- 28 Temmuz 2009
- 1.133
- 25
- 358
benimkide öyle.evlendikten 40 gün sonra kurban bayramına memlekete gittik.önce annemlere indik diye kadın arefe günü bizi evden kovdu...daha neleeer neleeeeer.iftiralar yalanlar yaptıklarını göz göre göre inkar etmeler.oğluna boşan demeler,halama boşatacam demeler....ama sorsan yalan diyor ben demedim ben yapmadım....1,5 yılımız bitti şimdi.eşimde bu böyle olmaz diyor.en azından babamla konuş o bişey yapmadı diyor.evet sorun orda o hiç bişey yapmıyor.reis kadın.herkes ondan korkuyor bence.şirret bi kadın yine şarlayacak diye her dediğine tamam diyorlar.....o olaylardan sonra babasını aradım konuştum (o hiç aramadı beni kaç ay) sonra başka olaylar oldu hiç aramadım eşim askere gitti ben memlekete gittim annemlerde kaldım 4 ay hiç birisi aramadı bende aramıyorum.... daha çok şey var anlatacak,ruh sağlığım bozuldu o kadın yüzünden...şimdi görüşmüyorum
ayy çok uzun oldu.okurken sıkılacaksınız galiba....Rabbime havale ettim..
canım aynısı benim kaynanam kaç kez tehdit etti boşattırcam seni
onca iftiralar laflar kaynatam bir kez olsun dinlemedi hep uydu karısının sözüne
bizdede öyle kaynana patron herşeyi o yönetiyo kocasını elinde oynatıyo
Allahıma şükürler olsun kocam hep arkamda oldu ailesine rest çekti
çünkü biliyo ailesini
kaynanam ah keşke evlendirmeseydim oğlumun başını yaktım daha neler neler
oğlu çok mutlu ona noluyosa
yok yok bu kaynanalar oğulları evlenince çok kıymetli oluyo iyi geçiniyosak çok kıskanıyo