- 30 Haziran 2014
- 241
- 126
- 123
- 29
- Konu Sahibi Elaleeem ne der
-
Daha çok daha çok tepeme çıkacak kadar azıttı ben alttan aldıkça ben sabır dedikçe kudurdu kendini iyice vazgeçilmez zandı bi mum yaksın arasın şimdi benicanım... neler olmus boyle ... son olaylardan sonra hıcmı akıllanmadı bu cocuk ...
Bence en büyük tavizi ona siz vermişsiniz cesaretini sizden almış...Şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama bu insanla bir arada olunmaz.
o senın kıymetını anlayacak ama o zmn ıs ısten gecmıs olacak emın ol ...Daha çok daha çok tepeme çıkacak kadar azıttı ben alttan aldıkça ben sabır dedikçe kudurdu kendini iyice vazgeçilmez zandı bi mum yaksın arasın şimdi beni
Haklısın ben verdim en büyük tavızı çok sevdim ilkimdi kıyetlimdi çok mutluydumm ama işte ben çok kaldırdım o popusunu şimdi bıraktım onu kendi haline
iyiyim şu an hiç bu kadar bitirmemiştim onu silmemiştim çok yıprandım son zamanlarda bunu yapmanın zamanı gelmişti şimdi onu görmek daha istemiyorum...
o senın kıymetını anlayacak ama o zmn ıs ısten gecmıs olacak emın ol ...
Yapılacak en doğru şeyi yapmışsınız..Üzücü bir durum.Sizi çok iyi anlıyorum.
Bu ne bicim bir iliskiymis? Yok arkadaşlarını sil yok bilmem ne. Sacma sapan. Ilkinde size neler yapmis affetmissiniz pes vallahi.
Bari yine affetmeyin yoksa 3.sayfa haberlerine cikarsiniz bu gidisle..
yıne duser pesıne yumusama sakınEminim zaten biliyosuuun bu ilk değil ama son ..
yumuşacak halim kalmadı kuzum hepisini tüketti sağolsunyıne duser pesıne yumusama sakın
valla getırme benı oralara ,yumuşacak halim kalmadı kuzum hepisini tüketti sağolsun
valla getırme benı oralara ,
ıkınızıde elıme alırım bak ona gore
butun sınırımı cıkartırım sızden fenamıSeeen yaparsııınnnn
butun sınırımı cıkartırım sızden fenamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?