• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimse kimseyi tanımıyor..

Belkide ailesi seni istemiyor ama oğullarıyla yüz göz olmamak için bişey söylemiyorlardır. Vazgeçmesini bekliyor olabilirler mi?
Beni sevmemeleri için hiçbir sebep yok ki tabi kendi içlerinde ne düşünürler onu bilemem ama annesi sevgilime "sen bu kadar uzun süreli bi ilişki yürütüyosan o kız doğru kızdır" diye söylemiş ama bilemem yinede

Sizden adım bekliyor olabilirler mi ? Sonuçta onlar büyük sizin gidip selam vermeniz daha doğru olur. Tabi ondan önce sevgilinizle konuşun bu durumu.

Sizden adım bekliyor olabilirler mi ? Sonuçta onlar büyük sizin gidip selam vermeniz daha doğru olur. Tabi ondan önce sevgilinizle konuşun bu durumu.
Selam vericegim zaman ne tepki alırım bilmediğim için hiç ona kalkışmadım bile. Konuşurum konuşmasınada sık boğaz eder gibi olmasınıda istemem

2 yıllık sevgilim de olsa "yok cok ciddi düsünüyo" diyemem neleri okudum burada. Oyalıyorsa da inşallah yakında belli eder niyetini ne diyeyim
Evet malesef belli olmuyor hakkinizda hayirlisi olsun

Back
X