• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimse kimseyi tanımıyor..

Acaba desem mi tanısmak istiyorum diye o konuda da kararsızım hani zoraki olur gibi
Sen teklif etme bence. Sevgilin sana baska konuşuyor bence. Sandigin gibi ailesinin senden haberi yok sadece sevgili diye biliyorlardir yoksa is ciddiyse annesi niye gormezden gelsin

Benim 2 senelik bir ilişkim var aileler daha tanışmasada benim ailemde onun aileside isim olarak tanıyorlar. Sevgilimin oturduğu sitede bir işte çalışıyordum ailesiyle her gün yüzyüze gelmişliğim varken bir kerede dönüp kimse bakmadı, selam bile verilmedi. Annesi beni gördüğünde benden kaçar gibi davranıyor, babasıda keza aynı şekilde. Herşey gayet ciddiyetinde yürüyor bu olay haricinde. Kendi aralarında konuşuluyo düğün için planlar yapılıyo ama gel gelelim kimse kimseyi tanımıyo. Sevgilim beni ailesiyle neden hala tanıştırmıyor olabilir, neden hala birbirimizi gördüğümüzde köşe kapmaca oynuyor gibiyiz. Anlayan banada anlatsın :KK43:
sevgilin çalışıyor mu? işi gücü tamam evlenmeye müsait mi
belki daha varsa bunlara ondandır bence

Tam tersini yap ne kaybedersin ki, git tanış konuş, anne de hayırdır oglum falan diye sorma geregi duyar :KK66: zaten ciddi bir konu varsa cocukda harekete geçmiş olur.
26 yaşında bir erkek evlat sahibi olarak söylüyorum ve birçok annede benim gibi düşünüyor, çok kız arkadaşı oldu hemen hepsini tanırım ama yolda görse aaa napıyosun demem karşıdan beklerim (protokol gereği :KK70: :KK70: :KK70: )
Aslında bende annemden biliyorum bu durumuda sonra kendi kendine gelin güvey muhabbeti olmasın diye cekiniyorum:KK48:

sevgilin çalışıyor mu? işi gücü tamam evlenmeye müsait mi
belki daha varsa bunlara ondandır bence
Çalışıyo işi gücü gayet yerinde kendi ayaklarının üzerinde duran biri ama sevgili anası evlendirmeye kıyamıyormuş öylede kulağıma gelen şeyler var:silah:

Aslında bende annemden biliyorum bu durumuda sonra kendi kendine gelin güvey muhabbeti olmasın diye cekiniyorum:KK48:

siz bu cocukla evlilik muhabbeti yaptınız dimi, yaptıysanız kimse size kendi kendine yapıyor diyemez. ileri bile gidilebilir ''ahmet de sizle tanıştıracaktı beni ama zaman ayarlayamadı'' falan diye hem ahmet hem anasına mesajı vermiş olurum :D

Sen teklif etme bence. Sevgilin sana baska konuşuyor bence. Sandigin gibi ailesinin senden haberi yok sadece sevgili diye biliyorlardir yoksa is ciddiyse annesi niye gormezden gelsin
Belkide dediğin gibidir ama abisinin eşi benimle tanışmaya çok meraklı hep çağırıyormuş daha gidemedik niyeyse neyi bekliyorsak

siz bu cocukla evlilik muhabbeti yaptınız dimi, yaptıysanız kimse size kendi kendine yapıyor diyemez. ileri bile gidilebilir ''ahmet de sizle tanıştıracaktı beni ama zaman ayarlayamadı'' falan diye hem ahmet hem anasına mesajı vermiş olurum :KK70:
Ahahahah alemsiniz:KK48: keşke öyle birşey diyebilsem ama nerde bendee

Ahahahah alemsiniz:KK48: keşke öyle birşey diyebilsem ama nerde bendee

gerçekten çok ciddiyim, niye utanmaya çekinmeye gerek yok, eger utanıp çekinecekseniz kadının ogluyla bir ilişkiniz var bundan da çekinmeniz utanmanız tanışmaktan çekinmeniz lazım :KK70:

sonuca ulaşırsınız kafanız rahatlar, 2 sonuç çıkar

anne ogluna ''oglum böyle böyle oldu bu kıza ne dedinde böyle yaptı, ciddiysen getir tanışalım neyin nesi neyin fesi'' diye sorar, akıllı bir kadınsa tabi
yada
anne ogluna ''oglum böyle böyle oldu şaşırdım niyetin ciddi degilse kimseyle oynama sokakta pat diye karşıma kız geliyor rahatsız oluyorum''

der.

gerçekten çok ciddiyim, niye utanmaya çekinmeye gerek yok, eger utanıp çekinecekseniz kadının ogluyla bir ilişkiniz var bundan da çekinmeniz utanmanız tanışmaktan çekinmeniz lazım :KK70:

sonuca ulaşırsınız kafanız rahatlar, 2 sonuç çıkar

anne ogluna ''oglum böyle böyle oldu bu kıza ne dedinde böyle yaptı, ciddiysen getir tanışalım neyin nesi neyin fesi'' diye sorar, akıllı bir kadınsa tabi
yada
anne ogluna ''oglum böyle böyle oldu şaşırdım niyetin ciddi degilse kimseyle oynama sokakta pat diye karşıma kız geliyor rahatsız oluyorum''

der.

İkinci çıkarsa yandık o zaman hahah :KK48:

Seninle evlilik muhabbeti açtığı bir zaman sor. Ne zaman diye. Aileme açılmam lazım, ne zaman geleceksiniz diye. Tarih iste.

Benim eşim de nişan falan diye başladı. Tamam da ne zaman dedim direkt. Çıkardı telefonunu annesini aradı. Martın ortasıydı o zaman. Nisan başı için uygunum dedi annesi. (Annesi başka şehirde yaşıyordu da.)Nisanda da nişan yaptık.

Seninle evlilik muhabbeti açtığı bir zaman sor. Ne zaman diye. Aileme açılmam lazım, ne zaman geleceksiniz diye. Tarih iste.

Benim eşim de nişan falan diye başladı. Tamam da ne zaman dedim direkt. Çıkardı telefonunu annesini aradı. Martın ortasıydı o zaman. Nisan başı için uygunum dedi annesi. (Annesi başka şehirde yaşıyordu da.)Nisanda da nişan yaptık.
Hemen söz nişan süreci değilde bi tanışma konuşma birbirimiz hakkında fikirlerimiz olsa yeterli benim için daha tanımadan nişan sürecine getirmek istemem işi bi tanışsam oh dicem valla

Ciddi ilerlediginizi nereden cikariyorsunuz? Hayali evlilik muhabbetleri mi yine?

Hemen söz nişan süreci değilde bi tanışma konuşma birbirimiz hakkında fikirlerimiz olsa yeterli benim için daha tanımadan nişan sürecine getirmek istemem işi bi tanışsam oh dicem valla
Evlenme nişan vs den önce çok samimi olmak iyi değil diyor site sakinleri. Ben pek anlamam da nişandan önce tanışmak çok iyi değil diyorlar.

Evlenme nişan vs den önce çok samimi olmak iyi değil diyor site sakinleri. Ben pek anlamam da nişandan önce tanışmak çok iyi değil diyorlar.
Evet zamanla çok yüz göz olunuyormuş sanırım bende duydum da insan yinede istiyor

Şu an tanışmayı kaynaşmayı istiyor olabilirsiniz anlıyorum sizi.
Ancak ben bekleyin siz bir adım atmayın mesafeli olun derim.
Şimdiden böyle davrandıklarına göre belli ki sıkıntılı tipler mesafeli olmanızda fayda var.
Çünkü canayakın sıcakkanlı insanlar olsalar böyle davranmazlardı.Ya sizi beğenmediler Ya da kadın oğlunu çok kıskanıyor oğluna aşırı düşkün evlenmesini istemiyor.
Sadece bekleyin ve onlardan adım bekleyin derim ben.

Evet zamanla çok yüz göz olunuyormuş sanırım bende duydum da insan yinede istiyor
Canim bence de cok fazla görüşmesen iyi karşı tarafla. arada her zaman mesafe bırakılmalı bana göre. ben evlendim hala çok çok samimi değilim mesala. saygım sonsuzdur tabii de mesafe her zaman iyidir bence

Ailesinin huyunu o bilir belki ne kadar geç o kadar iyi diyordur.. Genelde kV dayanamayip konuşmaya calisirdi belki KP istemiyor o da uyuyor ona.. sizi madem biliyorlar görüyorlar bi ara tanisin bari.. bizi gördü bi selam vermedi diyor olabilirler

Belki çekiniyorlardır

Canim bende seninle aynı şeyi yaşadım. eşimle iki yıllık beraberliğimiz vardı. ama eşim hiç bir şekilde evlilik ile ilgili cümleler kullanmiyordu. bir gün yalan söylemek zorunda kaldım. baktım olmuyor korkutim evliliği düşünsün artık yeter dedim kendi kendime. Dedim bana görücü geldi. ben üzülmesini kızmasıni hayır olmaz ben ailemle konuşim demesini beklerken o istediğim tepkiyi vermedi. o an beni sevmediğini düşündüm ve ayrılmak istedigimi söyledim. ayrılmıştık ben nasıl agliyordum anlatamam. iki saat sonra aradı neden böyle yapıyorsun dedi. içimden ne geçiyorsa söyledim. tamam yarın ailemle konuşim. gelsinler istesinler nisan olsun dedi. ve ailesi iki hafta sonra geldi. bi akşam tanıştım ertesi gün isteme. daha sonraki gün aile arasında nisan oldu. tabii bu durumda kayinvalidenin sevgili olduğumuz donemde eşime aman oğlum ciddi düşünmeden konuş dediğini ve o yüzden esimin mesafeli olduğunu da öğrendim ama allaha havale ettim yine sevdim kaynanayi bos verdim. nisandan bir kac ay sonra evlerine davet ettiler. sonra kaynana sudan sebepten ortada belirli bir sıkıntı yokken eşimi odaya çekip iyi düşün oğlum demiş onu da gelip bana söylüyor bi de. ayrilmamizi mi istiyorsun dedim evet dedi. eşime orada 5 gün kaldık 3 gün baskı yaptı. esim seviyorum ayrilmam dedi. Nisanlilik surecini uzattikca uzattilar en son dedim esime yeter artik ya ayril ya evlen. O evlenmeyi secti evlendik. Kaynana bir gun bulundugu sehre tasinmamizi istedi bende ben istemiyorum. Uzakta daha huzurlu olacagimizi dusunuyorum dedim. Keske daha once soyleseydin dedi.yine sustum sadece agladim.agladim diye alingan oldum. Ah ah insanlar neden hatalarini anlamazlar ki. en son bayramda kalbimi kırdı. ne yaptıysa kalbimde temiz yere koyuyordum. sanırım yoruldum artık. bu defa tam olarak affedemiyorum. ama yine de saygılı davranıyorum ki ailemin huzuru için bunu yapmak zorundayım.

Son düzenleme:
Back
X