- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi derdime derman
-
Bensiz hiçbşr şey yapmak istemeyen biri, çok düşkün. hiç ummazdım ben de şaşkınımNisanlinizi tanımadan yorum yapamıyorum açıkçası
Ama hayatta kimseye gözü kapalı güvenmememek gerektiğine çok inanıyorum
Binbir çeşit insan var, kimse için bir şeyi asla yapmaz demeyin
Allah doğru insanlarla karsilastirsin
Belki de düşündüğünüz gibi değildir bu da bir ihtimalBensiz hiçbşr şey yapmak istemeyen biri, çok düşkün. hiç ummazdım ben de şaşkınım
Başka bir açıklaması olduğunuz hiç sanmıyorum gerçekçi olmak gerekirseBelki de düşündüğünüz gibi değildir bu da bir ihtimal
Biraz daha gözlemleyin, ama asla sonsuz bir güven beslemeyin
Evet canım biliyorum, yani daha önce hiç araştırmak gibi bir seyin içine girmedim, belki hep böyleydi benle olduğu süreçte.Arkadasim burda yirmi senelik evli kadinlarin aldatma konularini okuyoruz,ailesini yuvasini bir heyecan icin harcayan adam hicde az degil,hatta hepsine sorsan hepsi karisini cok seviyor,kimse sevmedigi icin yaptigini iddia etmiyor zaten,bir adamin karakterine islemisse karaktersizlik sevsede sevmesede yapar..kimseye gozu kapali guvenme,nefis insana her turlu kotulugu tatli gosterip yaptirabilir...
Aynen öyle. tamam insanız hepimizin geçmişi oldu ama bir çok kişiyi aratması.Babam hariç kimseye gözüm kapalı güvenmem . Ben evliyim , eşim iş dışında hep benimle . Ayda bir arkadaşlarıyla takılır o da birkaç saat ..yine de sonsuz bir güvenim yok ..
Nişanlın için de ne desem bilemedim .. merak diyeceğim de insan 10 kişiyi birden niye merak eder ?!
benim yok maalesef canımSen ne sandin tatlim? Oyle seni seviyorum yerine cok seviyorum diyor diye baska nefsi olan insanlardan farkli mi olacakti nisanlin?
Sonsuz guvenmeyeceksin kendinden baskasina.
Senin belinde gamze varmi?
benim yok maalesef canım
ağustosta canım,İyimser yaklasirsak..laf arasinda bel gamze konusu gecmis olabilir erkek arkadaslariyla ve o kizlari aratma konusuda meraktan ote birsey degildir..
Bence direk nisanlina sor bunlari..
Dugun hangi tarihte?
tamam merak eder ama birçok kız. ve biz en güzel günlerimiz yaşıyoruz, çok mutluyuz. bu durumda aklında neden başkası gelir ki ? ya da daha bu kadar cicim aylarındayken gelirse ilerde sorun teşkil eder mitamam kimseye güvenme hele erkeklere hiç güvenme
ama bu da ayrılmak için gerçekten bir sebep mi , bir muhabbet geçmiştir gogle yazmıştır beldeki gamze diye , ne var bunda
sen hiç mi kimseyi aratmıyorsun facede kimseye bakmıyorsun ,
tamam güvenmeyin ama abartmayında ,
Bence gördüklerin hakkında konuş .. biraz gozlemleyecegim diyorsun ama evlenmeden önce çöz lütfen ..Aynen öyle. tamam insanız hepimizin geçmişi oldu ama bir çok kişiyi aratması.
benim gözümde kimse yok. o da öyle der hep ama bilemiyorum
ağustosta canım,
sorsam kabul etmese bile açık ve net. sadece kandırmak için birkaç şey söylerse söyler
tamam merak eder ama birçok kız. ve biz en güzel günlerimiz yaşıyoruz, çok mutluyuz. bu durumda aklında neden başkası gelir ki ? ya da daha bu kadar cicim aylarındayken gelirse ilerde sorun teşkil eder mi
Sorun ayrılmak ya da ayrılmamaktan öte, karşımdaki adama bakış açım değiştiiyide adam snei aldatmamış ki , bana göre gereksiz bir sıkıntı yapıyorsun kendıne ,
her bakmalarını takip edip ayrılacak olsaydı kimse evli kalmazdı canım , ve buda ayrılmak için sebep değil
Sorun ayrılmak ya da ayrılmamaktan öte, karşımdaki adama bakış açım değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?