bebeğim doğalı 25 gün oldu. Bu zamana kadar hiç bir sorunumuz yoktu,herşey gayet yolundaydı. Karnı doyuyordu altı temizse kesintisiz bir şekilde 3 saat uyuyor tekrar kalkıp emiyor ve aynı düzende devam ediyordu.
Öyle ki yemeğimi,ütümü dahi yapabiliyordum üstelik evimi de toparlayabiliyordum.
5 6 gün önce kadar sütüm tazikli gelmeye başladı ve bebeğim meme reddetmeye başladı. Resmen memeyle kavga ediyordu sinirleniyordu. İlk tazikli gelen sütü sağıp veriyorum ama sonradan gelen süt sanırım azalıyor ve bu sefer doymadığı için en fazla 1 saat uyuyop uyanıyor tekrardan. Vazen saatlerce uğraştığım oluyor kesintisiz 4 saat emdiği oluyor ama ona rağmen kucakta bile huzursuz olmaya başladı...
Sonradan gelen süt sanırım azaldığı için bebeğim de memede uyuya kaldığı için doymuyor! O yüzden tekrar tekrar emzirmek zorunda kalıyorum..
ama insanlara anlatamıyorum ben bu meseleyi. Beni kimse anlamıyor doyduğunu daha fazla vermemem gerektiğini,alıştığı için bu şekilde davrandığını ve hatta ve hatta şımardığını söylüyor. (Annem genelde)
Anlatamıyorum bir türlü derdimi kimseye ve bunalmaya başladım.
Lohusalık depresyonu yaşamadım resmen sütüm yüzünden depresyona giricem.
Bebeğimin tepindiğini sinirlendiğini görünce ve onu memede bile rahatlatamadıkça sinirlerim bozuluyor.
Bu durumu yaşayan var mı nasıl atlattınız? Ben delirmek üzereyim yorgunluğu geçtim bebeğimin huzursuzluğu beni huzursuz ediyor.