benim konum biraz garip ben eşimin kardeşini çok severim
en sevdiğim çocukluk arkadaşlarımdan biri
o tanıştrdı eşimle evlenmem içn yardım etti
çok iyi çok düşünceli dürüt biri eve gelmeden en az yarım saat önce arar müsaitmisiniz abi der öyle gelir
yatmaya zorla kal kal kal deriz öyle kalır
abisi yokken gelip bana rahatsızlık vermek istemez
geldiğinde canı birşey çektiyse marketten malzemeleri alıp gelir yaparmısn der
biz düğün yaparken kayınpeder ve üvey anne 1 tl bile yardım etmediler o motorunu sattı 10bin tl bize verdi
eşim şu an tüm birikimini ev paramızı herşeyini ona versin sesimi bile çıkarmam
o kadar hakettiğini düşünürüm eşim ve o dünyada tanıştığım en iyi insanlardan birileri
eşim bana bir alsın ona 10 alsın hiç kıskanmam o derece iyi biri
ben onunla çocukluğumdan beri arkadaşım şimdi bir sevgilisi var
çok istiyordum biri ile ciddi olsun dördümüz arkadaş olalım diye
çok mantıklıdır ciddiyetten emin olmadan asla bizimle tanıştrmaz şimdiki kızı tanıştracakmış artık karar vermiş çok iyi çok tatlı anlaşırsn diyor bana
ama çok korkuyorum kız ona karşı çok iyi çok tatlıdır ama ya bana öyle gelmezse ne yapmalıyım alttan almalımıyım
biz çoğu zaman 3 arkadaş gbi gezeriz eşim o ben yanımızda bir bayanın daha oalcağı çok mutlu ediyor beni
ama kızla anlaşamayıp aramızn bozulmasından korkuyorum
ne yapmalıyım tanışmak için benmi ilk adımı atayım bizemi davet edeyim belki kıza sıcak olabilirim o zaman ilk izlenim herzaman önemlidir
yani kısacası BİR ELTİ İLE ÇOK İYİ ARKADAŞ OLMAK için ne yapmalıyım
en sevdiğim çocukluk arkadaşlarımdan biri
o tanıştrdı eşimle evlenmem içn yardım etti
çok iyi çok düşünceli dürüt biri eve gelmeden en az yarım saat önce arar müsaitmisiniz abi der öyle gelir
yatmaya zorla kal kal kal deriz öyle kalır
abisi yokken gelip bana rahatsızlık vermek istemez
geldiğinde canı birşey çektiyse marketten malzemeleri alıp gelir yaparmısn der
biz düğün yaparken kayınpeder ve üvey anne 1 tl bile yardım etmediler o motorunu sattı 10bin tl bize verdi
eşim şu an tüm birikimini ev paramızı herşeyini ona versin sesimi bile çıkarmam
o kadar hakettiğini düşünürüm eşim ve o dünyada tanıştığım en iyi insanlardan birileri
eşim bana bir alsın ona 10 alsın hiç kıskanmam o derece iyi biri
ben onunla çocukluğumdan beri arkadaşım şimdi bir sevgilisi var
çok istiyordum biri ile ciddi olsun dördümüz arkadaş olalım diye
çok mantıklıdır ciddiyetten emin olmadan asla bizimle tanıştrmaz şimdiki kızı tanıştracakmış artık karar vermiş çok iyi çok tatlı anlaşırsn diyor bana
ama çok korkuyorum kız ona karşı çok iyi çok tatlıdır ama ya bana öyle gelmezse ne yapmalıyım alttan almalımıyım
biz çoğu zaman 3 arkadaş gbi gezeriz eşim o ben yanımızda bir bayanın daha oalcağı çok mutlu ediyor beni
ama kızla anlaşamayıp aramızn bozulmasından korkuyorum
ne yapmalıyım tanışmak için benmi ilk adımı atayım bizemi davet edeyim belki kıza sıcak olabilirim o zaman ilk izlenim herzaman önemlidir
yani kısacası BİR ELTİ İLE ÇOK İYİ ARKADAŞ OLMAK için ne yapmalıyım