Kimse benim değer verdiğim kadar bana değer vermiyor, ben mi eziğim?

O an kötüydüm ve fikir almak için yazdım, fazla abarttınız. Saygısızlık ile ne alakası var? Normal bir site ve normal bir soru
Bize degil, bize saygi duymayin bunun hic onemi yok.

Okudugunuz okullara, size ders vermek icin kendi cocuklarinin zamanindan calan ogretmenlerinize, dilimize ve en onemlisi de kendinize saygi duymuyorsunuz.

Bakin, bir yanlis yaptiniz, onlarca insan konuya girip allak bullak oldu, derdinize care olmak yerine ne anlattiginizi anlamaya cabaladi, anlayamadi ve tekrar tekrar sordu, sizde derdinize derman ararken gereksiz yere bir suru ayni soruyu yanitlamak zorunda kaldiniz.

Duzgunce yazsaydiniz, simdiye konunuz anlasilir ve cozum onerileri yazilirdi.

Bize degil, bize saygi duymayin bunun hic onemi yok.

Okudugunuz okullara, size ders vermek icin kendi cocuklarinin zamanindan calan ogretmenlerinize, dilimize ve en onemlisi de kendinize saygi duymuyorsunuz.

Bakin, bir yanlis yaptiniz, onlarca insan konuya girip allak bullak oldu, derdinize care olmak yerine ne anlattiginizi anlamaya cabaladi, anlayamadi ve tekrar tekrar sordu, sizde derdinize derman ararken gereksiz yere bir suru ayni soruyu yanitlamak zorunda kaldiniz.

Duzgunce yazsaydiniz, simdiye konunuz anlasilir ve cozum onerileri yazilirdi.
Dalga geçmiyorsun değil mi?

Tamam abla en iyi sizsiniz, anlamadığım bir site için bu nasıl bir yargı yaa
Canım benim benim mukemmellik iddiam yok, yazdigim anlasiliyor mu? Evet.

Sen anlamis, yanitlamis misin? Evet.

Beklentimiz bu denli dusuk, bilmem anlatabiliyor muyum? 2 sayfa cevap var konunda bir Allah'in kulu ne sordugunu dahi anlamadi.

Merhaba Seray, sorununuz ne insanlarla ne yasiyorsunuz bilmiyorum ama size nasil davraniyorlarsa oyle davranin. Aranmadan tekrar aramayin. Bir gorusmeyi siz ayarladiysaniz sonrakini o ayarlasin. Ikinciye siz gorusme ayarlamayin. Yillar icerisinde insanlar bana bunu ogretti. Diyeceksin gebito daha degerli hissediyir musun. Hayir ama en azindan onlara da degerli hissettirmiyorum.

Ben şunu fark ettim ne kadar çok değer verirsen o kadar çok değersizleşiyorsun bunu kesin olarak söyleyebilirim. Seninle alakalı değil yani kural gibi birşey bu galiba. Geç oldu ama fark ettim bak cok basit bir örnek vereyim beni çok sevdiğini bildiğim bir arkadaşm var çok samimi değiliz ama beni sevdiğini bilirim yani ben de o instaya ne hikaye atsa beğeniyorum niye bilmiyorum sanki beğenmeyince benim ona tavırlı olduğumu sancak gibi düşünüyorum takıntı gibi her attığını beğeniyorum fazlaca değer verdiğimin basit bir göstergesi gibi düşün. Bir süre sonra baktım benim hikayelerimi bile açmıyor artık. Bunu birkaç kişi de daha denedim (sosyal deney misali 😹) evet onlarda aynı şeyi yaptı. Çok değer verince seni değersiz görüyorlar demek ki
Ay hayır yaa, bu değer vermenin göstergesi değil. Storyleri sürekli tekrar ediyormuş gibi olanların ve sürekli düzenli story atanlarınkine ben de bakmıyorum. Sessize alıyorum baya. Ve aralarında çok sevdiklerim var. Sıkılıyorum her gün her gün 10 tane story. Neyine bakıcam. Ama bu sevmediğim anlamına gelmiyor asla.

Merhaba Seray, sorununuz ne insanlarla ne yasiyorsunuz bilmiyorum ama size nasil davraniyorlarsa oyle davranin. Aranmadan tekrar aramayin. Bir gorusmeyi siz ayarladiysaniz sonrakini o ayarlasin. Ikinciye siz gorusme ayarlamayin. Yillar icerisinde insanlar bana bunu ogretti. Diyeceksin gebito daha degerli hissediyir musun. Hayir ama en azindan onlara da degerli hissettirmiyorum.
Benim insanlarla bir sorum ilk yazanlarla gayet iyiydim ama sonra saldırır gibi cevap verdiler.

Canım benim benim mukemmellik iddiam yok, yazdigim anlasiliyor mu? Evet.

Sen anlamis, yanitlamis misin? Evet.

Beklentimiz bu denli dusuk, bilmem anlatabiliyor muyum? 2 sayfa cevap var konunda bir Allah'in kulu ne sordugunu dahi anlamadi.
Abla şu yaptığınız anneme gösterdim valla güldü. Neyse bir daha bir şey yazarsam yaa. Ne yaşadığımı anlamadım. Bilmiyor ve açıklamamış olabilirim. Tamam siz haklısınız. Kendimi üzemeyeceğim.

Back
X