merhaba arkadaslar ben 15gun once annmlerle yazliga gittim gitmeden oncede altin cantamin icindeki oglumun masallahlarina,gunluk takilarima baktim yerindelerdi bilezik kutuma bakmadim alti ustu 6tane nere gider demedim neyse bugun kupemi alicakken bakim dedim gunluk takilarimin oldugu kutudan bilekligm eksik, bileziklerimden soz bilezigm yok,ogluma babamin taktigi buyuk el yapimi masallah yok,gunluk taki kutumda dugunumde takilan bileklik yok esimin yuzugu uzun zamndir gormuodum ama oda yok...bilekligimden ve masallahi gitmeden once gordugume eminim ama bileziklere bakmamistm hatta emin olmak icin dugun resimlerime bile baktim

kaybolani yada calinanin hangisi oldugunu anladim...heryere bakin demeyin bnm o canta disindan cikardigim takim yok

(sanki farketmemen icin her birinden bitane alinmis gibi

ben yokken esimin kuzenlri gelmis ama ole cocuklar degiller...bn gelmeden bigun once esim evi temizletmk icin 2aydir bize gelen kadini aramis..kadin daha once bna kendisinin halasi tarafndan hirsizlikla sucladigini ama sonra calanin baskasi oldugunun ortaya ciktigini anlatmisti sanki yarn oburgun bisy calinirsa bnden bilme der gibi...ne biliym kafam cok karisik ne yapsam ne etsem kimsenin gunahini alamam gozumle gormeden...bir arkadasmda eger altinin zekatini vermezsen o altin bisekilde gidermis dedi bnde vermedim hic bilmiyordum.

ne yapssm bekleyip suphelendigim kisinin alabilecegi yerlere altinmi koysam?bi fikir verin ?yada kalan saglar bnmle diyip dursammi?