- 12 Ekim 2008
- 7.032
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.153
- 773
ben de istiyorum.Bence bu kadar takıyorsanız çalışmaya başlayın, iş hayatında insan yeteri kadar sosyalleşiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de istiyorum.Bence bu kadar takıyorsanız çalışmaya başlayın, iş hayatında insan yeteri kadar sosyalleşiyor.
Sanirim bizlerde bu travma var. O nedenle aile icinde bile samimi olamiyoruz. Dedigim gibi ben psikologla anne sorunlarim uzerine calisiyorum zaten. Annem evlenene kadar benimle hic konusmazdi. Mesela yasadigim sehire beni ziyarete bile gelmedi. Ya da calistigim is yerine. Ne zaman Istenmeye gelinicek oldum, o zaman var oldum annem icin. Dolayisiyla bir sicaklik, bir samimiyet de olmadi. Zaten diyorum annesinin sohbet etmediğiyle kim etsin.. Samimiyet eksikliği aile içinde de olmamalı
Evet bu Türk aile yapısında çok var maalesef evlenince bir birey sayılıyorsunBiz sizle çok benziyoruz anne sevgisi görememe, evlenene kadar insan yerine konmama. Arkadaşlık ilişkilerinde de hep ben ararım sorarım ama bir süre sonra yapmam bunu o yüzden uzun süreli olmuyor arkadaşlık ilişkilerim. Çok ince düşünceliyimdir, düşünerek konuşurum hep. Ben biraz buna bağlıyorum ama tam değil. Annesiyle böyle bağı olanların kadınlarla arkadaşlık ilişkilerinin de kötü olduğunu gözlemledim sebebini bilmiyorum.
Evet resmen evlenince insan muamelesi gördüm çok üzücü. Ben bu yüzden evlenmemiştim aile sıcaklığı yaşayım kendi ailem olsun istedim. Evlenince insan muamelesi görmek şaşırmıştı. Yarın boşansam gene bok gibi davranır annem. Aile, akraba ilişkilerimiz sıkca samimi derler güya o kadar toksik, yapmacık ki hepsi.Evet bu Türk aile yapısında çok var maalesef evlenince bir birey sayılıyorsun
İnsanlar da koşa koşa bu yüzden evleniyor sonra bir sürü sorun acele edilirse vs
Ben anladım sizi aslında.Tesekkurler yorumunhz icin.
Hic tanismadik. Soyle olmus: aile buraya tasinmis. Sonra uzaktaki ailenin erkegi is ariyordu, bu ailenin erkegi ile denk gelmisler is gorusmesi sirasinda oyle tanismislar.
Sonra ben mesaj attim ve kadin kadina 4 kisilik bir gorusme ayarladim buradaki annelerle. Kadinla oyle tanistim. Sonra kadindan bana hic bir iletisim adimi gelmedi.
Sonra ben yine eylulde mesaj atip ailece goruselim dedim. Bu sefer hep birlikte bir parka gittik. Gayet cocuklar iyi anlasti, biz sohbet ettik falan. Sonradan aranmayacak hic bir sey olmadi. Hatta bence aramaya gayet munasipti. Cunku dedigim gibi cocuklarin arkadaslik edebilecekleri fazla yasit turk yok.
Bilmiyirum ben insanlari degerlendiremiyorum. Bana o kadin gayet iyi arkadas olabileceğim biri gibi geldi. Mesela kurdugum whatsapp grubuna mesaja donmemesi bile cok uc bir hareket bence. Sonucta cocuklar dusunulerek atilmis bir adim.
Simdi yine cumartesi eve davet etmeyi dusunuyorum ama icime de sindiremiyorum ama kimse de yok baska
Yaaa kuzum öyle düşünme inan herkes için çok kıymetlisin. Mutlaka bu hislerinin bir sebebi var ama senin iç dünyanla ilgili olabilir.. Yoksa bu yaşadıkların düşündüğün gibi değildir.Sanirim bizlerde bu travma var. O nedenle aile icinde bile samimi olamiyoruz. Dedigim gibi ben psikologla anne sorunlarim uzerine calisiyorum zaten. Annem evlenene kadar benimle hic konusmazdi. Mesela yasadigim sehire beni ziyarete bile gelmedi. Ya da calistigim is yerine. Ne zaman Istenmeye gelinicek oldum, o zaman var oldum annem icin. Dolayisiyla bir sicaklik, bir samimiyet de olmadi. Zaten diyorum annesinin sohbet etmediğiyle kim etsin.
Ben yerinizde olsam davet etmezdim. Çünkü samimi arkadaşım olsa bilirim sıra kimde diye düşünmem, 3-4 kere de üst üste davet ederim ama yeni tanıştığım insandan karşılık beklerim.Tesekkurler yorumunhz icin.
Hic tanismadik. Soyle olmus: aile buraya tasinmis. Sonra uzaktaki ailenin erkegi is ariyordu, bu ailenin erkegi ile denk gelmisler is gorusmesi sirasinda oyle tanismislar.
Sonra ben mesaj attim ve kadin kadina 4 kisilik bir gorusme ayarladim buradaki annelerle. Kadinla oyle tanistim. Sonra kadindan bana hic bir iletisim adimi gelmedi.
Sonra ben yine eylulde mesaj atip ailece goruselim dedim. Bu sefer hep birlikte bir parka gittik. Gayet cocuklar iyi anlasti, biz sohbet ettik falan. Sonradan aranmayacak hic bir sey olmadi. Hatta bence aramaya gayet munasipti. Cunku dedigim gibi cocuklarin arkadaslik edebilecekleri fazla yasit turk yok.
Bilmiyirum ben insanlari degerlendiremiyorum. Bana o kadin gayet iyi arkadas olabileceğim biri gibi geldi. Mesela kurdugum whatsapp grubuna mesaja donmemesi bile cok uc bir hareket bence. Sonucta cocuklar dusunulerek atilmis bir adim.
Simdi yine cumartesi eve davet etmeyi dusunuyorum ama icime de sindiremiyorum ama kimse de yok baska
açık konuşayım, senelerce sohbetimin dahi olmadığı biri bana birden böyle bir mesaj atsaEvet samimi degiliz. Ben ortaokuldayken o lisedeydi sonra herkes üniversiteye gitti. Yani oturup sohbet etmisligimiz hic olmadi. Birbirimizi biliriz. Ayni mahallenin kizlariyiz, ayni standartta buyuduk. Ne ben onunla arkadaşlık kurmaya calistim senelerce ne o benimle. Attigim mesaji gercekten samimiyetle yazmistim. Bu mesaji attigim zaman da yurtdisinda yasiyordum yani samimiyet kurabilecek evreyi coktan gecmistik. 2019 yilinda bu kimse beni aramiyor takintim da yoktu. O zamanlar gayet mutlu mesut ben ariyordum herkesi pesine dusmeden.
Merhaba. Bence fazla stabilsiniz. İnsanlar sizin yanınızda sıkılıyor olabilir çünkü dertsiz insanı kimse sevmez. Ya Cem Yılmaz gibi komik olacaksınız ya da dertli...masala benim bi derdim varsa daha çok aranıyorum merak ediyorlar. Merak aranmayi tetikler. İnsanlar sizi merak etmiyor.Merhaba,
Yine takintim basladi. Dogrusu ne fayda gorebilirim bilmiyorum, dertlesmek icin yaziyorum.
Sorun; kimsenin beni aramamasi. Hic hal hatir soranim, arkadaslik edenim yok. Arkadas var. Ama hep ben ariyorum. Bu herkes icin gecerli. En samimiyetine guvendigim insan bile beni aramaz.
Insanlarin nasil diyalog icinde kaldiklarini anlayamiyorum. Cunku kimse benimle kalmiyor. Ama bakiyorum kendi aralarinda haberlesiyorlar. Beni hic aramayan arkadasim cok alakasiz baska bir arkadas hakkinda bilgi sahibi oluyor, haberlesmis oluyorlar.
Tamam bunu psikologla calisiyoruz. Benim aranma istegime bagliyoruz. Ama gercegi konusmuyoruz. Ben aranmayi bekliyor olabilirim ama kimsenin beni aramamasi hem de bir kisinin bile aramamasi nasil mumkun oluyor.
Gebito bana cok yardim etti, sayesinde cocuklari buyuturken bir suru pratik sey ogrendim diyen insan 2 yilda beni hal hatir sormaya 2 defa aramamistir.
hep goruselim diyen biri var. Hep ben ariyorum. Gecen gorustuk, yine ben program yaptim. Baska bir suru insanla iletişim halinde. Benimle ise yalnizca ben iletisime gectikce yaziyor. 2 hafta once eve davet ettim, planimiz var haftaya goruselim mi dedi, olur dedim, sonra karsilastik ve hic program yapmaktan bahsetmedi.
Dun biriyle görüştüm. O kadar çok hissettim ki ben onu davet ettim diye onun beni karsilik olarak davet ettigini ve bu olayin burada kapandigini bir daha gorusmeyecegimizi. Ben onu davet ederken de o beni davet etsin beklentisiyle davet etmemistim.
Bu msj bana gelse cevap yazmazdım çünkü msjda hem soru var hem de cevap var. Hem beni görememiş merak etmiş hem de hersey yolunda diye düşünüyor sevgiler diye de konuyu kapatmış, derdim. Bu cvp yazılsın diye atılmış bi msj değil. İletişim soru cevap şeklinde olmalı önce merhaba nasılsın cvp yazınca devamı gelir. Belki konuşmak değil konuşmamak için yazmışsınızdir bunu. Çünkü cvp beklemeden konu kapatılmış zaten.Ayni sokakta buyudugumuz birine soyle bir mesaj atmistim 2019da cevap bile vermedi. “x merhaba, nasilsin? sayfamda ara sira seni gormeye alismisim cok zamandir gormeyince hersey yolunda umarim demek istedim. sevgiler.”
Bir kaç gündür düşünüyorum bu mesajınıza cavabımı. İlk okuduğum anda evet dedim. Sonra düşündükçe görüştüğüm insanlardan daha fazla sıkıcı olmadığımı düşündüm. Yani evet komik bir insan değilim çocunlukla. Yani sadece samimi olduklarımın yanında rahat hissetiklerimin yanında espri yaparım.Sıkıcı olabilir misiniz?
İhi ihi çok teşekkür ederim utandırdın beni :)Allah allah
Hani seni tanımasam diyeceğim ki soğuk musun,sıkıcı mısın,yoksa afedersin öküzlük falan mı var diye ama. O da değil. Yani bence herkesin arkadaşlık etmek isteyeceği birisin. Güleryüzlüsün,sıcakkanlısın. Kültürlü ve bilgilisin. Muhabbetin güzel,kibar da bir insansın. Niye öyle oluyor ki? Anlayamadım gerçekten.
Ya genelde herkes yalnız bence. Yalnız olmadığını düşünenler de yanılıyorİhi ihi çok teşekkür ederim utandırdın beni :)
Ben de anlamıyorum o yüzden yazdım belki benim göremediğimi burada konuşuruz diye. İyi de oldu. Tamam olmuyorsa olmuyor düşüncem perçinlendi :)
Ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden istiyorum ki birlikte olalım. Tamam yalnız da kalalım, herkesin bireysel alanı vs. Ama birliktelikten de bi keyif alalımYa genelde herkes yalnız bence. Yalnız olmadığını düşünenler de yanılıyortakılma hiç.
Ne şanslılar be. Ama farkında da değiller içte yapacak bir şey yokBen de senin gibi düşünüyorum o yüzden istiyorum ki birlikte olalım. Tamam yalnız da kalalım, herkesin bireysel alanı vs. Ama birliktelikten de bi keyif alalım
Akıllanmadım ama:) cumartesi çağırmayı düşündüğüm misafire yazmamak için kendime zor hakim oluyorum :)