Kimse var mı

Kızlar ağlamaktan heder oldum nerden anlıyorsunuz güzel olduğunu 550 olması gerekiyor ama olmamış 447 olmuş

22 Nisan 11.47
26 Nisan 139.90
30 Nisan 446.97
Değerler nasıl sizce çok korkuyorum
26-38 arası tam artmamış diye korkmuşsun ama ona kalırsa 22-26 arasida fazla artmış ki normal.Bazen böyle olabiliyor değerlerin kötü değil bundan sonra vereceğin biraz yol gösterir ama korkma kötüyü çağırma içini ferah tut Allah'ın izni ile bir şey olmaz inşallah

Evet aslında bende onu garipsedim bir kat kat çıktı şimdi biraz az çıktı gibi yüz de 66 en az diyorlar sizce benim yüzde 66 oluyor mu

Kızlar ağlamaktan heder oldum nerden anlıyorsunuz güzel olduğunu 550 olması gerekiyor ama olmamış 447 olmuş
Verdiğin Beta hCG (Beta Human Chorionic Gonadotropin) değerleri şöyle:

• 22 Nisan (11:47): 11.47

• 26 Nisan: 139.90

• 30 Nisan: 446.97

Bu değerleri değerlendirecek olursak:

1. 22 Nisan – 26 Nisan (4 gün fark):

11.47 → 139.90

Bu yaklaşık 12 kat bir artış. Bu çok iyi bir yükseliş ve erken gebelikte beklenen bir durum. Sağlıklı bir gebelikte hCG düzeyinin ortalama olarak her 48-72 saatte iki katına çıkması beklenir.

2. 26 Nisan – 30 Nisan (4 gün fark):

139.90 → 446.97

Bu da yaklaşık 3.2 kat artış. Yine çok iyi ve beklenen aralıkta.

Genel Yorum:

Bu artışlar erken sağlıklı bir gebelikle uyumlu görünüyor. İlk değerin çok düşük olması, kan testinin muhtemelen implantasyona çok yakın bir dönemde yapıldığını gösteriyor. Sonraki artışlar normal ve umut verici.

Ama tabii ki her zaman tek başına hCG yeterli değildir. Ultrason ve doktor takibiyle birlikte değerlendirilmesi gerekir.

Yapay zekaya sordum ama inşallah her şey yolundadır stres yapmayın

Ya ne güzel yazmışsınız siz gerçekten umut oldu yani artış güzel mi

Canım benim herkeste farklı olur der herkes bunun sebebi ise her vücut farklıdır ve hormonlar farklı ilerler. Bak benimde 2 haftalıkken 179 idi. 1 aylık olduğunda 15.000 oldu. İlk gebeligimde 198 de 1 ayliktim. Buraya yazana dek bir güzel doktora görün yıllarca bunun için okyorlar için rahat etmiyor ise yaşayan bizzat tecrübe edenler sana yetmiyorsa doktorun en güzel aciklamayi yapacaktır. Bazen hızlı bazense yavaş ilerler.

Evet aslında bende onu garipsedim bir kat kat çıktı şimdi biraz az çıktı gibi yüz de 66 en az diyorlar sizce benim yüzde 66 oluyor mu
Yüzde 60dan bile hesaplandığında artışınız en az 355 olmalıymış. Yani sizin 60ın üzerinde artmış. Ortadaki değere hesap makinanızdan +66%= yaparak aradaki günü ve bugünü de hesaplayabilirsiniz. Ben pek bi sorun göremedim ama tabi en önemlisi keseyi görmek kalbi duymak. Her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…