- 28 Kasım 2010
- 42.428
- 140.932
- 798
- Konu Sahibi violetworld
-
Kuzenim skype'tan yazar bazen, tersler beni. soyledigimde anlattigimda "hııı tamam tamam" der bahane gibi kabul eder, e peki sen napiyorsun sorarim "sen sordugundan beri iyiyiz..." der, surat asar
Yok soruyorumda pek bir mesele olmuyor. Gundelik hayatla ilgili kucuk seyleri konusurken daraliyorumsiz nabser nasilsindan oteye gidemiyor musunuz? konusma orda kaliyosa samimi yaklasamiyosunuz gibi bir sorun var demektir.
Demediniz mi madem yeni bir sey yok,anlatacagin bir ekstra yok ne surat yapiyorsun diye
Ay cok alem bu insanlar.
Bu arada soylemeyi atlamisim,soylediklerim yaslilar icin gecerli degil. Mesela esimin babaannesi var 95 yasinda kadin. Onu aramak lazim.
Mesela diyorum ne zamandır aramıyorum arayayım arkadaşımı ama ne konuşucaz uf gene trip atacak felan diye düşünürken aramak gelmiyor içimden.
Aynen!!!Bazen kendime vakit ayiramiyom ayol arkadas neymis :)
E bende babaannemi merak ediyorum, farkindayim bir sure sonra olmayacagini. Babaannemi ararimda su kuzenim ayni dediginiz gibi cok alem
Suan ayni durumdayim yazacam yazamiyorum trip atacak diye
Bunlari duydukca bu slogani hatirliyorum: tum dunyanin introvertleri, birlesin (herkes kendi evinde)Aynı ben
Bunlari duydukca bu slogani hatirliyorum: tum dunyanin introvertleri, birlesin (herkes kendi evinde)
bende kimseye geyik olsun diye yazmam
hal hatir da sormam durup dururken
ve bunun gariplik oldugunu da hic dusunmemistim , benim cevremde herkes boyle
dert edilmemesi gereken bir noktaya takilmissiniz , bana gore normali bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?