- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Abinizin kendi aklı yok muymuş sordunuz mu annenize?
O zaman evladını "bakma sen kardeşine doğrusu yuva kurmak" diye kendisi doldursun muradına ersin.Evet diyorum hep Ama abim için dolduruşa gelebilecek yapıda diyor.
AynenStres oluyodur kadin ama yaptigini hakli cikarmaz.. kiz biz evlendikte noldu.. bana onceden deselerdi evlenmezdim bu kadar net! Calisir kazanir gunumu gun ederdim.. tek bi iyikim var o da evlatlarim yoksa bu adamlarin kahrini cekmeye degmez
Stres oluyodur kadin ama yaptigini hakli cikarmaz.. kiz biz evlendikte noldu.. bana onceden deselerdi evlenmezdim bu kadar net! Calisir kazanir gunumu gun ederdim.. tek bi iyikim var o da evlatlarim yoksa bu adamlarin kahrini cekmeye degmez
Evlenmek isteyen adam başkasına lafına mı bakar? Tanışmak bile istemediğine göre demek ki istemiyor.
Koca adam evleneceği kadını kendi bulabilir bence, annenizin sürekli birileriyle tanıştırmasına gerek yok ki. Belki bu şekilde tanışmak istemediği için kaçıyor. Belki kendi bulmak, görmek, beğenmek, sevmek istiyor.Onu ben de anlamıyorum bazen istiyormuş gibi konuşuyor. Sonra biri çıkınca kem küm yapıyor. Çalışıyorum yoruluyorum onunla konuşacak vaktim yok diyor. Annem de tabi kafa karışıklığı yaşıyor. Zaten çocukluğundan beri abim sorun çıkaran biriydi. Annemi uğraştırdı hep her konuda.
Ben 15 yaşımdayken annem evde kalır mı bu kız diye kendi çapında çalışmalara başlamıştı
Başta sinir olurdum,sonra zaten üniversite vs ayrı yaşayınca duymazdan geldim,
32 yaşımda gencecik evlendim
Ama annenin bedduaları falan ne kötü
Beddua yerine dua etse daha çabuk olacak da neyse,
Herkesin tarzı farklı.
En doğal hakkın ayrıca en güzelini yapıyorsun,ben evlenmek için çaba gösterdim. Tanıştığım insanlar oldu. Ama sonuç evlilik olmadı. Daha ne yapayım bilmem. Sokağa çıkıp erkek mi arayım. Boşverdim. Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. Gerek yok dedim. Böyle konuşunca hoşlanmıyorlar. Bu suç mu?
Nedir bu annelerde ki evlendirme merakı anlamadım. Çabalarsın olmaz, zora ki olsa da hayır gelmez belki. Hiç ummadığın bi an da çıkıverir karşına. Fikrini değiştirirsin. Hiç düşünmediğin evliliğe sıcak bakarsın. Yani kısmet bu işler. Yeri zamanı hiç belli olmaz. Akışına bırakmak gerek
En doğal hakkın ayrıca en güzelini yapıyorsun,
Sonsuz destekliyorum.
Çok aşık olmadan,tam kafa dengin olmadan çekilecek bir olay değil evlilik.
Her şeyiyle işte bu demelisin,
Aman diyip ,bir anlık kızgınlıkla falan hareket etmeye kalkma,
Çünkü işkencesini de,mutluluğunu da sen yaşayacaksın,annen değil.
Nedense gozlemledigim kadariyla evlilikte basi yanan daha Cok evlilik baskisi yapiyor etrafa. O da bi degisik. Yas Kac canim? Evlenilecegi zaman oyle agzi dili baglaniyor ki insanin eger nasibinde varsa.
Anne abiyi ve sizi elden çıkarmaya bakıyor, torun da sevmek istiyordur o şimdi
Üzmeyin kendinizi belki bir gün yaptığının yanlış olduğunu anlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?