• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimse kimseyi tanımıyor..

Şu an tanışmayı kaynaşmayı istiyor olabilirsiniz anlıyorum sizi.
Ancak ben bekleyin siz bir adım atmayın mesafeli olun derim.
Şimdiden böyle davrandıklarına göre belli ki sıkıntılı tipler mesafeli olmanızda fayda var.
Çünkü canayakın sıcakkanlı insanlar olsalar böyle davranmazlardı.Ya sizi beğenmediler Ya da kadın oğlunu çok kıskanıyor oğluna aşırı düşkün evlenmesini istemiyor.
Sadece bekleyin ve onlardan adım bekleyin derim ben.

Benimde öyle bir yapım varki asla adım atamam, bana bir kere gülseler her gördüğümde hal hatırı saygıyı eksik etmem ama onlar öyle olunca ben daha çok uzak durmak zorunda kalıyorum ve evlenmesini istemediğini açık açık bir yerde söylemiş kulağıma geldi evlenmesin daha erken gerek yok gibi şeyler sanırım gerçekten kıskanıyo

Ailesinin huyunu o bilir belki ne kadar geç o kadar iyi diyordur.. Genelde kV dayanamayip konuşmaya calisirdi belki KP istemiyor o da uyuyor ona.. sizi madem biliyorlar görüyorlar bi ara tanisin bari.. bizi gördü bi selam vermedi diyor olabilirler

Bencede diyorlardır ama onlar bana gelmeden ben nasıl onlara gülüp selam veriyim bu seferde ortada fol yok yumurta yok manyak mıdır dicekler en iyisi akısına bırakmak sanırım

Canim bende seninle aynı şeyi yaşadım. eşimle iki yıllık beraberliğimiz vardı. ama eşim hiç bir şekilde evlilik ile ilgili cümleler kullanmiyordu. bir gün yalan söylemek zorunda kaldım. baktım olmuyor korkutim evliliği düşünsün artık yeter dedim kendi kendime. Dedim bana görücü geldi. ben üzülmesini kızmasıni hayır olmaz ben ailemle konuşim demesini beklerken o istediğim tepkiyi vermedi. o an beni sevmediğini düşündüm ve ayrılmak istedigimi söyledim. ayrılmıştık ben nasıl agliyordum anlatamam. iki saat sonra aradı neden böyle yapıyorsun dedi. içimden ne geçiyorsa söyledim. tamam yarın ailemle konuşim. gelsinler istesinler nisan olsun dedi. ve ailesi iki hafta sonra geldi. bi akşam tanıştım ertesi gün isteme. daha sonraki gün aile arasında nisan oldu. tabii bu durumda kayinvalidenin sevgili olduğumuz donemde eşime aman oğlum ciddi düşünmeden konuş dediğini ve o yüzden esimin mesafeli olduğunu da öğrendim ama allaha havale ettim yine sevdim kaynanayi bos verdim. nisandan bir kac ay sonra evlerine davet ettiler. sonra kaynana sudan sebepten ortada belirli bir sıkıntı yokken eşimi odaya çekip iyi düşün oğlum demiş onu da gelip bana söylüyor bi de. ayrilmamizi mi istiyorsun dedim evet dedi. eşime orada 5 gün kaldık 3 gün baskı yaptı. esim seviyorum ayrilmam dedi. Nisanlilik surecini uzattikca uzattilar en son dedim esime yeter artik ya ayril ya evlen. O evlenmeyi secti evlendik. Kaynana bir gun bulundugu sehre tasinmamizi istedi bende ben istemiyorum. Uzakta daha huzurlu olacagimizi dusunuyorum dedim. Keske daha once soyleseydin dedi.yine sustum sadece agladim.agladim diye alingan oldum. Ah ah insanlar neden hatalarini anlamazlar ki. en son bayramda kalbimi kırdı. ne yaptıysa kalbimde temiz yere koyuyordum. sanırım yoruldum artık. bu defa tam olarak affedemiyorum. ama yine de saygılı davranıyorum ki ailemin huzuru için bunu yapmak zorundayım.
Allah mutlu etsin canım, senin kaynanada fenaymış :sopa:

Belki laubali olmak istemiyorlar yada senin rahatsız olabileceğini düşünüyorlar bence sevgiline sor sebebini

Allah mutlu etsin canım, senin kaynanada fenaymış :sopa:
Sağol canım. aşırı kıskançlıktan yapiyor ne yapıyorsa. mesala keşke daha önce soyleseydin dediğinde eşim annesi olayı büyütmesin diye benim hep böyle ağladığımi söyledi. kadına baktım nasıl ağlıyor. geçtim yanına sen niye agliyorsun dedim güzel dille. bana dedi ki oğlumun derdi başından askinmis bi de ben onu yipratiyomusum telefon açarak dedi. o an anladım ki kadın normal değil. yine guzel bir dille anne biz çok mutluyuz şimdi niye böyle konusuyorsun. bak 1 yıl oldu tek bir kere kavga etmedik istersen oğluna sor dedim. ve allaha binlerce kez şükürler olsun ki hala ilk gün ki gibi mutluluk var evimizde. allah herkesin evine huzur versin. eşim iki yerde canimi yakmisti.annesi hata yaptığında beni savunmamısti. üçüncü bu bayramda oldu. ilk defa eşime sınırlı bir şekilde konuştum. iki yıl da ilk defa sinirlendim. allaha havale ettim seni de anneni de ben bu kadar yapıcı olurken yine gelin kaynana sorununun içinde bulunmaktan ve seninle huzurumun sadece annenle ilgili olmasından yoruldum dedim. sonra ertesi gün kaynananin ufak bir hatasında eşim beni öyle bir savundu ki annesine sen bizi kiskaniyorsun bu kızın günahı ne gibi cümleler söyledi. o an anladım ki eşim bulunmaz biri.

Konunun dışına çıktım kusura bakma. geçmişi hatırladım bir anda. ben senin yerinde olsam sevgilimi karşıma alırdım. seni zorlamak istemiyorum. sakin öyle algılama. sonuçta evlilik önemli bir karar. ama senden bir adım gelmesini bekliyorum. seni seviyorum ve aynı evde yaşamak istiyorum. seni daha fazla ozlemek istemiyorum mesala gibi cilveli konuşmalar ekle konuşmaların arasına muhakkak. tatlı bir ses tonu ile. ısrarcı olmayacaksin ya da bunu hissettirmeyeceksin. en azından ciddi ilişki içerisindeyiz ve ailenle tanışmak istiyorum. çünkü görüyorum ve onlar da beni görüyor ama yabancı gibiyim. ilerde benim annem babam olacaklar ve ben şu anda bu şekilde mesafeli olmak istemiyorum. senin beni ilk önce tanıştırman gerekiyor. benim kendimi tanitmam hoş degil. sen benim yerinde olsan nasıl hissedersin beni anlamaya çalış. tanıştırma yapmaman kafamda soru işareti bırakıyor derdim. hatta daha da ileriye gidebilirdim. sözlerime son olarak şunları ekleyebilirdim. eğer evleneceğin kisi ben degilsem bana daha fazla ümit verme. benim de kalbim var. belki emin değilsin ama bu benim hayatım gibi cümleler de söyleyebilirim belki duruma göre değişebilir tabii

Benim 2 senelik bir ilişkim var aileler daha tanışmasada benim ailemde onun aileside isim olarak tanıyorlar. Sevgilimin oturduğu sitede bir işte çalışıyordum ailesiyle her gün yüzyüze gelmişliğim varken bir kerede dönüp kimse bakmadı, selam bile verilmedi. Annesi beni gördüğünde benden kaçar gibi davranıyor, babasıda keza aynı şekilde. Herşey gayet ciddiyetinde yürüyor bu olay haricinde. Kendi aralarında konuşuluyo düğün için planlar yapılıyo ama gel gelelim kimse kimseyi tanımıyo. Sevgilim beni ailesiyle neden hala tanıştırmıyor olabilir, neden hala birbirimizi gördüğümüzde köşe kapmaca oynuyor gibiyiz. Anlayan banada anlatsın :KK43:
Konumun ne ki yani cesaret mi edemiyor seni karşılarına çıkarmaya .. biraz saçma bir ilerlemiş sanki.. önce zaten erkek kızın ailesiyle tandır belkide bu adımı bekliyor sonra sen git tanış konuş bence bu durumu

Konunun dışına çıktım kusura bakma. geçmişi hatırladım bir anda. ben senin yerinde olsam sevgilimi karşıma alırdım. seni zorlamak istemiyorum. sakin öyle algılama. sonuçta evlilik önemli bir karar. ama senden bir adım gelmesini bekliyorum. seni seviyorum ve aynı evde yaşamak istiyorum. seni daha fazla ozlemek istemiyorum mesala gibi cilveli konuşmalar ekle konuşmaların arasına muhakkak. tatlı bir ses tonu ile. ısrarcı olmayacaksin ya da bunu hissettirmeyeceksin. en azından ciddi ilişki içerisindeyiz ve ailenle tanışmak istiyorum. çünkü görüyorum ve onlar da beni görüyor ama yabancı gibiyim. ilerde benim annem babam olacaklar ve ben şu anda bu şekilde mesafeli olmak istemiyorum. senin beni ilk önce tanıştırman gerekiyor. benim kendimi tanitmam hoş degil. sen benim yerinde olsan nasıl hissedersin beni anlamaya çalış. tanıştırma yapmaman kafamda soru işareti bırakıyor derdim. hatta daha da ileriye gidebilirdim. sözlerime son olarak şunları ekleyebilirdim. eğer evleneceğin kisi ben degilsem bana daha fazla ümit verme. benim de kalbim var. belki emin değilsin ama bu benim hayatım gibi cümleler de söyleyebilirim belki duruma göre değişebilir tabii

Allah sabır versin ve yardımcın olsun. Evindeki mutluluk huzurda hiç eksilmesin inşallah :KK36:
Öyle aman aman evlilik meraklısı değilim ama inan dükkanlarıyla calıstıgım yer yan yana arada bi duvar var burun burunayız ama kimse kimseyle muhabbet etmiyo arkadaslarım bile yadırgıyo bu yuzden canım sıkılıyo karsıma alıp konusmakta fayda var herhalde F FightForVictory

Allah sabır versin ve yardımcın olsun. Evindeki mutluluk huzurda hiç eksilmesin inşallah :KK36:
Öyle aman aman evlilik meraklısı değilim ama inan dükkanlarıyla calıstıgım yer yan yana arada bi duvar var burun burunayız ama kimse kimseyle muhabbet etmiyo arkadaslarım bile yadırgıyo bu yuzden canım sıkılıyo karsıma alıp konusmakta fayda var herhalde

Öyle aman aman evlilik meraklısı değilim ama inan dükkanlarıyla calıstıgım yer yan yana arada bi duvar var burun burunayız ama kimse kimseyle muhabbet etmiyo arkadaslarım bile yadırgıyo bu yuzden canım sıkılıyo karsıma alıp konusmakta fayda var herhalde
Ben senin yerinde olsam ilk fırsatta konusurdum. Sağol canım. inşallah sen de çoook mutlu olursun ve istediğin şekilde gerçekleşir her sey. amin

Canim ya icimde kalmasın şunu da eklim. sevgilinin tanıştırma zamanından hemen sonra isteme gibi olaylar olsa daha mantıklı. bu isteme olaylarından çok çok zaman önce tanisma olursa sanki sıkıntı olabilir gibi geliyor bana. ne bilim ya. ben biraz ayrıntıya düşkünüm ya değişik de olabilir ama mesafe her zaman iyidir sanki şu asama da özellikle.

Konumun ne ki yani cesaret mi edemiyor seni karşılarına çıkarmaya .. biraz saçma bir ilerlemiş sanki.. önce zaten erkek kızın ailesiyle tandır belkide bu adımı bekliyor sonra sen git tanış konuş bence bu durumu
Acaba onu mu bekliyodur ki aslında benim ailemle tanışmaya çok istekli onu farkediyorum belkide dediğin gibidir :KK51:

Belkide ailesi seni istemiyor ama oğullarıyla yüz göz olmamak için bişey söylemiyorlardır. Vazgeçmesini bekliyor olabilirler mi?

Canim ya icimde kalmasın şunu da eklim. sevgilinin tanıştırma zamanından hemen sonra isteme gibi olaylar olsa daha mantıklı. bu isteme olaylarından çok çok zaman önce tanisma olursa sanki sıkıntı olabilir gibi geliyor bana. ne bilim ya. ben biraz ayrıntıya düşkünüm ya değişik de olabilir ama mesafe her zaman iyidir sanki şu asama da özellikle.
Tanıştırılmama sebebi bu sanırım karşı tarafta erken buluyor heralde tanışma meselesini mesafe durumunu napalım bizde böyle bekleriz kaçmıyoruz ya Hoppa

Back
X