Kimse beni anlamıyor!

Evet yaşadığın için anlıyorsun en sonunda beni anlayan çıktı :))
Tamam o şekilde yaparım.
Müzikleri indiririm telefonuma.
Çok bunaltıcı ama bir o kadar da tadını çıkarmaya çalışıyorum bugünler gelmeyecek birdaha :)
Ama bana ilk ve son çocuğum dedirtti diyebilirim :))
Ben de çocuk yapmayı düşünmüyorum bir daha. Ama büyüdüğünde bebek sevmeyi özlüyorsun diyorlar. Yemezler:) gaza gelmem.

bebeğim doğalı 25 gün oldu. Bu zamana kadar hiç bir sorunumuz yoktu,herşey gayet yolundaydı. Karnı doyuyordu altı temizse kesintisiz bir şekilde 3 saat uyuyor tekrar kalkıp emiyor ve aynı düzende devam ediyordu.
Öyle ki yemeğimi,ütümü dahi yapabiliyordum üstelik evimi de toparlayabiliyordum.
5 6 gün önce kadar sütüm tazikli gelmeye başladı ve bebeğim meme reddetmeye başladı. Resmen memeyle kavga ediyordu sinirleniyordu. İlk tazikli gelen sütü sağıp veriyorum ama sonradan gelen süt sanırım azalıyor ve bu sefer doymadığı için en fazla 1 saat uyuyop uyanıyor tekrardan. Vazen saatlerce uğraştığım oluyor kesintisiz 4 saat emdiği oluyor ama ona rağmen kucakta bile huzursuz olmaya başladı...
Sonradan gelen süt sanırım azaldığı için bebeğim de memede uyuya kaldığı için doymuyor! O yüzden tekrar tekrar emzirmek zorunda kalıyorum..
ama insanlara anlatamıyorum ben bu meseleyi. Beni kimse anlamıyor doyduğunu daha fazla vermemem gerektiğini,alıştığı için bu şekilde davrandığını ve hatta ve hatta şımardığını söylüyor. (Annem genelde)
Anlatamıyorum bir türlü derdimi kimseye ve bunalmaya başladım.
Lohusalık depresyonu yaşamadım resmen sütüm yüzünden depresyona giricem.
Bebeğimin tepindiğini sinirlendiğini görünce ve onu memede bile rahatlatamadıkça sinirlerim bozuluyor.
Bu durumu yaşayan var mı nasıl atlattınız? Ben delirmek üzereyim yorgunluğu geçtim bebeğimin huzursuzluğu beni huzursuz ediyor.
Bebek gaz problemi yaşadigi zaman meme ariyormuş gbi açmış gbi davranir gaz sancisından 4saat emzirmek cok fazla yenidogan bi bebek 30cc süt ile doyabiliyor bence bi ogün komple sütünü sag ne kadar sütün geldigine bak sagdiginı şiringa ile ver bebege meme de kavga etmesi gazlı oldugunu da gösterir bence bi dr. Götür o gazsa hemen anlar mua.de ona göre bi damla verir

Bebek gaz problemi yaşadigi zaman meme ariyormuş gbi açmış gbi davranir gaz sancisından 4saat emzirmek cok fazla yenidogan bi bebek 30cc süt ile doyabiliyor bence bi ogün komple sütünü sag ne kadar sütün geldigine bak sagdiginı şiringa ile ver bebege meme de kavga etmesi gazlı oldugunu da gösterir bence bi dr. Götür o gazsa hemen anlar mua.de ona göre bi damla verir

Canım daha dün götürdük doktoru da profesör dr inanılmaz iyi bir doktor. Çok güzel ayrıntılı bir şekilde muayene etti kesinlikle gaz ile alakalı birşey söylemedi.
Olsaydı zaten söylerdi karnından belli olur.

biz oğlanı doktora götürmüştük. hep ağlıyor die. gazdan di mi dediğimiz de gaz 3 haftalıkken başlar demişti.
yani sizin ki gaz sancısı çekiyor. ona çözüm bulun. ve meme de doymadığından durmuyor. 4 saat meme fazla yani. alıştırmamalısın. annen doğru diyor. sonra seni emzik gibi kullanmaya başlayacak.

Canım daha dün götürdük doktoru da profesör dr inanılmaz iyi bir doktor. Çok güzel ayrıntılı bir şekilde muayene etti kesinlikle gaz ile alakalı birşey söylemedi.
Olsaydı zaten söylerdi karnından belli olur.
Bence başka bi doktora daha göstermelisin cünkü bebekler dogar dogmaz gazli olmuyor 15.20gün sonra başliyor bende ilk oglumda cok cektim durmuyodu susmuyodu sırf bu yüzden emzirmeyi kesip sagip sagip veriyordm simdi 17aylik hepsi geciyor unutuluyor m. Etme azıcık dayan benim oglum 2bucuk saat uyudugunda ilk kez kalkip nefes aliyor mu diye kontrol etmistm

Bence başka bi doktora daha göstermelisin cünkü bebekler dogar dogmaz gazli olmuyor 15.20gün sonra başliyor bende ilk oglumda cok cektim durmuyodu susmuyodu sırf bu yüzden emzirmeyi kesip sagip sagip veriyordm simdi 17aylik hepsi geciyor unutuluyor m. Etme azıcık dayan benim oglum 2bucuk saat uyudugunda ilk kez kalkip nefes aliyor mu diye kontrol etmistm

:)))
Nasıl farklı bir psikoloji bende yaşadım bunu çok sakin uyuduğu için neden uyanmıyor birşey mı oldu diye bakıyordum :)
Bugünçok sakin.uyuyor 1 bucuk saattir. Gazını çıkarttı rahat rahat uyuyor.
Canım doktorundan çok memnunum.
Başka bir doktora gerek duymuyorum bunu bulana kadar doktor doktor gezdik bitek bu doktordan memnun kaldık.

:)))
Nasıl farklı bir psikoloji bende yaşadım bunu çok sakin uyuduğu için neden uyanmıyor birşey mı oldu diye bakıyordum :)
Bugünçok sakin.uyuyor 1 bucuk saattir. Gazını çıkarttı rahat rahat uyuyor.
Canım doktorundan çok memnunum.
Başka bir doktora gerek duymuyorum bunu bulana kadar doktor doktor gezdik bitek bu doktordan memnun kaldık.
Doktor işi kesinlikle sıkıntı valla ecz. Teknisyeniym dr.lari tanıdgm halde zorlandm çocugum cok sıkıntı çekti ayrica başında dırdır yapanları tersle gtsin ben kv ile tartışmştım geçende yanımdaydı esimin yengesiyle konusuyodm o dırdir yapanlar bundada yaparsa daha fenasını yapcam dedm :halay:boşver takma çok cabuk gecıcek birde kehribar kolyesini arastr benm oglum uyumuyodu çok iyi geldi sakinleştirdi diş cıkarma dòneminde de iyi oluyo 2.yede dogumdan hemen snra alıcam :anne:

Back
X