Kimsem yok galiba...

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Merhaba arkadaşlar, 29 yaşındayım ailemle yazları birlikte olabiliyoruz. Öğretmenim başka bir şehirde. Ama bu yaz günleri bir süre sonra çile haline geliyor. Şu an olduğu gibi.
Annem abimi evlendirmek istiyor. O evlenemeyince bana da parlıyor. Güya abim benden destek alıyormuş. Ben evlensem o da evlenirmiş. Ben de birçok kişiyle tanışmama rağmen olmadı. Ben de boşverdim. Konu açılınca Olmazsa olmaz diyerek durumumu belirttim. Vay efendim böyle söyleyince abim de etkileniyormuş. Ben farkında değilim dedim. Neyse en son bir kızla tanıştırmak istediler abimi. O da istemiyormuş filan. Yine bana patladı annem abime beddualar ediyor. Bu arada bana da ediyor. Ben naptım ki dedim. Kocaman adam benden etkilenmez heralde dedim. Bir sürü bağrış çağırış... artık nerdeyse delircektim. Çıktım evden terk ettim görev yaptığım şehre geldim. Burda da ev arkadaşıyla kalıyordum. Onun evde olmaması gerekirken o da arkadaşıyla gezmeye gelmiş. Kafa dinleyim dedim olmadı.
Buraya da öylesine yazdım işte. Ne arkadaş ne aile... bi yol tutturamadım. Ölsem bundan iyidir heralde.

Stres oluyodur kadin ama yaptigini hakli cikarmaz.. kiz biz evlendikte noldu.. bana onceden deselerdi evlenmezdim bu kadar net! Calisir kazanir gunumu gun ederdim.. tek bi iyikim var o da evlatlarim yoksa bu adamlarin kahrini cekmeye degmez

Dile getiriyorum. Evlenip mutsuz olsak daha mı iyi olcak. Şu an böyle iyiyim rahatım mutluyum diyorum. Yok anlamıyor. Evlenirsin bi şekilde yoluna bakarsın diyor.
Üstelik kendisi de evlilikte mutsuz olmuş biri.

Ben 15 yaşımdayken annem evde kalır mı bu kız diye kendi çapında çalışmalara başlamıştı
Başta sinir olurdum,sonra zaten üniversite vs ayrı yaşayınca duymazdan geldim,
32 yaşımda gencecik evlendim
Ama annenin bedduaları falan ne kötü
Beddua yerine dua etse daha çabuk olacak da neyse,
Herkesin tarzı farklı.

Evlenmek isteyen adam başkasına lafına mı bakar? Tanışmak bile istemediğine göre demek ki istemiyor.

Onu ben de anlamıyorum bazen istiyormuş gibi konuşuyor. Sonra biri çıkınca kem küm yapıyor. Çalışıyorum yoruluyorum onunla konuşacak vaktim yok diyor. Annem de tabi kafa karışıklığı yaşıyor. Zaten çocukluğundan beri abim sorun çıkaran biriydi. Annemi uğraştırdı hep her konuda.

Anne abiyi ve sizi elden çıkarmaya bakıyor, torun da sevmek istiyordur o şimdi
Üzmeyin kendinizi belki bir gün yaptığının yanlış olduğunu anlar...

Koca adam evleneceği kadını kendi bulabilir bence, annenizin sürekli birileriyle tanıştırmasına gerek yok ki. Belki bu şekilde tanışmak istemediği için kaçıyor. Belki kendi bulmak, görmek, beğenmek, sevmek istiyor.

Nedir bu annelerde ki evlendirme merakı anlamadım. Çabalarsın olmaz, zora ki olsa da hayır gelmez belki. Hiç ummadığın bi an da çıkıverir karşına. Fikrini değiştirirsin. Hiç düşünmediğin evliliğe sıcak bakarsın. Yani kısmet bu işler. Yeri zamanı hiç belli olmaz. Akışına bırakmak gerek

Nedense gozlemledigim kadariyla evlilikte basi yanan daha Cok evlilik baskisi yapiyor etrafa. O da bi degisik. Yas Kac canim? Evlenilecegi zaman oyle agzi dili baglaniyor ki insanin eger nasibinde varsa.

ben evlenmek için çaba gösterdim. Tanıştığım insanlar oldu. Ama sonuç evlilik olmadı. Daha ne yapayım bilmem. Sokağa çıkıp erkek mi arayım. Boşverdim. Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. Gerek yok dedim. Böyle konuşunca hoşlanmıyorlar. Bu suç mu?

En doğal hakkın ayrıca en güzelini yapıyorsun,
Sonsuz destekliyorum.
Çok aşık olmadan,tam kafa dengin olmadan çekilecek bir olay değil evlilik.
Her şeyiyle işte bu demelisin,
Aman diyip ,bir anlık kızgınlıkla falan hareket etmeye kalkma,
Çünkü işkencesini de,mutluluğunu da sen yaşayacaksın,annen değil.

Çevremdeki birçok kişi kuzenler akrabalar vs evlenince onlardan aşağı kalmamak için heralde. Kendilerini kötü hissediyorlar. Bilemiyorum. İnsan çocuklarının mutluluğunu ister diye bilirdim.

Düşünmedim değil. Birini bulup nikahı basıp önüne atasım geldi cüzdanı. Al deyip şimdi git oğluna göster de o da evlensin artık demek istedim. Yapamadım.

Nedense gozlemledigim kadariyla evlilikte basi yanan daha Cok evlilik baskisi yapiyor etrafa. O da bi degisik. Yas Kac canim? Evlenilecegi zaman oyle agzi dili baglaniyor ki insanin eger nasibinde varsa.

29 yaşındayım. Olmayınca olmuyor. Kısmet dediğin gibi.

Anne abiyi ve sizi elden çıkarmaya bakıyor, torun da sevmek istiyordur o şimdi
Üzmeyin kendinizi belki bir gün yaptığının yanlış olduğunu anlar...

Bir şeyi yaşayıp görerek anlayacak sonunda. Olan bana olcak. Benim hayatıma mal olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…