KİMSENİN VAZGEÇİLMEZİ OLAMADIM BU HAYATTA

sanki evliler çokmu mutlu ya karısı öldüğü ayın ertesi sevgiliedinenler, evlat bile dönüyo sırtını yeri geliyo ki...önce yaradanı sonra kendini ve aileni sev, unutma seni annenden daha çokkimse sevmicek bu dünyada.bakıyorum da bardağın hep boş tarafını görmüşsünüz, sanki evlilerin hepsi mutlu da...öf öffff
Ben evlenmek istediğimi söylediğim hatirlamiyorum:)sanırım siz evli mutsuzlardansiniz:) haklisiniz ama annemden başka kimse öyle sevmeyecek biliyorum da azcık sevse başkasını bana tercih etmeyecek kadar sevse yeterdi...o yada başkası aslında ben kendimdeki eksiği bulmaya çalışıyorum. Yinede tesekkurler

sen yalnizca vazgecilmenin verdigi guvensizligi yasiyorsun. Kendine guvenin sarsilmis. Benim de basima geldi biliyorum. Ama inan ki sen kalbini actiktan sonar degerini bilen biri mutlaka olur
Kendime cevremdekilere de guvensizim evet...ve iyilesemiyorum...olumlu düşünme yetenegimi kaybettim sanırım uzun süredir böyleyim

Rabbim beterinden korusun tabiki. ..ben zaten önceden kendi kendime mutluydum bu durumu yasadiklarim yarattı. ..zaten kimseyi düşünmüyorum istemiyorum. ..ama kendime dürüst oldugumda ancak sevgi iyilestirebilirmis gibi geliyor bu hircinligimi uzuntumu. ..Çünkü savunma mekanizmasi yaptı beni böyle sanırım daha fazla üzülmemek icin
Sen cok farkındasın olayları cok güzel yorumlamaların bakıs acın ... En guzelleri gelicek de olucak deee olsun zaman valla gecıo bak son zamanlarımız cıdden rahat rahat olabileceğimiz yas geregi :) gercek sevgi bulmak su ara cok zor umutsuz olma cagır ama akısa bırak canım

Canım burda senin konunu okuyan kadınların yüzde 80i aldatılmıştır çoğunun hayatından kaç kişi gitmiştir terketmiştir ama ardından çoğunun da hayat yüzüne gülmüştür artık tecrübe kazanıyoruz çünkü öyle değilmi aynı hataları yapmıyoruz sen de ölçüp biçeceksin kendini aynı hataları bi sonrakinde yapmicaksın ama diyim peşinden koşma bi erkeğin en büyük hatan bu olur.
Kosmadim zaten bıraktım...hala unutamadigimi vs biliyor ama bilmesin diye sevmeden baskasiyla olamazdim

Ben evlenmek istediğimi söylediğim hatirlamiyorum:)sanırım siz evli mutsuzlardansiniz:) haklisiniz ama annemden başka kimse öyle sevmeyecek biliyorum da azcık sevse başkasını bana tercih etmeyecek kadar sevse yeterdi...o yada başkası aslında ben kendimdeki eksiği bulmaya çalışıyorum. Yinede tesekkurler
öncekendinizi sevin,şımartın, onun sevgisinin dilencisi olmayın yeterli, sizinanlattığınız gibi sevgi yok, olsa da bitiyor, ama anne başka bişi, evlilik ya da uzun süreli ilişki, her ikisi de aynı kapıya çıkar, kelimelere fazla takılma

Sen cok farkındasın olayları cok güzel yorumlamaların bakıs acın ... En guzelleri gelicek de olucak deee olsun zaman valla gecıo bak son zamanlarımız cıdden rahat rahat olabileceğimiz yas geregi :) gercek sevgi bulmak su ara cok zor umutsuz olma cagır ama akısa bırak canım
Amin canım inşallah Allah söyletmiş olsun çok mutlu olalım hepimiz:)teşekkür ederim ben zaten farkındayım hastalık gibi bu durumun beni nasıl etkiledigini ama cozemiyorum sorunum bu.farkinda olmama rağmen bir türlü atlatamadim

beni annem gibi kimse sevmedi, kötü olaylar da yaşadık, kavga da ettik, çok da kırdım ama her seferinde bana hiç incinmemiş gibi geldi...gerçek aşk işte bu

öncekendinizi sevin,şımartın, onun sevgisinin dilencisi olmayın yeterli, sizinanlattığınız gibi sevgi yok, olsa da bitiyor, ama anne başka bişi, evlilik ya da uzun süreli ilişki, her ikisi de aynı kapıya çıkar, kelimelere fazla takılma
Benim anlattığım sevgi maddi manevi hiçbir şey bir fazlası olmayan sevgi...yani ben onla aç da kalabilirdim yada her zman arkasında olabilirdim. Bekledigimde hicbir fazlasi olmayan sadece sevgi.bunun nerrsi masallarda gezen turden anlayamadim.sanirim ben anlatamiyorum.Ama benden çok kolay vazgecti kendimi 0 gibi etkisiz hissediyorum.ortaliktan kaybolsam kimse umursamaz gibi

Benim anlattığım sevgi maddi manevi hiçbir şey bir fazlası olmayan sevgi...yani ben onla aç da kalabilirdim yada her zman arkasında olabilirdim. Bekledigimde hicbir fazlasi olmayan sadece sevgi.bunun nerrsi masallarda gezen turden anlayamadim.sanirim ben anlatamiyorum.Ama benden çok kolay vazgecti kendimi 0 gibi etkisiz hissediyorum.ortaliktan kaybolsam kimse umursamaz gibi
benim anlatmak istediğim bu istediklerinin hepsi geçici,yani ömür boyu sevecek adam yok maalesef, yalnız doğuyoruz ve ölüyoruz hepsi bu

Bi yüzleşip rahatlasan mı öfkeni döküp kızgınlıklarını söyleyip en azından hepsini yaz ama dram yaratma öfke kısmını kızgınlıklarını hakketmediğni düşündüğün şeyleri yaz ... Belki gönderirsin mektup olarak ? Ya da ara konuş ? Ne dersin bi düşün

ilişkilerin sonu en iyi ihtimal sahiplenen bir dostluğa dönüşüyor,yani hayat arkadaşlığı,alışkanlık gibibişi,bir tür bağımlılık ya da düzenini hep aynı şekilde sürdürme isteği de diyebilirsin.

ilişkilerin sonu en iyi ihtimal sahiplenen bir dostluğa dönüşüyor,yani hayat arkadaşlığı,alışkanlık gibibişi,bir tür bağımlılık ya da düzenini hep aynı şekilde sürdürme isteği de diyebilirsin.
Haklısınız ama gencim daha.yani alışkanlığı donsede o sevgiyi bende yaşamak sevilmek istiyorum.cok normal değilmi sizce

Haklısınız ama gencim daha.yani alışkanlığı donsede o sevgiyi bende yaşamak sevilmek istiyorum.cok normal değilmi sizce
normal de işte bunu sürekli sorun haline getirip üzülme bence, zamanı var herşeyin, kader varkısmet var...ben de bir zamanlar senin gibiüzülürdüm genç kızken,şimdi anlıyorum ki üzülerek o günlerimi harap etmişim, herşey olacağına varıyor

normal de işte bunu sürekli sorun haline getirip üzülme bence, zamanı var herşeyin, kader varkısmet var...ben de bir zamanlar senin gibiüzülürdüm genç kızken,şimdi anlıyorum ki üzülerek o günlerimi harap etmişim, herşey olacağına varıyor
Haklısınız teşekkür ederim...zaten okul is herseyi salmış durumdayım. Hayatı ciddiye almayim derken düzen kuramiyoru m okulum uzadı.kafami toplayamiyo rum.aslinda toplamak istemiyorum galiba çünkü birşeyleri ciddiye almaya başladığım an bu düşünceler geliyor.yani zaten mutsuzum ilerisi için evlenmek çocuk sahibi olmak mesela.cok sıradan ve yalan gibi geliyor.o zamanda kocam beni terkeder yada başkalarına tercih edermiş gibi sanki...hiçbir hayal kurmuyorum is içinde aynı sekilde

Amin cumlemizin.bekledigim büyük cumlelerde değildi inanin yada dağları demesi flan. ...sadece seviyorum deyip yanımda durmasiydi başka maddi manevi hiçbir beklentim yok...direk başkasini tercih etti bana.tanidiklarim çok temiz kalbin var derler çok çirkin de sayilmam ama kimse beni sevmedi

Yani bunları söylemek için daha yolun çok basindasiniz. "Artık Benden geçti" gibi konuşmak sizi sadece umutsuzluğa ve depresyona sürükler. Hiç gerek yok böyle düşünmeyin. Bazen insan keşke deyip iç çektiği şeyler için ileride iyiki diyip oh çekiyor. Hem güzellikle alakası yok böyle işlerin kısmet nasip. Biraz da tevekkül edip sabret gerek. Inşallah siz de ileride iyiki dersiniz:)

Haklısınız teşekkür ederim...zaten okul is herseyi salmış durumdayım. Hayatı ciddiye almayim derken düzen kuramiyoru m okulum uzadı.kafami toplayamiyo rum.aslinda toplamak istemiyorum galiba çünkü birşeyleri ciddiye almaya başladığım an bu düşünceler geliyor.yani zaten mutsuzum ilerisi için evlenmek çocuk sahibi olmak mesela.cok sıradan ve yalan gibi geliyor.o zamanda kocam beni terkeder yada başkalarına tercih edermiş gibi sanki...hiçbir hayal kurmuyorum is içinde aynı sekilde

düşüncelerinde acayip sıkıntı var, düşündüğün şeyler seni hasta ediyo, aşağıdaki kitabı tavsiye ederim, ingilizcen varsa pdf altta:
http://ekitapdfebooks.blogspot.com.tr/2014/01/dusunce-gucuyle-tedavi-louise-l-hay.html
http://realrawfood.com/sites/default/files/book/You Can Heal your Life - Louise L. Hay.pdf

kitap kısaca doğru şeyler düşünerek mutlu olabileceğini anlatıyor.nasıl düşünmen gerektiğini öğrenmelisin...İlle de hayatında birisi olması gerekmez mutlu olmakiçin, insanın kendiyle ve Allahla olan özsel ilişkisi herşeyin üstündedir.Çevrede her sevgilisi olan mutlu mu, kaliteliinsanlar gerek insana, sonra terk edilme korkusu, herkes terk ediliyor, sen de terk edilebilirsin, veya edilmeyebilirsin, hayatta herşey olabilir, önemli olan güçlüdurmak, bir durşuun olması gerek, terk edilicez diye bugünümüzü zehir mi edelim?bugünü ve anı yaşaman gerek ve bugün değiştirilebilir, eğer hayatın gerçekten etkileniyorsa devlet hastanelerinden birinden bir psikiyatra randevu al, gerçekten iyi gelecek.
26 yaşında bunları hissetmen de 25 ten sonra evde kalmak diye bir deyim var ya onun içimize işlemesi,farkında ol düşüncelerinin, mutlu olacaksın, ve düşüncelerini sorgulamasın.

Mesela beni dua etmek inanılmaz rahatlatır.
http://www.dr.com.tr/kitap/allah-de...ar/din-mitoloji/tasavvuf/urunno=0000000631912

bu kitap da inanılmaz rahatlatmıştı beni mesela, tavsiye ederim, kısaca şunu diyo,elinden geleni yap ve Allaha havale et ve üzülme.

bu müzikler de rahatlatır...

unutma seni senden başkası düşünmicek, kendin için iyi ol, mutluluğu sadece bir erkeğe bağlama..ya da evliliğe, ya da çocuğa, hiçbişiye bağlama ve mutlu ol, sadece ol

Back
X