- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.014
- 33
Uzun süreli arkadasliklari devam ettiren bir insan olarak yorum yapmak istedim.okurken '' aa benim gibi başkaları da varmış '' dedim. ama ben de beni aramayanı aramıyorum sonra hepten yapayalnız kalıyorum kısır bir döngü. kalabalık grupları olan yıllarca arkadaş kalabilen insanların sırrı nedir çözemedim.
İlk sırrı sanırım arkadaş grubunu kurabilen kişilerden birisi olup olamamak. Yani girişken, konuşkan, duygusal olarak insanları dinleyen birisi olunca gidilen yeni ortamlarda yeni çevre yapmak da sonra bunun devamı da kolay oluyor bence. Elbette bunu yapınca dahi bazı kişiler kalmayacak, siz de sevmiyor olacaksınız herkesi. Ama yine insanlar birikiyor olacak, karşılıklı davet, sohbet oluyor olacak bence. Bu noktada önemli olan bence kişinin kendisine dürüst olması. Ben mesela arkadaşları aile gibi gören, arkadaşlarıma gerçekten değer veren bir insanım. Sırf sosyallik için kurulan arkadaşlık ile birinin size özen gösterip göstermemesi elbette yansıyor, ben de kim bana nasıl yaklaşıyor gayet iyi anlayabiliyorum ve buna göre devam ediyorum.