- 1 Temmuz 2017
- 672
- 726
- 33
- 39
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Allah saglikli dogum nasip etsin.Dogumdan sonra sikilicak vakit pek bulamayacaksiniz merak etmeyin.Ve bu son zamanlarinizi bebek gelisim kitaplari okuyarak geçirebilirsiniz.Yada kitap okumayı seviyorsanız Roman.Gerci onuda sevmek gerek icten gelen bir durum bu.Ben işlerimi bitirip bir romana bir başlıyorum aralıksız iki saat.Daha cok gencsiniz zihniniz orta yaslara gore daha bos daha verimli.Oyuzden bu vaktnizi iyi değerlendirin.Butun gun oturuyorsaniz oda can sikintisi yapar.Hic bisey yapmasanizda bebeginiz için gunluk tutun.Tek basima canim sikiliyor diyenlere ben biraz şaşırıyorum.Sakinlik huzur kafa dinlemeEvet buda benim sarkim canim sıkıldiginda hep soylerim.butun gun bendl duvara duvar bana bakmasindan cok sıkıldim esim iki vardiyali caliyor.gece 12.30 gitti sabah 13.00 geldi 14.00 gibi de uyudu o saattten buyana uyanmiyor bende sıkılıyom 3 oldu yanina gittim uyandirmaya calisiyom.neden uyanmiyozun sabahtandir uyuyosun dedim oda bana firca atti birakmiyosun uyuyim dedi ben kustum agladim azicik.hamileliginde etkisi var cok dengesiz oldum iyice bii iki damla goz yasi akittiktan sonra tekrar gulmeye basliyorum :/ inanilmaz derece canim sıkılıyor ama uyanmiyo nasil uyandircam ben bunu ya