çok basit geliyor bana bu sorunlar :)

Aman dert ettiğin şeye bak
Arkadaşımın gelinliğini giydim düğün değil nikah oldu davetiyem en ucuzuydu eşyalarım keza öyle hepsi en hesaplısıydı ama dünya da benden mutlusu yoktu
Takmayın lütfen aslolan aşkınız
Mutluluklar

Bizimde öyleydi.1 tabak zeytin 5-6yumurta 1 demlemelik de çay vardi.
Eşinle birlikte yaparsin aylık alışverişini.
Acıma diye algilama herkes herşeyin dörtdörtlük olsun istiyor ama olmuyor.
Üzülme bak cogumuz yaşamışız aynı durumu

Back
X