Kimseden Çekmedim Kaynanamdan Çektiğim Kadar Diyenler Buyrun Lütfen....

benimkide öyle.evlendikten 40 gün sonra kurban bayramına memlekete gittik.önce annemlere indik diye kadın arefe günü bizi evden kovdu...daha neleeer neleeeeer.iftiralar yalanlar yaptıklarını göz göre göre inkar etmeler.oğluna boşan demeler,halama boşatacam demeler....ama sorsan yalan diyor ben demedim ben yapmadım....1,5 yılımız bitti şimdi.eşimde bu böyle olmaz diyor.en azından babamla konuş o bişey yapmadı diyor.evet sorun orda o hiç bişey yapmıyor.reis kadın.herkes ondan korkuyor bence.şirret bi kadın yine şarlayacak diye her dediğine tamam diyorlar.....o olaylardan sonra babasını aradım konuştum (o hiç aramadı beni kaç ay) sonra başka olaylar oldu hiç aramadım eşim askere gitti ben memlekete gittim annemlerde kaldım 4 ay hiç birisi aramadı bende aramıyorum.... daha çok şey var anlatacak,ruh sağlığım bozuldu o kadın yüzünden...şimdi görüşmüyorum
ayy çok uzun oldu.okurken sıkılacaksınız galiba....Rabbime havale ettim..

canım aynısı benim kaynanam kaç kez tehdit etti boşattırcam seni
onca iftiralar laflar kaynatam bir kez olsun dinlemedi hep uydu karısının sözüne
bizdede öyle kaynana patron herşeyi o yönetiyo kocasını elinde oynatıyo
Allahıma şükürler olsun kocam hep arkamda oldu ailesine rest çekti
çünkü biliyo ailesini
kaynanam ah keşke evlendirmeseydim oğlumun başını yaktım daha neler neler
oğlu çok mutlu ona noluyosa
yok yok bu kaynanalar oğulları evlenince çok kıymetli oluyo iyi geçiniyosak çok kıskanıyo

ne mutlu bize bütün altın çocukları toplamışız o yüzden çekemiyor kaynanalar bizisırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile

ıstedikleri kadar çekemesinlerrr..
Başlarını yesinler oğullarını bırakmıcaz iştee ohsss kene gibimm yapıştım ben ölürümde bırakmamzemuszemus

aynnennnn.... hadi hadi kaynana çatla patla kaynana... hadi hadi kaynana çatla patla kaynana... ben oğlunu seviyorummmmmm... seni dışarııı atıyorummmmmm.... çok fenasın kaynana... çok delisin kaynana.... yandan göbek atıyorumm canını da yakıyorum.... oooh ohhhhhh....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

haaaa şöyle yaa yüzüne karşı diyemediklerimizi dökelimmmm rahatlayalım...

Nişanlım da allaha şükür herşeyin farkında... nişanlımın teyzeleri anannesi bile artık ''kaynana''mın yaptıklarına hiçbir anlam veremiyorlar... en son anneler gününü kutladım mesaj çekerek (çünkü hiçbir sohbetimiz yok) 2 gün sonra nişanlımın telefonuna doğru zamanda doğru insanla hep beraber mutlu olalım o kızı bırak diye mesaj çekmiş şeytan diyor ara ne istiyorsun benden diye sor... evlenince ne olur tahmin bile edemiyorum çünkü sağı solu hiç belli değil... tek desteğim nişanlım ondan başka hiçbişiy de umrumda değil aslında ama hiçbir şekilde beni tanımayan tanımak istemeyen insanların benim hakkımda kendi aralarında kulis yapıp kendi kendilerini kurup nişanlıma saldırmalarını hazmedemiyorum...
Allah yardımcın olsun ama bu noktada bişey için uyarma ihtiyacı duydum. Kendi aralarında kulis yapıp demişsin ki bu çok önemli bişey sakın es geçme. Çünkü şuan benim yuvam bu yzüden yıkılıyor. Ben işten geç geldiğim için kayınvalidem,görümcem ve kocam kendi aralarında konuşa konuşa nei başardılar biliyormusun. Benim kötü,yalancı ve çok uyanık olduğumu kocama kabul ettirdiler. Ben tabii bunlardan habersiz işe gidip gelirken evliliğim bitmiş haberim yokmuş. Ben çok tilkiymişim bundan da haberim yokmuş.

Allah yardımcın olsun ama bu noktada bişey için uyarma ihtiyacı duydum. Kendi aralarında kulis yapıp demişsin ki bu çok önemli bişey sakın es geçme. Çünkü şuan benim yuvam bu yzüden yıkılıyor. Ben işten geç geldiğim için kayınvalidem,görümcem ve kocam kendi aralarında konuşa konuşa nei başardılar biliyormusun. Benim kötü,yalancı ve çok uyanık olduğumu kocama kabul ettirdiler. Ben tabii bunlardan habersiz işe gidip gelirken evliliğim bitmiş haberim yokmuş. Ben çok tilkiymişim bundan da haberim yokmuş.

çok üzüldüm cnm allah yardımcın olsun. benimde eşimin ailesi yanlarına çağırıp dolduruyorlardı sabah gülen adam akşam sert sert bakıyordu bende kızıyordum ne var yine ailenlemi görüştün sen diye yok diyordu. en sonunda yakaladım gizli gizli görüşüyormuş. bende resti çektim tmm bitti topla eşyalarını git anacığına ben sabredemiyeceğim artık dedim. eşim kiminle konuştu bilmem ondan sonra benim yanımda oldu ve kaynanamla görümcemin yalanları bir bir ortaya çıktı. şu anda da onlara hiç inanmıyor. keşke senin eşinle onalın yalanlarını yakalayabilseydi. bir yuva kurmak çok zor ama dağıtmak çok kolay. allah yuva bozanların cezasını elbet verir güzelim unutma...

çok üzüldüm cnm allah yardımcın olsun. benimde eşimin ailesi yanlarına çağırıp dolduruyorlardı sabah gülen adam akşam sert sert bakıyordu bende kızıyordum ne var yine ailenlemi görüştün sen diye yok diyordu. en sonunda yakaladım gizli gizli görüşüyormuş. bende resti çektim tmm bitti topla eşyalarını git anacığına ben sabredemiyeceğim artık dedim. eşim kiminle konuştu bilmem ondan sonra benim yanımda oldu ve kaynanamla görümcemin yalanları bir bir ortaya çıktı. şu anda da onlara hiç inanmıyor. keşke senin eşinle onalın yalanlarını yakalayabilseydi. bir yuva kurmak çok zor ama dağıtmak çok kolay. allah yuva bozanların cezasını elbet verir güzelim unutma...
Teşekkür ederim. Keşke görse. Ama bazı yalanlarını yakaladı. Duymazdan görmezden geldi. Bilmek istemediğini gözünede soksan insan yine de görmezmiş. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

balımnur ve buseli arkadaşlarım... ne yazık ki insanların içinde kötülük varsa bunu engelleyemiyorsunuz... eğer sevginiz güçlüyse ve şanslıysanız bu tür durumlardan sevdiğinizle el ele sağsalim çıkabilirsiniz... ama ilişkilerinizde de ufak çatlaklar, güvensizlikler varsa kısaca temeller sağlam oturmamışsa size yapılan kötülükler karşısında sağlam duramayabiliyorsunuz... allah hepimize kolaylıklar versin... buseli arkadaşım evet gerçekten bir yuvayı kurmak çok zor yıkmak ise çok basit... bence böyle kötü insanlar için birbirinizden vazgeçmeyin... eşinize güzelce sarılın ellerini tutun gözlerine bakarak duygularınızı kendi içinizde yaşadıklarınızı yaşadığınız haksızlıkları güzel bir dille anlatın... yanlız sakın size bunları yapanların onun ailesi olduğunu unutmayın ve onu kırmamaya çalışın... onunla bu konuda nasıl bir çözüm bulabileceğinizi nasıl bir mesafede durabileceğinizi konuşun... siz onun eşisiniz eminim anlamaya çalışacaktır... sakın bu tarz şeyler için eşinizle karşı karşıya gelip yanlış şeyler yapmayın... o insanları sevindirmeyin çünkü onların istedikleri zaten bunları yaşamanız...

ben neler yaşadım 3 yılda ahhh bir bilseniz burda anlatsam sayfalara sığmaz benim tek suçum her gece oraya gidecek annecim babacım diyecekmişim hizmet edecekmisin ve ben çalışıyorum maddi anlamada olduğu halde oğullarına yardım etmeyen bir baba ve bir anne biz yaşam mücadelesi vermeye çalışırken onlar beni depresyona soktular,, yok gülmüyor yok konuşmuyor gelmiyor gitmiyor bitirdiler eşimi sürekli doldurdular kadın hemen ağlayabiliyor müthiş yalancı bi aile korkunççç kelimelerle anltılmaz , ben ii karşılarım oğluna beni resmen evden kovdu diyor .. gitmeyince evimi basıp seni boşatırız senin eline valizi verip göndeririz , o kadar tartıştık o kadar ayrılma noktasına gledikki eşim beni suçlarda ilk başlarda işte hergün gideli neolcak sanki falan sonra ailesinin çirkefliğini gördü araya mesafe koydum yok olmadı her boşanmaya kalktığımda gitme dedi bana şuan hiç ama hiç görüşmüyorum çünkü kendileri yaptı eşimde bana yeterki ayrılmayalım ve sen görüşme dedi .. huzurlumuyum değilim eşim de şuan görüşmüyor ama et tırnaktan ayrılmaz ne kadar kötüde olsalar ailesi yarınöbür gün umarım onun canını çok sıkmazlar eminim fikri değişmez biz söz verdik birbirimize kimse bizi üzemez ve ayıramaz rabbim eşlerimizede yardım etsin en çok onlar kalıyor arada .. ama beni anladığı için yanımda olduğu için çok mutluyum..

ben neler yaşadım 3 yılda ahhh bir bilseniz burda anlatsam sayfalara sığmaz benim tek suçum her gece oraya gidecek annecim babacım diyecekmişim hizmet edecekmisin ve ben çalışıyorum maddi anlamada olduğu halde oğullarına yardım etmeyen bir baba ve bir anne biz yaşam mücadelesi vermeye çalışırken onlar beni depresyona soktular,, yok gülmüyor yok konuşmuyor gelmiyor gitmiyor bitirdiler eşimi sürekli doldurdular kadın hemen ağlayabiliyor müthiş yalancı bi aile korkunççç kelimelerle anltılmaz , ben ii karşılarım oğluna beni resmen evden kovdu diyor .. gitmeyince evimi basıp seni boşatırız senin eline valizi verip göndeririz , o kadar tartıştık o kadar ayrılma noktasına gledikki eşim beni suçlarda ilk başlarda işte hergün gideli neolcak sanki falan sonra ailesinin çirkefliğini gördü araya mesafe koydum yok olmadı her boşanmaya kalktığımda gitme dedi bana şuan hiç ama hiç görüşmüyorum çünkü kendileri yaptı eşimde bana yeterki ayrılmayalım ve sen görüşme dedi .. huzurlumuyum değilim eşim de şuan görüşmüyor ama et tırnaktan ayrılmaz ne kadar kötüde olsalar ailesi yarınöbür gün umarım onun canını çok sıkmazlar eminim fikri değişmez biz söz verdik birbirimize kimse bizi üzemez ve ayıramaz rabbim eşlerimizede yardım etsin en çok onlar kalıyor arada .. ama beni anladığı için yanımda olduğu için çok mutluyum..

allah kolaylık ve sabır versin canım... rabbim bu insanların kalbine merhamet versin diyecek bişiy bulamıyorum...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
ne güzel eşin yanındaymış işte barisimm :) ben de çok sorun yaşadım eşimin ailesiyle, burda pek çok yere yazdım derdimi boşanma noktasına vardık..ama sonunda ikimizde aile terapistine gitmeye karar verdik, ve şu an çok mutluyuz..belki inanmıcaksın ama ailesiyle de (görümceler hariç) yani anne ve babasıyla da şu an sorun yok..tabi bu olmayacak anlamına da gelmez :) ama bence her şey eş de biter..eğer eşin seni ve ailesini ayrı tutuyorsa sorun yaşanmaz...ama eşinin ailesiyle küs kalması bence kötü olmuş. sen zorlama ama karışma bence. yorum da yapma, eşin karar versin kendisi konuşup konuşmamaya boşver ;) sonra senin aileni de kendisi sorun yapar..öff hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yaa :( Allah hepimizin yardımcısı olsun..

sakıncası yoksa aile terapistiniz kimdi?

25 nisan canım biz aile terapistine gitsekde asla değişmez şunu söyliyim cahille uğraşma çok zor ne söylediğini bilmeyen ve sabit fikirli insanlar o söyleneleri unutmak asla mümkün değil.. benim arkadaşlarım bana inanmıyorlarda sen neyapıyorsunda bunlar sana karşı böyle diyorlardı tek suçum sürekli gitmemek ve çok komikki bi evimizin olmasını istemek yani ev alalım die direttiğim için ve ailesininde mutlaka tek oğulları olan evlendikten sonra korkunç kıymetli olan çocuklarına yardım etmesini istediğim için benden nefret ediyorlar sürekli kadın evini yeniliyor ve çocuğu için zerre bişey yapmıyorlar ben böyle görmedim böyle yaşamadım çok zoruma gidiyor tamam bunları bu şekilde kabul ediyorum gülmezsin hakaret ederler 1 kilo et verirler bunu hergün söylerler ya bi anne baba 1 yıl boyunca sizi evlendirdik şukadar borcunuzu ödedik dermi ve yemin ediyorum zerre kadar bişey yapmadılar yaptıkları çok azdı ya evlada başa kalkılır mı?ya bunlar varya çoook az anlatamıyorum burda bunlar nekii arkadaşımı görüp bana haber gönderiyorlar hakaret ediyorlar ve şimdi bana sana hak veriyoruz nasıl başettin bunlarla dediler...evlatlarına bekarken sahip çıkmamış aramamış sormamış günlerce evine gitmeyen evladı merak etmemiş ama şimdi arıyorlar oğullarına bi mont almamış ama saray gibi evini döşemiş bi aile ... dışarıya kendilerini başka tanıtan insanlar benim görümcelerim kaynanam hepsi aynı üçü birbirine gaz veriyor üçü birbirini dinliyor anne olarak demiyorki ayıp yapmayın offf boşver dedim ya bitmez .. eşim görüşür bi müddet sonra biliyorum.. et tırnaktan ayrılmaz benim gördüğüm kadar görmesede fark ediyor yapılanları zaten bizler haklı olmasak zannetmiyorum be evlilikler yürüsün.. teşekkür ederim ilgine ,,, allah yardımcım olsun..

kızlar bende 2 yıllık evliyim düğün gecemizden beri kötüyüz kaynanamla inanın komşularım bilee 2 yılda 5 yaş yaşlandın diyorlar.eşim tek çocuk üstelik babasını üç yaşındayken kaybetmiş çocuğunu onun bunun elinde büyüten kaynana benimle evleince oğlunun kıymetini anladı.inanın ne kötü kadın olmam açıkça yazamıorum nede başkasından çocuk yapmadığım kaldı düğün gecesi bütün takılarımı bizden izinsiz alıp bir de bizi evinize icra yollıycam diye aylarca tehdit etti para oğlundan tatlı geldi benim ailemin desteğiyle ayakta kaldı evliliğimiz tabi zaman zaman eşiminde aklını çeldiği oldu yok seni boynuzluyo vs. vs. şu anda 8.5 aylık hamileyim en son hakaretide o bebeği başkasından yapmışsındır ve KARNINDAKıNıN ÖLÜSÜNÜ GÖR diye beddua etmesi aklıma geldikçe çıldırıyorum minicik doğmamış bebekten ne istiyorsun be kadın.birde baştan istemese anlıycam tam 5 kez istemeye geldi oğluna evlenincede ben kötü kadın oldum.allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar bende 2 yıllık evliyim düğün gecemizden beri kötüyüz kaynanamla inanın komşularım bilee 2 yılda 5 yaş yaşlandın diyorlar.eşim tek çocuk üstelik babasını üç yaşındayken kaybetmiş çocuğunu onun bunun elinde büyüten kaynana benimle evleince oğlunun kıymetini anladı.inanın ne kötü kadın olmam açıkça yazamıorum nede başkasından çocuk yapmadığım kaldı düğün gecesi bütün takılarımı bizden izinsiz alıp bir de bizi evinize icra yollıycam diye aylarca tehdit etti para oğlundan tatlı geldi benim ailemin desteğiyle ayakta kaldı evliliğimiz tabi zaman zaman eşiminde aklını çeldiği oldu yok seni boynuzluyo vs. vs. şu anda 8.5 aylık hamileyim en son hakaretide o bebeği başkasından yapmışsındır ve KARNINDAKİNİN ÖLÜSÜNÜ GÖR diye beddua etmesi aklıma geldikçe çıldırıyorum minicik doğmamış bebekten ne istiyorsun be kadın.birde baştan istemese anlıycam tam 5 kez istemeye geldi oğluna evlenincede ben kötü kadın oldum.allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım allah yardımcın olsun ,, rabbim böyle insanları ıslah etsin başlarda çok üzülüyordumda şimdi diyorumki iyilerin kıymetini bilmemiz için bunları karşımıza çıkarıyor allah sonumuzu hayır etsin ... ben 3 yıl olacak evleneli eşime tam anlamıyla güvenmeyi bekledim çocuk için umarım eşin senin haklı olduğunu görüyordur, banada çocuğu olmuyor diye laf çıkardılar umrumda değil yıllarca sahip çıkmadıkları eşim şimdi çok değerli bu nasıl bir histir nasıl bir duygudur insan evladının sevdiğini bukadar üzer bu kadar kıskanır..kötü söz sahibinindir madem hamilesin ve şurda 10 15 günün kalmış sakın ama sakın üzülme allaha havale et .. eşine destek ol ama güzel bi dille yapılan yanlışı onu kırmadan anlat ona .. şimdi bebeğini düşün bence ..:hulya::emir_bebek:

KARNINDAKİNİN ÖLÜSÜNÜ GÖR diye beddua etmesi aklıma geldikçe çıldırıyorum minicik doğmamış bebekten ne istiyorsun be kadın.

Allah'ım bu nasıl bir anne..!!!
Allah ıslah etsin,doğru yolu göstersin.
Oğlunu kocası,seni de kuması sanıyor ahlaksız insan.
Bu lafı duyduktan sonra anne kayınvalide vs demeyip yolar atardım bu kadını.
titredim okuduğum zaman.

kızlar bende bugün itibariyle kayınvaldemle kavga etmiş bulunuyorum zatrn ara ara luyo bu kavgalarımız en önemli sebep benim artık kurnazlığa dayanamamam hatta bugün eşyalarımı topalyıp gitcem dediğimde eşim zor tuttu kayınvaldem ikinci gelinini alıyor yakında düğün var ama haksızlığın biri bin para ve çok kurnaz biri dün oğluyla gezmeye gittik yapmadığını bırakmadı eşime yazılklar olsun sana bana haber vermedin diye ya biz evliyiz ya izin almak mecburiyetindemiyiz mesajları görmelisiniz olum ana gibi yar olmaz akıllı ol falan filan delircem en son o olacak ama genede şükr bu topiği okudumda neler yaşayan arkadaşalrımız var tek sorunum kızlar artık hakszılığa gelemeyip karşılık vermem ve saygısızlaşmAm kendime iananmıyorum ne hale geldim ben

Back
X