• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse tarafından sevilmiyorum

birpasiflora

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
97
46
18
34
Herkese selamlar..
Canımı gerçekten artık sıkan bi durumu açmak istiyorum benim hiç arkadaşım olmadı olamadı hep kötü davrandılar bana mesela en başta kuzenim yıllarca arkamdan iş çevirdi kötü kötü şakalar yaptı adı şakaydı güya.. artık onunla görüşmüyorum ve inanın elimdekini bölüşürdüm derdine derman olurdum onun ama o sadece bana hainlik yaptı.. işyerinde üzerime iftiralar atıldı benim sevgilimin peşindenmi koşuyosun diyerek adamın benim peşimden koşmasına rağmen sonra açığa çıktı özürler dilendi ama çok yıprandım o süreçte.. sonra yine bana aşık başka biri erkek arkadaşıma(şuan evliyim) hakkımda kötü konuşmuş büyük olaylar çıktı onda da özürler dilendi yanlış yaptım denildi.. herşey beni buldu ilahi adalet er yada geç yerini buldu tabi.. ben öyle dedikodu yapan ortalığı karıştıran sivri bi kız değilim kendi halindeyim inanın kimsenin kötü olmasını istemem kuzenimi bile defalarca affettim barıştım yine hainlik yaptı.. bir arkadaşım evime gelir suratı 5 karış oturur başka bir arkdaşım nasılsın diye yazmaz sen işten mi çıkarıldın yaa diye mesaj atar durduk yere ve daha böyle bir sürü şey insanlardan çok çekiyorum arkadaşım dediklerime çok değer veriyorum ama onlar bana hep sırt çevirirler hep kötü olmamı istiyor gibiler.. bi tane yakın arkadaşım olmasını çok isterdim olmadığı için üzülüyorum çok değer verdim hiç göremedim herkese öyle kırgınım ki..

Ben de kendi çapımda benzer ihanetlere uğradım... Artık bunlara üzülmüyorum ama benim de hiç arkadaşım yok. Hem de o kadar çabalıyorum, çok iyi davranırım, içten davranırım ama kimse benimle samimi olmuyor. Ara sıra bunu düşünüp ağlarım. Ama napalım, kabullendim artık. Senin bahtın güzel olur umarım :)

SİVRİ BİRİ OLMAN LAZIM CEVABI SEN DE. biraz yırtık hakkını savunan ses çıkaran biri ol bakayım kimse seni yok saymaz.
Ayrıca benimle arkadaş olabilirsin ♥♥ hiç üzülme tecrübe ederek öğreniyoruz insanları
İçten yorumunuz için çok teşekkür ederim🌺💕

İnsanları ve ne söylediklerini-düşündüklerini bu kadar önemsemeseniz mi acaba? Beni de hep affetseniz ben de size nasıl davranacağımı düşünmeden davranırım. Haketmeyen insanlar için kendinizden ödün verdikçe haksızlığa uğramanız normal.

Keşkeee inanın Bende öyle olmak isterdim ama yapı meselesi sanırım 28 yaşındayım değişmez sanırım bundan sonra :KK43:
Evet aslında yapı. Ama insanlar yaşadıklarından sonra bir müddet değişiklikler yapabiliyor. Yaşantılar, yaşananlar çok şey katar. Bence biraz kisilik ayarlarınızla oynamakta fayda var.
Yoksa bu gidisle cok üzülürsünüz.

Sevilmek kutsal bir mesele doğuştan verilen bir nimet bazılarına verilmiyor, ama bunlara da farklı kısmetler verildikleri şahit oldum, herşey de bir kişiye nasip olmuyor

Ben de kendi çapımda benzer ihanetlere uğradım... Artık bunlara üzülmüyorum ama benim de hiç arkadaşım yok. Hem de o kadar çabalıyorum, çok iyi davranırım, içten davranırım ama kimse benimle samimi olmuyor. Ara sıra bunu düşünüp ağlarım. Ama napalım, kabullendim artık. Senin bahtın güzel olur umarım :)
Dilerim sizinde hayatınız güzel olur 🌺🌺 bende kabullendim tabi yapacak bişey yok ama bazen özeniyorum bi insan arıyorum etrafımda gülüp eğlenebileceğim..

Dilerim sizinde hayatınız güzel olur 🌺🌺 bende kabullendim tabi yapacak bişey yok ama bazen özeniyorum bi insan arıyorum etrafımda gülüp eğlenebileceğim..
Eşim diyor hep ben varım ya diye ama eşimi çok sevsem de, birlikte çok eğlensek de insan kendi gibi bir kız arkadaş arıyor. En basitinden oje rengini, bir romanı, çiçek bakımını, bir filmi bile uzunca konuşabileceği birini istiyorsun biliyorum. Uzun zamandır es geçiyordum yalnızlığımı. Yarama tuz bastın yahu, ağlıyorum şu an :)

Herkese selamlar..
Canımı gerçekten artık sıkan bi durumu açmak istiyorum benim hiç arkadaşım olmadı olamadı hep kötü davrandılar bana mesela en başta kuzenim yıllarca arkamdan iş çevirdi kötü kötü şakalar yaptı adı şakaydı güya.. artık onunla görüşmüyorum ve inanın elimdekini bölüşürdüm derdine derman olurdum onun ama o sadece bana hainlik yaptı.. işyerinde üzerime iftiralar atıldı benim sevgilimin peşindenmi koşuyosun diyerek adamın benim peşimden koşmasına rağmen sonra açığa çıktı özürler dilendi ama çok yıprandım o süreçte.. sonra yine bana aşık başka biri erkek arkadaşıma(şuan evliyim) hakkımda kötü konuşmuş büyük olaylar çıktı onda da özürler dilendi yanlış yaptım denildi.. herşey beni buldu ilahi adalet er yada geç yerini buldu tabi.. ben öyle dedikodu yapan ortalığı karıştıran sivri bi kız değilim kendi halindeyim inanın kimsenin kötü olmasını istemem kuzenimi bile defalarca affettim barıştım yine hainlik yaptı.. bir arkadaşım evime gelir suratı 5 karış oturur başka bir arkdaşım nasılsın diye yazmaz sen işten mi çıkarıldın yaa diye mesaj atar durduk yere ve daha böyle bir sürü şey insanlardan çok çekiyorum arkadaşım dediklerime çok değer veriyorum ama onlar bana hep sırt çevirirler hep kötü olmamı istiyor gibiler.. bi tane yakın arkadaşım olmasını çok isterdim olmadığı için üzülüyorum çok değer verdim hiç göremedim herkese öyle kırgınım ki..
Benimde yok yani görüştüğüm insanlar var ama arkadaşım dostum diyebileceğim eşimden baska kimse yok bir allah'ın kuluna diyemem benim bu derdim var skntim var diye bi cok kisi derdini özelini acar ama aynı şekilde güvenip kimseye yaşadım birşeyi anlatmaya değer görmüyorum eksiklikte hissetmiyorum kendini sev bosver faresi onemli degil canim skilmiyor degil bazen ama olmaması daha iyi gibi yada alıştım üzülme sende

Ben de sizin gibiydim. Hep talihsiz olduğumu düşünürdüm ama inanır mısınız yıllar önce ufak tefek cinayetler diye bir dizi vardı. İzlediğim tek türk dizisi diyebilirim, ordaki Merve Aksak karakterini çok üzerime gelinen bir dönemde taklit etmeye başladım. Manipülasyoncu birine dönüştüm yani herkesi parmağımda oynattım. sivrilmezsen ezilirsin bu hayatta.

Ben de sizin gibiydim. Hep talihsiz olduğumu düşünürdüm ama inanır mısınız yıllar önce ufak tefek cinayetler diye bir dizi vardı. İzlediğim tek türk dizisi diyebilirim, ordaki Merve Aksak karakterini çok üzerime gelinen bir dönemde taklit etmeye başladım. Manipülasyoncu birine dönüştüm yani herkesi parmağımda oynattım. sivrilmezsen ezilirsin bu hayatta.
Hayat insanı Merve Aksak yapıyor diyorsun

Hayat insanı Merve Aksak yapıyor diyorsun

Evet yapıyor valla, bende can havliyle oynadım kozumu, herkesin açığını biriktirdim, evet yalan söyledim, tehdit ettim, manipülasyon yaptım, küstah ve şerefsizin önde gideni oldum ama zerafetle yaptım bunu inanılmaz itibar gördüm, kraliçe gibi hissettim, iyi niyetli olduğumda anamı ağlattılar bende onları ağlattım. 🤷‍♀️

Evet yapıyor valla, bende can havliyle oynadım kozumu, herkesin açığını biriktirdim, evet yalan söyledim, tehdit ettim, manipülasyon yaptım, küstah ve şerefsizin önde gideni oldum ama zerafetle yaptım bunu inanılmaz itibar gördüm, kraliçe gibi hissettim, iyi niyetli olduğumda anamı ağlattılar bende onları ağlattım. 🤷‍♀️
İnsanlar kötüyü seviyor mesela o dizidede Merve Aksak fanları vardu
Oya daha saf iyi biriydi ama onu sevmiyorlardı
Bende şaşırıyordum o karekter niye seviliyor Aslı Gürbüzde oynadığı rolün kötü olduğunu kendine uzak olduğunu vs söylemişti hatta okumuştum
İnsanlar kötüyü seviyor yada korkuyor bilmiyorum
Ne kadar iyi niyetliysen o kadar eziliyorsun bu hayatta onu biliyorum

Sanırım çok pasifsiniz, ama kimseye mecbur değilsiniz. Size kötü davranan deger vermeyen insanlarla görüşmek zorunda da değilsiniz. Size böyle davranılmasina izim vermeyin. Ayrıca hayatında hic arkasından vurulmamis, dedikodu yapılmamış insan varmi?

Ben sizi cok depresif gördüm, nickiniz bile pasiflora. Silkelenin kendinize gelin, herkes yaşıyor bunlari. Size birisi kötü birseymi soyledi, verin cevabını sessiz kalmayin.

Kimse çok fedakar sakin başlı insanları ciddiye almaz.

Çünkü tavada keklik yapar pirzolasını yerim der (bu bölüm çok yaratıcı bir tasvir oldu sanki )

neyse. ...

Konunun özüne gelirsek. İnsanlar merak uyandıran güçlü karakterli kişilerle arkadaş olmak ister. Aynaya bakın dik durun ve kendinize değer verin... Siz paspas değilsiniz siz güçlü bir karakteriniz bunu kendinize söyleyin

Back
X