- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
bence çalışan ve günlük hayatı yoğun geçen biri olarak yaptıgınız çok normal bende özel gun harıcı kımseyı aramam.. gunluk sadece aılemı ve esımı ararım o da en yakınlarım onlar oldugu ıcın...Kizlar benim cok buyuk bir iletisim sorunum var, asamiyorum.
Sosyal birisi degilim, introvert sayilirim. En yakinlarimla bile mesajlasmak, haber almak, gorusmek olsun... istemem. Severim insanlari, onemserim ama konusmam yani. Kendimle vakit geciririm her firsatta, kendi kabugundaki kaplumbaga gibi kafami cikarmam. Mesela bir kuzenim var, baska ulkede yasiyor, bir yildir ona yazmadim. Oha diyeceksiniz ama yapim boyle, ne yapayim. "Ee, baska ne var ne yok?" Oda desin "Bildigin gibi iste, boyle boyle" - bu sohbetleri yapmak bana isgence geliyor. E biliyorum ne yaptigini, neler oldugunu, sag-salim yasadigini, iste normal hayat. Yani ne kadar yakin konusa biliriz ki?
Birde hevesim yok, vaktim yok, yoruluyorum. Bos-bos konusmaya halim yok yani. Sohbet hal-hatir sormaktan gidiyor, hal-hatir soramiyorum, sormak istemiyorum. Benim sorunum ne? Bir teyzem var mesela, beni cok sever, bende onu severim. Iki kez whatsapptan yazdi buyuk aralikla, ikisindede kisa konustum, isteydim yogundum cunku, onada soyledim ama sonrada kendim yazmadimHevesim olmadi Babaannem hep kuser benden hic sormuyorsun beni diye. Ama insanlarla konusmaktan kaciyorum bir nevi. Ne yapsam? Bana tavsiye verin lutfen
Kizlar benim cok buyuk bir iletisim sorunum var, asamiyorum.
Sosyal birisi degilim, introvert sayilirim. En yakinlarimla bile mesajlasmak, haber almak, gorusmek olsun... istemem. Severim insanlari, onemserim ama konusmam yani. Kendimle vakit geciririm her firsatta, kendi kabugundaki kaplumbaga gibi kafami cikarmam. Mesela bir kuzenim var, baska ulkede yasiyor, bir yildir ona yazmadim. Oha diyeceksiniz ama yapim boyle, ne yapayim. "Ee, baska ne var ne yok?" Oda desin "Bildigin gibi iste, boyle boyle" - bu sohbetleri yapmak bana isgence geliyor. E biliyorum ne yaptigini, neler oldugunu, sag-salim yasadigini, iste normal hayat. Yani ne kadar yakin konusa biliriz ki?
Birde hevesim yok, vaktim yok, yoruluyorum. Bos-bos konusmaya halim yok yani. Sohbet hal-hatir sormaktan gidiyor, hal-hatir soramiyorum, sormak istemiyorum. Benim sorunum ne? Bir teyzem var mesela, beni cok sever, bende onu severim. Iki kez whatsapptan yazdi buyuk aralikla, ikisindede kisa konustum, isteydim yogundum cunku, onada soyledim ama sonrada kendim yazmadimHevesim olmadi Babaannem hep kuser benden hic sormuyorsun beni diye. Ama insanlarla konusmaktan kaciyorum bir nevi. Ne yapsam? Bana tavsiye verin lutfen
yoo kendimi anlatacak bir durum yok zaten. "ee sen napiyorsun, nasil gidiyor" sorarken "hiic, oyle is-ev gunler geciyor, napiyim" diyorum ...sebep ne peki konuşup kendini anlatmak mı istemiyosun ?
Bir taraftan onu dusunuyorum, sonra babaannem yanimda olmayacak, hatrini sormak istesem bile soramayacagim diyorum ama iste sanki elimden kolumdan zincirler asiliyor aramaya, mesaj yazmaya gelinceHepimiz çalışıyoruz hepimiz çok yogunuz. Size değer veren insanların kıymetini bilin sonra yapayalnız kalır çok pişman olursunuz.
Herşey is guc kariyer çalışmak değil. Sana kırılan babaanne için de bir gün kaybettiğiniz zaman çok pişman olursunuz. Üzüldüm..
Kuzenim skype'tan yazar bazen, tersler beni. soyledigimde anlattigimda "hııı tamam tamam" der bahane gibi kabul eder, e peki sen napiyorsun sorarim "sen sordugundan beri iyiyiz..." der, surat asarOnlar sizi ariyor mu? Benim de cogu zaman kimseyi aramaya mecalim olmaz, canim konusmak bile istemez. Ama yakinlarim arar bazen. Darilacak kirilacak insan kendisi arasin. Ben hic demem mesela falanca beni aramiyor diye. Lazimsa kalkar ararim kendim,kimseyi beklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?