Yaşıyo valla bağırdım çağırdım tersledim kızı diyo ama son Mesaj düşündürücü sinirlerimi bozduKız arkadasları duygusunu acmıs . Kocaya ha . Yaşıyor mu o koca?
Kim varsa çevremde öyle geliyo bu büyük bi sorun benim için zevk almıyorum ki hiç bişeyden profilimde yazdığım gibi durumumBencede herkes sahte herkes ayri bir alem ozelliklede sosyal medyada! Ama bence sizin esinizle aranizdaki problem herkese olan guveninizi sarsmis kendinizi kandirilmis hissediyorsunuz. Ise esinizden baslayin...
Şifrelerini hrp biliyorum herseyi ortada gizli bişey imiz yok eğer bişeyler karıştırsa gizlemez mi bundan sonra buna bnzer bişey olursa beni kaybedersin dedim bendeVe aleykumselam. Ben olsam ben bi guzel doverkizin ismini soylemezse bosanacagimi soyler ismi aldiktan sonra ayni yerden kizaevli bi adamla ugrasmamasi gerektigini anlatan birseyler yazardim. Esim herhangi birine karsi cikarsa yine ayrilirdimcunku ya yalan soyluyor ya da kizi koruyordur
Bilmiyorum aslında genel olarak güvenmiyorum kimseye insan eşine güvenmek istiyo eşi de böyle yapınca güven iyice sarsiliyor ya aslında hersey boş geliyo tat alamıyorum hiç bişeyden oğlum herseyim o olmasa hepten kafayı yErim abim var evli iyi bi arkadaştık öyle biliyorum olan sorunlardan dolayi onunla da koptuk gibi karısının ağzına bakıyo sadece dolduruyor mu eşi bize karşı onu da bilmiyorum evet eşini kardeşim gibi gördüm öyle de davrandım ama bakıyorum o da bi tuhaf kimseye çok değer vermiyeceksin bu hayattaBence bu direk esinizle sizin aranızdaki bu guven probleminden dolayı hissettiğiniz bir durum. Yanı baska bir örnek vermemişsiniz. Konunun basında ailem arkadaslarim falan demişsiniz ama esinizden devam etmişsiniz. Esinizle olan bu guven sorununu çözerseniz, bu sekilde düşünmezsiniz bence.
Bende çok saçma buldum niye muhatap oluyosun ki dedim demekki kırılıp kırılmaması önemli senin için Hayır diyo öylesine attım diyo ne güzel bi hatırası dedim biz seninle yabancı olmusuz ona diyosun ki yabancı olma bu ne demek ya çok pişman olmuş yazdığına ama benim kafamda soru işaretleri acaba mesajlasip mesajları siliyo mu hiç bilmiyorum ve surekli aldatma konusunda bana çok ağır konuşur seni gebertirim keserim hissedersem öyle bişey diyo o bana karşı bu kadar tepkiliyken ben napayım ortada elle tutulur bişey yok ama bilmiyorum kimerhaba arkadaşım, depresyon yaşıyor olabilirsin ki duruma bakıcak olursak doğal. geçmiş olsun arkadaşım. valla evli bir erkeğe ilgi duyan kızı terslemesi normal ama sonra kalkıp da kırdım deyip başka anlamlar çıkacak duygusallıkta yazmak pek ilginç. sinek küçük ama mide bulandırır.
"birine güzel bir hatıra olarak kal, yabancı olma"
bir kadın olarak iç sesine güven. kadın hisseder.
Son cümleye katılıyorum kesinlikle. Kimseye cok değer vermiceksin. Tek geldik tek gidiceZ. Banada insanlar cok samimi gelmiyor zaten samimi değiller de. Ama esine güvenmeden yasayamazsın cok mutsuz olursun. Herkesi bosver ama esinle arandaki sorunu çöz derim ben.Bikmi
Bilmiyorum aslında genel olarak güvenmiyorum kimseye insan eşine güvenmek istiyo eşi de böyle yapınca güven iyice sarsiliyor ya aslında hersey boş geliyo tat alamıyorum hiç bişeyden oğlum herseyim o olmasa hepten kafayı yErim abim var evli iyi bi arkadaştık öyle biliyorum olan sorunlardan dolayi onunla da koptuk gibi karısının ağzına bakıyo sadece dolduruyor mu eşi bize karşı onu da bilmiyorum evet eşini kardeşim gibi gördüm öyle de davrandım ama bakıyorum o da bi tuhaf kimseye çok değer vermiyeceksin bu hayatta
Ben her zaman yanındayım onun bazen diyorum arkamda benim beni tutuyor birakmiyo eziyet de etti çok kavga da ettik çok kırdı da böyle olunca çok üzülüyorum bana değer verdiğini soyluyo ama kırıyor hakaret ediyo sinirlenince ben sana deger verdiğm için kırıyor um diyo yoksa kapının önüne koyarmis beni çok konuştuk borçlarından dolayi kafayı yemek üzereyim diyo bende destek olmak istiyorum işte arıyorum zaten bilmiyorum o zaman düzelir miSon cümleye katılıyorum kesinlikle. Kimseye cok değer vermiceksin. Tek geldik tek gidiceZ. Banada insanlar cok samimi gelmiyor zaten samimi değiller de. Ama esine güvenmeden yasayamazsın cok mutsuz olursun. Herkesi bosver ama esinle arandaki sorunu çöz derim ben.
Esinizin sorunlarının ne oldugunu bence oturup konusun esinizle. Guzel bir dille kavga etmeden. Ben senin esinim sana yardımcı olmak istiyorum ben seni seviyorum deyin. Sorunlarınızı çözmeden, ancak yeni sorunlar eklersiniz ustune ve isin icinden çıkılmaz bir hal alır.Ben her zaman yanındayım onun bazen diyorum arkamda benim beni tutuyor birakmiyo eziyet de etti çok kavga da ettik çok kırdı da böyle olunca çok üzülüyorum bana değer verdiğini soyluyo ama kırıyor hakaret ediyo sinirlenince ben sana deger verdiğm için kırıyor um diyo yoksa kapının önüne koyarmis beni çok konuştuk borçlarından dolayi kafayı yemek üzereyim diyo bende destek olmak istiyorum işte arıyorum zaten bilmiyorum o zaman düzelir mi
Mutlu da olamıyosun ama öyle değil mi herseyi bırakıp çekip gitmek istiyorumZaten sahte. Dostluk arkadailık evlilik aile hepsi yalan dolan. Darbe yiye yiye artık kimseye güvenmemeyi öğreniyosun zaten.
Sorun hem maddi hem manevi bende ne yapacağımı şaşırdım bi sürü borç ve elde avucta bişey yok ne ev ne araba üç bine yakın maaş alıyo çok rahat gecindi4ir borç olmasa ama artık yetişemiyorum diyo ben çocuğumu kendim büyütmek istiyorum ama çalışmak zorunda da hissediyorum kendimi toparlamamiz için onun bu yaptığını görünce de haketmiyo diyorum :sEsinizin sorunlarının ne oldugunu bence oturup konusun esinizle. Guzel bir dille kavga etmeden. Ben senin esinim sana yardımcı olmak istiyorum ben seni seviyorum deyin. Sorunlarınızı çözmeden, ancak yeni sorunlar eklersiniz ustune ve isin icinden çıkılmaz bir hal alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?