Kimseden Çekmedim Kaynanamdan Çektiğim Kadar Diyenler Buyrun Lütfen....

KARNINDAKıNıN ÖLÜSÜNÜ GÖR diye beddua etmesi aklıma geldikçe çıldırıyorum minicik doğmamış bebekten ne istiyorsun be kadın.
bu lafı söyleyebilen bir cisimin ben insanım ve bir anneyim diye ortalıkta gezindiğini düşündükçe ben bile çıldırıyorum... beddua edeceğim ama ona bile değmez... allahım sen çok büyüksün diyorum...merve arkadaşım allah kolaylıklar ve sabırlar versin sana...

kızlar bende bugün itibariyle kayınvaldemle kavga etmiş bulunuyorum zatrn ara ara luyo bu kavgalarımız en önemli sebep benim artık kurnazlığa dayanamamam hatta bugün eşyalarımı topalyıp gitcem dediğimde eşim zor tuttu kayınvaldem ikinci gelinini alıyor yakında düğün var ama haksızlığın biri bin para ve çok kurnaz biri dün oğluyla gezmeye gittik yapmadığını bırakmadı eşime yazılklar olsun sana bana haber vermedin diye ya biz evliyiz ya izin almak mecburiyetindemiyiz mesajları görmelisiniz olum ana gibi yar olmaz akıllı ol falan filan delircem en son o olacak ama genede şükr bu topiği okudumda neler yaşayan arkadaşalrımız var tek sorunum kızlar artık hakszılığa gelemeyip karşılık vermem ve saygısızlaşmAm kendime iananmıyorum ne hale geldim ben

arkadaşım böyle insanlar zaten karşına dikilip de yüzüne hiçbişiy söyleyemezler çünkü yaptıkları terbiyesizliklerin az da olsa farkında oluyorlar sadece oğullarını didikliyorlar ahhhh o msj çeken parmaklarınız kopsun inş... bi de sen ne olursa olsun saygında kusur etme canım yüzgöz olma mesafeli davran ve eşinle aranda sorun olsa bile mutluluğun dışarı fışkırsın ki o da bunların altında kalsın.......

Son düzenleme:
kızlar bizde kayınvalidemle hiç anlaşamayız ama merve_16 isimli arkadaşımın yazdıklarından sonra ne düşüneceğimi şaşırdım gerçekten çok cahil insanlar var!
ben babam vefat ettiğinden dolayı kendisinden maaş alıyorum 3 ay sonrada düğünümüz olacak kayınvalidem olacak zat-ı muhterem anneme resmi nikah yapmayalım babasının parası kesilmesin demişkötükedihüso çıldırmak üzereyim.nişanlımlada birbirimize girdik ne yapacağımı şaştım :kızgın:

desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar ah bunlar daha ne ki yazamadığım bir çok şey var tek tesellim eşimin benden yana olması ve annesiyle bebeğimize o lafı söyledikten sonra görüşmüyor olması şimdide akrabalarımı arayıp beni şikayet ediyormuş ve de ailemi biz çok kötü insanlarmışız o çok iyiymiş...allah böylelerini islah etsin akıl fikir versin kaç kez iyilikle yaklaştım ama olmuyor anlayışı kıt olunca insanın artık bende saldım bana ettiği kötülükler kendisini dönüp bulsun...

ben babam vefat ettiğinden dolayı kendisinden maaş alıyorum 3 ay sonrada düğünümüz olacak kayınvalidem olacak zat-ı muhterem anneme resmi nikah yapmayalım babasının parası kesilmesin demişkötükedihüso çıldırmak üzereyim.nişanlımlada birbirimize girdik ne yapacağımı şaştım :kızgın:[/QUOTE]

canım bu konuda umarım nişanlın senden yanadır o kadının derdi şimdiden para baksana üç kuruşla zenginmi olucaklar teklif etmeye bile utanır insan ama utanıcak yüz olmuyor böylelerinde.asıl maksat bence resmi nikahın olmaması için allem edip kallem edip oğlunun aklını çelicek senide istediğinde kolayca geri yollıycak tek güvencesi kadının resmi nikahtır bence.benim kaynanamda hep bırak gel onu ben sana başka kız bulurum dedi ama havasını aldı...

kızlar bizde kayınvalidemle hiç anlaşamayız ama merve_16 isimli arkadaşımın yazdıklarından sonra ne düşüneceğimi şaşırdım gerçekten çok cahil insanlar var!
ben babam vefat ettiğinden dolayı kendisinden maaş alıyorum 3 ay sonrada düğünümüz olacak kayınvalidem olacak zat-ı muhterem anneme resmi nikah yapmayalım babasının parası kesilmesin demişkötükedihüso çıldırmak üzereyim.nişanlımlada birbirimize girdik ne yapacağımı şaştım :kızgın:

yuh diyorum başka bişey demiyorum. sakın resmi nikahın olmadan evlenme. zaten senin aldığın paranın bir kısmını devlet kesiyor geri kalanı annene bağlıyorlar. resmi nikahsız kapıdan adım atma sonra yaparız felan kaflarına da sakın kanma cnm. eğerki yapmazlarsada ayrıl gitsin.

canım benim canım sakın sakın böyle bişiyi aklından bile geçirme... 3 kuruş para için kendini ateşe atma yarın öbür gün çoluğun olur çocuğun olur allah korusun ilişkiniz çıkmaza girer boşol boşol deyince ne kalacak eline sadece kucağında bir çocuk... o zaman o maaş yetecek mi sana evliliğine daire ne ispat edebileceksin hatta çocuğunun babasının o olduğunu... hiçbişiy için de geç değil böyle şeylerin hesabını yapan insanlarla mutlu olamazsın... tekrar düşün canım tekrar yanlış bişiy yapma sadece sen üzülürsün başka kimse üzülmez sana o rahmetli babacığını düşün o nasıl olmasını isterdi asla üzülmeni istemezdi buna eminim...sakın aptal insanlara yaranmak için kendini ateşe atma...

sen daha bir şry görmedin konu sahibi arkadaşım evlenince görüceksin istersen yol yakınken dön

kaynanamdan yeni inciler var kızlar yazmak istedim... nişanlım ailesinin yanına yazlığa gitmişti 20 güne yakın kaldı her gün ara ara laflar sokuşturmuşlar bunları zaten bekliyorduk da...benim ki denize gidince de cep telefonunu karıştırmışlar.. bende tartıştığımız bi an da senin annen dünyada ki kötü şeyleri hak ediyor o kadın için beni üzemezsin üzeceksen de sen bilirsin yazmıştım... tam havalimanında yolcu ederlerken babası söylemiş böyle böyle ne bu msj diye ( sanki 33 yaşında adamın telefonunu karıştırmak çok normalmiş gibi ) benim msjımın hesabını sormuşlar bi de.. hoş ben yine insan evladıyım utandım yani üzüldüm de ama yapacak bişiyim yok sanırım... onların tercihi bu oldu elimden bişiy gelmiyor ne yazık ki :(((

Back
X