• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimse eltisiyle anlaşamaz ama ben özellikle anlaşabilmek istiyorum

sen ona gerçekten samimi duygularla ve iyi niyetle yaklaşırsan o da iyi olur. ama kızla tanıştıktan sonra kaynınla olan ilişkilerine karışmamaya özen gösterin yoksa sizden hemen soğur.kızı yönetmeye çalışırsan bu da ters teper. ya da yeni evliyken hemen hep beraber takılalım diye ısrar etmeyin, büyük ihtimalle kız yalnız kalmak isteyecektir.

ben zaten istisnalar haricinde bu eltilerin anlaşamama konusunun hep ilk gelinin olumsuz tavırlarından ve aileyi paylaşamama, kıskançlık yapma yeni gelin üstünde baskı kurmaya çalışma durumlarından kaynaklandığını düşünürüm. sen iyi olduktan sonra o da iyi olur zaten ama çok aşırı bir samimiyette beklemeyin ilk etapta.

ne güzel iyi dileklerde bulunmuşsun çok hoşuma gitti. :16: bana kalırsa hemen içli dışlı olmana gerek yok iyi olalım diye düşünüp kendini zorlamanada gerek yok gözlem yap:9: iyi biryse anlaşır gidersiniz bence çağır ve tanışın işallah temiz kalbine göre biridir iyi anlaşırsınız

eve davet etmen her açıdan süper olur.yavaş yavaş kaynınla olan seviyeli ve güzel ilişkinden bahsedersin.onunda çok değerli olabileceğini isterse çok iyi arkadaş olabileceğinizi söylersin.
beraber gezmelere başlarsın arada bir arasın.
tabi bunlar yavaş yavaş olmalı.ama kendini harap etmenede gerek yok.çünkü bu seferde çok ezik duruma düşebilirsin ve alışabilir.

Back
X