Kimsenin hal hatirini sormuyorum, insanlar benden kirilirmi

violetworld

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
356
235
103
36
Kizlar benim cok buyuk bir iletisim sorunum var, asamiyorum.

Sosyal birisi degilim, introvert sayilirim. En yakinlarimla bile mesajlasmak, haber almak, gorusmek olsun... istemem. Severim insanlari, onemserim ama konusmam yani. Kendimle vakit geciririm her firsatta, kendi kabugundaki kaplumbaga gibi kafami cikarmam. Mesela bir kuzenim var, baska ulkede yasiyor, bir yildir ona yazmadim. Oha diyeceksiniz ama yapim boyle, ne yapayim. "Ee, baska ne var ne yok?" Oda desin "Bildigin gibi iste, boyle boyle" - bu sohbetleri yapmak bana isgence geliyor. E biliyorum ne yaptigini, neler oldugunu, sag-salim yasadigini, iste normal hayat. Yani ne kadar yakin konusa biliriz ki?

Birde hevesim yok, vaktim yok, yoruluyorum. Bos-bos konusmaya halim yok yani. Sohbet hal-hatir sormaktan gidiyor, hal-hatir soramiyorum, sormak istemiyorum. Benim sorunum ne? Bir teyzem var mesela, beni cok sever, bende onu severim. Iki kez whatsapptan yazdi buyuk aralikla, ikisindede kisa konustum, isteydim yogundum cunku, onada soyledim ama sonrada kendim yazmadim Hevesim olmadi Babaannem hep kuser benden hic sormuyorsun beni diye. Ama insanlarla konusmaktan kaciyorum bir nevi. Ne yapsam? Bana tavsiye verin lutfen

Yıllardır görmediğim kuzenim var
dert etmeee
kırılıyorlar belli ki başlıkta sorman hata
senin için onların kırılması önemli ise iki dakkanı ayır yaz birşeyler

Hepimiz çalışıyoruz hepimiz çok yogunuz. Size değer veren insanların kıymetini bilin sonra yapayalnız kalır çok pişman olursunuz.

Herşey is guc kariyer çalışmak değil. Sana kırılan babaanne için de bir gün kaybettiğiniz zaman çok pişman olursunuz. Üzüldüm..

size değer veren sizi seven insanların halini hatrını sorun bunda zor birşey yok . yarın bir gün giderler çok pişman olursunuz. 2 dakika ayırıp konuşunca hiç birşey kaybetmiş olmazsınız aksine sevgi iyi niyet ve güzel duygular kazanırsınız

Kuzeninizi 1 yıldır aramamanıza oha falan demeyeceğim, ben bazen en yakın arkadaşımla aylarca konuşmuyorum, hayat gailesi işte

Bazen ariyorlar, musait olmuyorum. Tee haftalar sonra dondugum oluyor. Onlar da ayni sekilde
Ama bunu hic dert etmedik biz

Kafa dengi kisilerle arkadas olmak lazim bence

bence çalışan ve günlük hayatı yoğun geçen biri olarak yaptıgınız çok normal bende özel gun harıcı kımseyı aramam.. gunluk sadece aılemı ve esımı ararım o da en yakınlarım onlar oldugu ıcın...
aıle arası whats up grubumuz var oraya bazen resım vs atarım genelde oradan konusuruz gun ıcınde ozel bır durum vs varsa yoksa herkesın ısı gucu aılesı coluk cocuk kımsenın vaktını calmaya gerek yok.
arkadas kısmında da iştekılerı zaten hergun goruyorum ve dısarda gorusmuyoruz , kalanları da baska baska sehırlerde arada eser aklıma ararım ama onlarda aramaz benı oyle cok sık o nedenle hersey karsılıklı.

Görüşmek isteyen kendi arasın .
Elalem arayıcısı niye olalım.
Bu tipler bir de aramıyon hiç öldün mü kafası yaşayanlar ,aranmayinca ölecek kadar iyi olsaydın zaten aranırdın

Aynı ben de böyleyim malesef.

Annemle babamla bile iki ayda bir anca konuşurum telefonda. Diğer aile bireyleri ile de öyle. Telefonda konuşmaktan kaçıyorum aramak sormak istemiyorum. Sevmediğimden ya da önemsemediğimden değil tabi. Ama benim babam da öyle küçüklükten ondan görerek öyle alıştım diye düşünüyorum.

Sen aramıyorsun da mesela kuzen seni arıyor mu

Kuzenlerimi çok uzun yıllardır görmedim de aramadık da

Anne babalar birbirleri ile görüşüp bize de haber veriyorlar işte

Teyze babaanne vs onlar büyük sen aramalısın denilecek de teyze neden iş saatinde yazıyor

Kendi işim var buna rağmen annem iş saatinde aramaz ararsa ya birisine kötü bir şey olmuştur ya da birine numaramı vermiştir haber veriyordur

İş saati hal hatır sormaya uygun değil

Yaşlıları aramak da kısır bir konuşma yaratıyor ben telefon sevmiyorum

İyiyim sen nasılsın sağlığına dikkat et çocuk ne yapıyor vs vs

Bak ben de senin gibi çıktım yalnız değilsin yani

Senin gibi bir yeğenim var :) 6 aylık elime geldi, ben büyüttüm resmen, bir şey için konuşmamız gerekmiyorsa aramaz, eskiden ne fark eder der ben arardım ama artık sinirlerim bozuldu, geçen gün saydırdım bir de üzerine sövdüm. Çok uzak akraba her dakika aranmaz belki ama yakınlara bir hatır sormak güzeldir, zaten eskisi gibi gitmeler gelmeler kalmadı bir telefonda esirgenmemeli, büyüklerden özellikle.

Gönlü hoş tutmak iyidir, hepimiz çalışıyoruz, hepimizin bir hayat gailesi var ama insan insana muhtaçtır, yaratılışımız böyledir. Anneannemi geçen yıl kaybettim, annemi babamı ondan önce kaybetmiş olmama rağmen anneannemden sonra kendimi kimsesiz gibi hissediyorum, başımızdan büyüğümüz gitti, o yüzden herkes sağlıklı ayakta iken akrabalarınızın, büyüklerinizin gönlünü hoş tutun, bir hayır duaları yeter onların

Bu arada yorumlara çok şaşırdım, gerçekten toplum olarak bazı değerleri yitiriyoruz, hani büyükleri saymak vardı, sıla-i rahim vardı, aileler vardı ya.... Şaşkınlık içerisindeyim şu an...

Bir kaç yıldır bende böyleyim. Çok yakınlarım annem kardeşlerim dışında çok kimseyi aramıyorum. Dediğiniz gibi iyi olduklarını biliyorum ne gerek var zoraki arayıp sormaya diyorum. Son yıllarda neden böyle oldu bilmiyorum asosyal değilim girdiğim ortama uyum sağlarım ama insanlar beni artık yoruyor.

Onlar sizi ariyor mu? Benim de cogu zaman kimseyi aramaya mecalim olmaz, canim konusmak bile istemez. Ama yakinlarim arar bazen. Darilacak kirilacak insan kendisi arasin. Ben hic demem mesela falanca beni aramiyor diye. Lazimsa kalkar ararim kendim,kimseyi beklemem

sebep ne peki konuşup kendini anlatmak mı istemiyosun ?
yoo kendimi anlatacak bir durum yok zaten. "ee sen napiyorsun, nasil gidiyor" sorarken "hiic, oyle is-ev gunler geciyor, napiyim" diyorum ... sevmiyorum... asil insanlarin sorunu ne? Beni arayip sormadi diye birinden kirildigimi yada hakkinda "beni unuttu, onemsemiyor" dusundugumu hatirlamiyorum. niye onemsemesin, sevmesin, dusmani degilimki. dahada seviniyorum beni kimse aramayinca

Bir taraftan onu dusunuyorum, sonra babaannem yanimda olmayacak, hatrini sormak istesem bile soramayacagim diyorum ama iste sanki elimden kolumdan zincirler asiliyor aramaya, mesaj yazmaya gelince

Kuzenim skype'tan yazar bazen, tersler beni. soyledigimde anlattigimda "hııı tamam tamam" der bahane gibi kabul eder, e peki sen napiyorsun sorarim "sen sordugundan beri iyiyiz..." der, surat asar

siz nabser nasilsindan oteye gidemiyor musunuz? konusma orda kaliyosa samimi yaklasamiyosunuz gibi bir sorun var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…