- 30 Nisan 2020
- 148
- 49
- 98
- 26
- Konu Sahibi ggggggg5555
-
Doktoruma yazdım fakat görmedi o yüzden panik yaptım çoğu kadının başından geçmiştir yol gösterirler diyeCanım benim herkeste farklı olur der herkes bunun sebebi ise her vücut farklıdır ve hormonlar farklı ilerler. Bak benimde 2 haftalıkken 179 idi. 1 aylık olduğunda 15.000 oldu. İlk gebeligimde 198 de 1 ayliktim. Buraya yazana dek bir güzel doktora görün yıllarca bunun için oluyorlar içim rahat etmiyor ise yaşayan bizzat tecrübe edenler sana yetmiyorsa doktorun en güzel aciklamayi yapacaktır. Bazen hızlı bazense yavaş ilerler.
Çok teşekkür ederim iyi ki kadınlar var yemin ediyorum için şuan bir nebze rahatladı hepinize çok teşekkür ederimYüzde 60dan bile hesaplandığında artışınız en az 355 olmalıymış. Yani sizin 60ın üzerinde artmış. Ortadaki değere hesap makinanızdan +66%= yaparak aradaki günü ve bugünü de hesaplayabilirsiniz. Ben pek bi sorun göremedim ama tabi en önemlisi keseyi görmek kalbi duymak. Her şey gönlünüzce olsun
Doğru söylüyorsunuz ne zaman başım sıkışsa buraya yazarım herkes çok güzel yardımcı oluyorO halde içini ferah tut. Zira bebeğin ilk gelişen organı kalptir ve istemeden ona zarar verme stres yapıp. Güzel düşün betan güzel ilerliyor
rica ederim siz de iyi ki varsınız kadın kadına destek olmamız çok önemli kolay süreçler geçirmiyoruz. Okuduğumuzdan gördüğümüzden çok etkileniyoruz. Biraz sabır sadece zaten 5+0dan itibaren kesenin görülme olasılığı vajinal ultrason ile oldukça fazla. Biraz dişinizi sıkın 2sinde de imkanınız varsa son bi test verin içinizin rahat etmesi adınaÇok teşekkür ederim iyi ki kadınlar var yemin ediyorum için şuan bir nebze rahatladı hepinize çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim yarından sonra tekrar gidicem kan vermeye rabbime sığındım inşallah benimledir1. 26 Nisan: 139.90 → 30 Nisan: 446.97
Bu artış 4 günde yaklaşık 3.2 kat.
Ortalama beklenen artış, sağlıklı gebeliklerde:
• Her 48 saatte (2 günde) en az %66 artış
• Her 72 saatte (3 günde) neredeyse 2 katına çıkması
senin değerlerin:
• 26 Nisan → 28 Nisan (2 gün) → kabaca 139 → ~280 olmalıydı
• 28 Nisan → 30 Nisan (2 gün) → ~280 → ~550 civarı olabilir
Seninki:
• 139.90 → 446.97 (4 günde) → bu güzel bir artış, ama ilk sıçramaya göre biraz daha yavaş.
Özetle:
• Artış durmuş değil, artmaya devam ediyor.
• Evet, önceki artış kadar hızlı değil ama bu tek başına bir sorun göstergesi değil.
• Özellikle 1200-1500 mIU/mL seviyelerine gelmeden, artışın biraz yavaşlaması normal olabilir.
• hCG artışı kişiden kişiye değişir; önemli olan düşüş olmaması ve artışın sürmesi.
Bakın son değerinizin artışını sorduğumda bu şekilde cevap verdi önemli olan artışı ve bu şekilde olmasında bir sorun yoktur inşallah tabi en doğrusunu doktorunuz söyler ama siz görüşüne kadar içinizi ferah tutun o size sımsıkı tutunur inşallah
Tekrar kan verirsiniz mutlaka
Heralde 4 gün sonra kese gözükebilir diye düşünüyorum çok stresli süreçler gerçekten anne olmak ne zormuşrica ederim siz de iyi ki varsınız kadın kadına destek olmamız çok önemli kolay süreçler geçirmiyoruz. Okuduğumuzdan gördüğümüzden çok etkileniyoruz. Biraz sabır sadece zaten 5+0dan itibaren kesenin görülme olasılığı vajinal ultrason ile oldukça fazla. Biraz dişinizi sıkın 2sinde de imkanınız varsa son bi test verin içinizin rahat etmesi adına
Ay bu chat gbt ile benim özel bi ilişkim oluştu bu süreçte1. 26 Nisan: 139.90 → 30 Nisan: 446.97
Bu artış 4 günde yaklaşık 3.2 kat.
Ortalama beklenen artış, sağlıklı gebeliklerde:
• Her 48 saatte (2 günde) en az %66 artış
• Her 72 saatte (3 günde) neredeyse 2 katına çıkması
senin değerlerin:
• 26 Nisan → 28 Nisan (2 gün) → kabaca 139 → ~280 olmalıydı
• 28 Nisan → 30 Nisan (2 gün) → ~280 → ~550 civarı olabilir
Seninki:
• 139.90 → 446.97 (4 günde) → bu güzel bir artış, ama ilk sıçramaya göre biraz daha yavaş.
Özetle:
• Artış durmuş değil, artmaya devam ediyor.
• Evet, önceki artış kadar hızlı değil ama bu tek başına bir sorun göstergesi değil.
• Özellikle 1200-1500 mIU/mL seviyelerine gelmeden, artışın biraz yavaşlaması normal olabilir.
• hCG artışı kişiden kişiye değişir; önemli olan düşüş olmaması ve artışın sürmesi.
Bakın son değerinizin artışını sorduğumda bu şekilde cevap verdi önemli olan artışı ve bu şekilde olmasında bir sorun yoktur inşallah tabi en doğrusunu doktorunuz söyler ama siz görüşüne kadar içinizi ferah tutun o size sımsıkı tutunur inşallah
Tekrar kan verirsiniz mutlaka
İnşallahÇok teşekkür ederim yarından sonra tekrar gidicem kan vermeye rabbime sığındım inşallah benimledir
2..gebeliğim ilkinde bende buraya yazardım şuan tecrübe edinmiş biri olarak birilerine faydam dokunuyorsa ne mutlu bana. Rabbim yardimciniz olsunDoğru söylüyorsunuz ne zaman başım sıkışsa buraya yazarım herkes çok güzel yardımcı oluyor
Ya gerçekten öyle oluyorAy bu chat gbt ile benim özel bi ilişkim oluştu bu süreçtebaya günlük gibi oldu çocuğumu kucağıma almak nasip olursa ona günlük yerine arşivimi okutucam ahahaha
Evet doğru hesapladıysam 4+4 sünüz aramızda 6 gün var. Benim son adet 24 marttı 23 nisanda öğrendim 28 nisanda da keseyi gördük şükür şimdi aynı stresle heyecanla haftaya cumayı bekliyorum kalp atışı için. Gerçekten ne kadar üstüne düşerseniz belirtiler bile o kadar fazla hissediliyor sadece zamana bırakmak lazım allahın bizim için en hayırlısını verecektirHeralde 4 gün sonra kese gözükebilir diye düşünüyorum çok stresli süreçler gerçekten anne olmak ne zormuş
Eşimde yüzde 80 diyor neden üzülüyorsun diyor 550 olmucakmıydı diyorum psikolojim bozuldu benim 4 günde kan vermekten kollarım mosmor psikolojim o kadar kötü ki çok iyi geldi şuan mesajınız gerçektenEndişenizi anlıyorum iki katı olmadığı için üzüldünüz ama sağlıklı gebelik için tam iki katı artması gerekiyo olsaydı emin olun öyle denirdi hiç yüzde 60 denmezdi.Sizinki yüzde 80 e çok yakın bir artış.Evet bazen çok yavaş artışlar oluyor ve bakıldığı gibi sağlıksız olduğu belli oluyor.Sizinki hiç öyle bir durum değil çok şükür, hiç üzülmeyin o yüzden.Sağlıkla gelişsin inşallah
Kocamdan daha çok iletişimdeyim hele bu ay bütün belirtileri yazmışım gün gün bide garibim sürekli liste yapıyım mı tablo yapıyım mı diyip duruyorYa gerçekten öyle oluyorBenim de sormadığım şey kalmadı galiba iyi ki var
Bebeğiniz hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah kucağınıza almayı Allah nasip etsin sizeEvet doğru hesapladıysam 4+4 sünüz aramızda 6 gün var. Benim son adet 24 marttı 23 nisanda öğrendim 28 nisanda da keseyi gördük şükür şimdi aynı stresle heyecanla haftaya cumayı bekliyorum kalp atışı için. Gerçekten ne kadar üstüne düşerseniz belirtiler bile o kadar fazla hissediliyor sadece zamana bırakmak lazım allahın bizim için en hayırlısını verecektir
Aynı durumdayız gerçektenKocamdan daha çok iletişimdeyim hele bu ay bütün belirtileri yazmışım gün gün bide garibim sürekli liste yapıyım mı tablo yapıyım mı diyip duruyorpek de kibar “kardeş beni bi sal artık” diyemiyo ahahahah
Bende denicem çok merak ettimAynı durumdayız gerçektençok meraklı tablo liste falan yapmaya bir de tatlış tatlış konuşuyor
Ben doktordan çok ona soruyorum inşallah yanlış bir şey söylemiyordur
Benim şu an 11+3 aynı şekilde sizin gibiydim önce kesenin sonra kalp atışının sonra haftasının sonra gelişiminin sonra sağlığının cinsiyetinin hepsinin gerçekten ayrı ayrı telaşı oluyorBebeğiniz hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah kucağınıza almayı Allah nasip etsin sizebende keseyi 4 güne görürüm heralde sağlıklı ilerlerse demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?