Kimsenin hal hatirini sormuyorum, insanlar benden kirilirmi

Kuzenim skype'tan yazar bazen, tersler beni. soyledigimde anlattigimda "hııı tamam tamam" der bahane gibi kabul eder, e peki sen napiyorsun sorarim "sen sordugundan beri iyiyiz..." der, surat asar

Demediniz mi madem yeni bir sey yok,anlatacagin bir ekstra yok ne surat yapiyorsun diye
Ay cok alem bu insanlar.

Bu arada soylemeyi atlamisim,soylediklerim yaslilar icin gecerli degil. Mesela esimin babaannesi var 95 yasinda kadin. Onu aramak lazim.

Ben de öyle sayılırım, kendimi bildim bileli böyle olduğumdan akrabalar hiç sormaz.
Rahat sohbet edebildiğim insan buldum mu da yalnız kalmak istediğim, yorgun bir ruh halinde değilsem saatlerce konuşabilirim. Çok azdır o kişiler de.
Ama naptığını bildiğim, çok sohbetin ilerlemeyeceğini bildiğim kişiyle de konuşmayı tercih etmem özellikle de kafam doluysa, kendi hayat derdime düşmüşsem.
Hele ki gereksiz yere bunu görev olarak gösterirlerse hiç sevmem, samimiyetsiz bulurum.
Telefonda özellikle tıkanıyorum.
Değişir miyim bilmem, belki yıllardır yaşadığım bazı sıkıntıların da etkisi vardır biraz.

Son düzenleme:
Bende de oluyor bu
Zor değil ama işte ben anlıyorum seni. Birde arayanlara açıp konuşmadığım da oluyor, sonra da karşı taraf çok aradığı bende açmadığım için mahcubiyetten hiç arayamıyorum. Aradım dönmedin dediklerinde birşey diyemiyorum. Ee dönmemişim işte ne diyim.
Böyle saçma bi kısır döngü oluyor :)

Ayy ben de öyleyim vefasiza cıktı adım ama yapabileceğim hiçbir şey yok, normalde yüz yüze gayet iletişimim iyidir samimi sicagimdir ancak iş telefonda konuşmaya hal hatır sormaya geldi mi yapamıyorum ne bilim bünyem kaldirmiyo böyle kasılıyorum filan ne gerek var deyip aramıyorum kimseyi herkes bana kırılip güceniyor, tamam diyorum bundan sonra herkesi haftada bir arayıp hal hatır soracağım o gaz bir hafta ya gidiyo ya gitmiyo sonra yine eski halime dönüp sesimi soluğumu kesiyorum. Yapi meselesi canımcım takma

KUZENIN bir yil aranmaamasio bence bir sorun deilki
bende 30 tane kuzen var en son hangisyke ne konustum hatirlamiyorum ,10 sendr gormedigim vardir

bende onlarin çok umrunda deilim demekii onlarda beni aramaz,araip selam bile vermdigim hala teyzedayi amcalar desen, ooo :)

ha gecen teyzem aradi sittin sene sonra hangio dagda kurd olduyse :)
dur bende onu arayim bari :)

bende kimseye geyik olsun diye yazmam
hal hatir da sormam durup dururken
ve bunun gariplik oldugunu da hic dusunmemistim , benim cevremde herkes boyle
dert edilmemesi gereken bir noktaya takilmissiniz , bana gore normali bu zaten

Ha eğer aşırı yorgun değilsem, müsaitsem, canımı sıkan önemli şeyler geçmemişse başımdan oflasam da puflasam da mesajlara, aramalara dönmeye çalışırım olabildiğince, aksini ayıp bulurum.

Aynı bensin sen. En yakınım dediğim 1 tane çocukluk arkadaşım vardı onu bile 3 aydır aramıyorum, artık o da aramıyor. Bir de böyle tripli insanları aramak hiç gelmez içimden. Yılın yarısı küslerdir bu sebepten dolayı arkadaşlarım. Aradığım kişiler ; annem,babam,kardeşim... Onlarda her gün değil. eşimle bile konuşmam gün içerisinde akşam zaten görüşüceğiz. Mesela diyorum ne zamandır aramıyorum arayayım arkadaşımı ama ne konuşucaz uf gene trip atacak felan diye düşünürken aramak gelmiyor içimden.
Herkes h.sonları arkadaşlarıyla planlar felan ben h.sonu olsa da evde yatsam kitap okusam,film izlesem modundayım
Karakter meselesi bence, eskiden önemserdim aman küstüler felan ama artık tırt yani hiç umrumda değiller.
Bu arada daha geçen hafta babannem aradı telde saydırdı neden aramıyorsun diye aynı yani babannelerimiz :)

en iyisi boşverin takmayın kafaya.
fazla görüşünce de mutlaka gereksiz beklentiler oluşuyor.
en azından kendinizi anlatmissiniz ne güzel.
insanlara yaranmak zaten mümkün değil kendi kabugunuzda zaman geçirmeyi ve mutlu olmayı biliyorsanız ne mutlu size:))

E bende babaannemi merak ediyorum, farkindayim bir sure sonra olmayacagini. Babaannemi ararimda su kuzenim ayni dediginiz gibi cok alem

Mesela diyorum ne zamandır aramıyorum arayayım arkadaşımı ama ne konuşucaz uf gene trip atacak felan diye düşünürken aramak gelmiyor içimden.

Suan ayni durumdayim yazacam yazamiyorum trip atacak diye

Bazen kendime vakit ayiramiyom ayol arkadas neymis :)
Aynen!!! Devir degisti artik kendimize zaman kalmiyor. Eskiden hayat bu kadar karisik degildi, insanlar sadece gundelik islerini yapar, birbirleriyle takilir, sonra yine birbirleriyle takilirlardi. Simdi o kadar sey yapmak gerekiyorki. Isten vakit bulup kitap okuyamiyorum, bos vakit bulsam dinlenmek istiyorum cunku tum gun kafam kazan gibi

E bende babaannemi merak ediyorum, farkindayim bir sure sonra olmayacagini. Babaannemi ararimda su kuzenim ayni dediginiz gibi cok alem

Suan ayni durumdayim yazacam yazamiyorum trip atacak diye

Onlar belki de uzaklaştırıyorlar bizi kendilerinden, çünkü biz öyle baskı altında kalacak karaktere sahip değiliz, ararsak ararız aramazsak aramayız kimsenin tribini çekecek karakterde değiliz.

Ben ergenken boyleydim :) yabani bir tiptim bayagi. Hala da cok.arayan soran biri degilim ve cok.trip yiyorum bu konuda. Hayir karsimdaki de arayıp sormuyor bi vasitayla gorusuyorz hep sitem hep sitem. E sen arayaydin? Ben de mi sana sitem edeyim? Bence bu ne aradiin var ne sordugun muhabbeti kulturel bir sey, nasilsin demek gibi kaniksanan bir sey. Cok takılmıyorum bn de millete diyorum artik :)

bende kimseye geyik olsun diye yazmam
hal hatir da sormam durup dururken
ve bunun gariplik oldugunu da hic dusunmemistim , benim cevremde herkes boyle
dert edilmemesi gereken bir noktaya takilmissiniz , bana gore normali bu zaten

işte biz mi normaliz bu beklentilerdekiler mi bilemedik

mesela benim burada çok çenem düşüktür herkese cevap yazarım vs vs

ama durduk yere birini arayıp iyiyim sen nasılsın muhabbeti boş gelir

derdi varsa döksün ortaya saatlerce düşüneyim bir çözüm bulmaya çalışayım vs v s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…