- 7 Aralık 2018
- 7.321
- 18.878
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
İyi geceler.. konu açınca kızanlar oluyor ama bu kadar önemli bir şey olmasa açmazdım ve sanırım son konularımdan biri olacak neyse detaylara geçeyim. Benim annem ve babam ayrı ben ikisinden de farklı bir memlekette yaşıyorum annem psikolojik problemleri olan biri ve uzun süredir telefon dışında görüşmüyoruz. Babamla daha iyiydim hatta babam evliydi ve eşiyle de çok iyi anlaşırdık bu şekilde avunuyordum. Yurt dışına taşınacaklarını söylediler..bilmiyorum eşek kadar olan beni ilgilendirir mi? İlgilendirmez elbette onlar bir hayat kurdu bana soracak halleri de yoktu ama zor geliyor. En azından bu şehirde ait olduğum bir yer vardı şimdi o da olmayacak. Babamın eşi hamileydi doğuma da az kaldı onu bile göremeyeceğim. Yaşadığım şehirde hem okuyor hem de çalışıyorum neler yaşayan insanlar var bunlar dert değil ancak ait olamama hissi çok ama çok yorucu. Eğitimimle ilgili her etkinliğe,her faaliyete katılmaya çalışıyorum,yeni insanlar tanımaya özen gösteriyorum başta her şey güzel gidiyor sonra bir şey oluyor ve bütün duvarlarım yıkılıyor içimdeki tüm duygular açığa çıkıyor. Bugün durduk yere mekanın tuvaletinde zırıl zırıl ağlamaya başladım. 2-3 sene öncesini o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Sevdiğim dostlarım,ilk aşkım,hep aradığım aidiyet hissi o yıllarda kaldı sanki. Aşmayı çok istiyorum ama insan içine karıştıkça daha da artıyor yalnızlık duygum. Birileriyle konuştukça tokat gibi çarpıyor sanki. O “evet doğru yerdeyim,ben buraya aitim” hissini çok arıyorum. Ordan oraya sürüklenmek sırf duygularımdan kaçmak ve o hissi bulmaya çalışmak için sosyal ortamdan sosyal ortama,şehirden şehre gezmekten çok yoruldum. İçimi dökmek istedim. Bu duyguları yaşayan,atlatan ya da en azından empati kurabilen herkesin yorumlarını bekliyorum..kırıcı yorum yazacak olanlar yazmasa daha iyi olur onları geyikli konularıma alalım..