- 1 Mayıs 2020
- 97
- 45
- 18
- 34
- Konu Sahibi birpasiflora
-
Teşekkür ederim yorumunuz için kendimi sevmemde sıkıntı yok ama bazen kız arkadaşlıkları görüp özeniyorumKendini seviyor olman yeterli bence.
Başkasına ihtiyacın yok, olmamalı.
Keşkeee inanın Bende öyle olmak isterdim ama yapı meselesi sanırım 28 yaşındayım değişmez sanırım bundan sonraBiraz dik ve dominant tarz mı takınsanız?
İçten yorumunuz için çok teşekkür ederimSİVRİ BİRİ OLMAN LAZIM CEVABI SEN DE. biraz yırtık hakkını savunan ses çıkaran biri ol bakayım kimse seni yok saymaz.
Ayrıca benimle arkadaş olabilirsin ♥♥ hiç üzülme tecrübe ederek öğreniyoruz insanları
Evet aslında yapı. Ama insanlar yaşadıklarından sonra bir müddet değişiklikler yapabiliyor. Yaşantılar, yaşananlar çok şey katar. Bence biraz kisilik ayarlarınızla oynamakta fayda var.Keşkeee inanın Bende öyle olmak isterdim ama yapı meselesi sanırım 28 yaşındayım değişmez sanırım bundan sonra
Dilerim sizinde hayatınız güzel olurBen de kendi çapımda benzer ihanetlere uğradım... Artık bunlara üzülmüyorum ama benim de hiç arkadaşım yok. Hem de o kadar çabalıyorum, çok iyi davranırım, içten davranırım ama kimse benimle samimi olmuyor. Ara sıra bunu düşünüp ağlarım. Ama napalım, kabullendim artık. Senin bahtın güzel olur umarım :)
Eşim diyor hep ben varım ya diye ama eşimi çok sevsem de, birlikte çok eğlensek de insan kendi gibi bir kız arkadaş arıyor. En basitinden oje rengini, bir romanı, çiçek bakımını, bir filmi bile uzunca konuşabileceği birini istiyorsun biliyorum. Uzun zamandır es geçiyordum yalnızlığımı. Yarama tuz bastın yahu, ağlıyorum şu an :)Dilerim sizinde hayatınız güzel olurbende kabullendim tabi yapacak bişey yok ama bazen özeniyorum bi insan arıyorum etrafımda gülüp eğlenebileceğim..
Benimde yok yani görüştüğüm insanlar var ama arkadaşım dostum diyebileceğim eşimden baska kimse yok bir allah'ın kuluna diyemem benim bu derdim var skntim var diye bi cok kisi derdini özelini acar ama aynı şekilde güvenip kimseye yaşadım birşeyi anlatmaya değer görmüyorum eksiklikte hissetmiyorum kendini sev bosver faresi onemli degil canim skilmiyor degil bazen ama olmaması daha iyi gibi yada alıştım üzülme sendeHerkese selamlar..
Canımı gerçekten artık sıkan bi durumu açmak istiyorum benim hiç arkadaşım olmadı olamadı hep kötü davrandılar bana mesela en başta kuzenim yıllarca arkamdan iş çevirdi kötü kötü şakalar yaptı adı şakaydı güya.. artık onunla görüşmüyorum ve inanın elimdekini bölüşürdüm derdine derman olurdum onun ama o sadece bana hainlik yaptı.. işyerinde üzerime iftiralar atıldı benim sevgilimin peşindenmi koşuyosun diyerek adamın benim peşimden koşmasına rağmen sonra açığa çıktı özürler dilendi ama çok yıprandım o süreçte.. sonra yine bana aşık başka biri erkek arkadaşıma(şuan evliyim) hakkımda kötü konuşmuş büyük olaylar çıktı onda da özürler dilendi yanlış yaptım denildi.. herşey beni buldu ilahi adalet er yada geç yerini buldu tabi.. ben öyle dedikodu yapan ortalığı karıştıran sivri bi kız değilim kendi halindeyim inanın kimsenin kötü olmasını istemem kuzenimi bile defalarca affettim barıştım yine hainlik yaptı.. bir arkadaşım evime gelir suratı 5 karış oturur başka bir arkdaşım nasılsın diye yazmaz sen işten mi çıkarıldın yaa diye mesaj atar durduk yere ve daha böyle bir sürü şey insanlardan çok çekiyorum arkadaşım dediklerime çok değer veriyorum ama onlar bana hep sırt çevirirler hep kötü olmamı istiyor gibiler.. bi tane yakın arkadaşım olmasını çok isterdim olmadığı için üzülüyorum çok değer verdim hiç göremedim herkese öyle kırgınım ki..
Hayat insanı Merve Aksak yapıyor diyorsunBen de sizin gibiydim. Hep talihsiz olduğumu düşünürdüm ama inanır mısınız yıllar önce ufak tefek cinayetler diye bir dizi vardı. İzlediğim tek türk dizisi diyebilirim, ordaki Merve Aksak karakterini çok üzerime gelinen bir dönemde taklit etmeye başladım. Manipülasyoncu birine dönüştüm yani herkesi parmağımda oynattım. sivrilmezsen ezilirsin bu hayatta.
Hayat insanı Merve Aksak yapıyor diyorsun
İnsanlar kötüyü seviyor mesela o dizidede Merve Aksak fanları varduEvet yapıyor valla, bende can havliyle oynadım kozumu, herkesin açığını biriktirdim, evet yalan söyledim, tehdit ettim, manipülasyon yaptım, küstah ve şerefsizin önde gideni oldum ama zerafetle yaptım bunu inanılmaz itibar gördüm, kraliçe gibi hissettim, iyi niyetli olduğumda anamı ağlattılar bende onları ağlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?