kimse tarafından beğenilmeme sebebim çirkinlik olabilir mi ?

Elbette begeniliyorsunuzdur, her insanın aurası farklı doğal olarak.
Belki siz sadece sizin beğendikleriniz tarafından beğenilmek istediğiniz icin, digerlerini fark edemediniz :)

benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni de ben görmedim yani şimdiye kadar durumu :D

Yoksa ben zurna mıyım haa :KK53:
Diğer yandan haklıyım bence, sence?

yani haklısın çünkü gerçekten çok beter tiplerin varken benim neden olmasın diğer türlü : D

bana neden vermiyosunuz benim neden yok diyorum :D

Ben de 24 yaşındayım,
Gittiğim yerlerde genelde birileri ilgilenir (yanlış anlaşılmasın kendimi beğenmiş biri değilim) Fakat bakımlı olmaya çalışırım. Saçımı ve makyajımı yaparım. Kendimce cok sıkıntılarım olsa da gülümserim, güzel olduğumu karşı cinsten de hemcinslerimden de duydum.

Benim bir arkadaşım vardı ünideyken kendisi çok güzel, upuzun saçlar, boy, dolgun dudaklar... Velhasıl hiç bir erkek ilgilenmedi çünkü çok soğuk bir kızdı. Yani enerjisi düşüktü.

Size tavsiyem kiloluysanız zayıfların, zayıfsanız biraz kilo alın. Giyim tarzınızı değiştirin. Makyaj yapmanız gerekiyorsa yapın. Kendinizi şımartın derim yani Kendiniz için bir şeyler yapın. En önemlisi bol bol gülümseyin ve kendinizi kötü hissetmeyin :21:

Başlıkta durumu özetledim aslında, 24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar sevgilim olmadı yani kimse bana aşık da olmadı sorun etmedim bunu şimdiye kadar ama son zamanlarda kafamı kurcalamaya başladı acaba bunun sebebi çirkin olmam mı diyerek özgüvenimi sorgular oldum.

Çok güzel, dikkat çeken bi kız değilim kabul ama çirkin olduğumu da düşünmüyorum açıkcası yani bu durumu çirkinliğime bağlamadım hiç ta ki şu günlere kadar . Sonuçta insan sadece fiziksel görüşten ibaret değildir her zaman kendime bir şeyler katmaya, entelektüel birikimimi artırmaya çalışan biri oldum. Kimsenin taklitçisi olmadım kendime has biri oldum, eğlenceli biri olduğum söylenir. Yani bunların hiç mi önemi yoktur güzel olmadığın sürece

Bu durumu bir eksikli olarak görmeye başladım sanırım, illa teselli beklemiyorum sizden yani bende olması muhtemel anormallikler varsa kendinizce düşündüğünüz bunları da yazabilirsiniz
Fotodaki sen isen güzel kızsın ya. Konuyu okumadim. Sory

maalesef goruntuye onem veren bir dunyada yasiyoruz. bakimli olarak, goze hitap ederek zaten 1-0 onde basliyoruz herseye. 'guzel' demeyelimde, genc bi hatunsun, bakimli olman gerekir bence. bakim demek butun parani pulunu makyaja kilik kiyafet aksesuara harcamak demek degildir. saclarinla biraz oyna, farkli modeller dene, rimel, hafif bi ruj, vucudunda goruntunde guzel olan bolgeleri vurgulayan kiyafetler ve renkler, derken olduda bitti masallah bence.

erkeklerin ilgisine gelince; ogrencisin sonucta bir sosyal cevren var. cok fazla 'kanki' tarzinda yaklasma hosuna giden erkek arkadaslarina mesela. biraz daha mesafeli, daha kadinsi, bazen hafif cilveli bile olman gerekebiliyor erkekleri bi kivama getirmek icin.

Back
X