Kimsesizlik

Ah be canım İçim acıdı Allah hepsine hesabını sorar hiç kuşkum yok. Merak ettiğim iki ablanızla görüşmüyor musunuz onlar nasıl büyüdüler hayatlarından memnunlar mı?

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim zaten en guzel düşüm bu dıyorum ilerde kızım okur yanında kalırım ayrılmam hıc ıyı ki kızım var o da olmasa napardım
Ben senin yerinde olsam imkanın varsa 1 çocuk daha yaparım. Hem çocuğun kardeşi olur hem senin sevdiklerin çoğalır. Her çocuk yenilenme derdi bir arkadaşım 4 tane çocuk yaptı.

Dilerim her şey gönlünden geçtiği gibi olur. Kimsesiz asla degilsin kızın ve eşin var. Çooook değerlisin inan bana. Nelerle mücadele etmiş bugünlere gelmişsin. Kizin büyürken belki sende onunla beraber büyüyeceksin. Nice güzel gunler anılar sizinle olacak. Dik dur. Kimse kimsenin dik olmasını istemiyor. Kendin için , ne kadar değerli ve önemli oldugunu hatırla ve dik dur. Lütfen. Bunaldıkça mesaj bile at hatta💛

Ben senin yerinde olsam imkanın varsa 1 çocuk daha yaparım. Hem çocuğun kardeşi olur hem senin sevdiklerin çoğalır. Her çocuk yenilenme derdi bir arkadaşım 4 tane çocuk yaptı.
Baska cocuk dusunmuyorum canım cunku esi le sorun yasıyoruz suan ayrılamıyorum ama ilerde bıtıcek gıbı geliyor evlilik bir cocuk daha yapıp onu da magdur etmek istemem aslında dedıgın bende cok dusundum ama dedıgım gıbı bir durum var kızım kendını kurtarsın bana yeter

Allah evladına ve sana mutluluk versin. Kendi ayakların üzerinde dur canım benim. Beterin beteri vardır. Çok kötü koşullarda insanlar var. Belki moral veremedim ama. Dualarım seninle. Ayakların üzerinde dur kuzum

Ah be canım İçim acıdı Allah hepsine hesabını sorar hiç kuşkum yok. Merak ettiğim iki ablanızla görüşmüyor musunuz onlar nasıl büyüdüler hayatlarından memnunlar mı?
Ortancıyla telefondan konusuruz hafta da bir buyuk le gorusmuyoruz o hep uzaktı bir de karakter yapısı cok farklı hayatları dersen Ikısı de esınswn ayrıldı buyuk daha uyanık hayata tutunuyor evı de var ısıde ama ortancı okumadı en cok o cekmıs aslında uvey anne cocuklarını baktırmus okutmamıslar o da tutunmaya calısıyor hayata napsın tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın

Allah evladına ve sana mutluluk versin. Kendi ayakların üzerinde dur canım benim. Beterin beteri vardır. Çok kötü koşullarda insanlar var. Belki moral veremedim ama. Dualarım seninle. Ayakların üzerinde dur kuzum
Haklısınız gercekten beterin beteri var olmaz mi ne zor hayatlar var ben hep calıstım 17 yasınsna beri sigortam var Ikı yıldır calısmıyorum o da dogum bebek vs bakacak kimse yok buyusun elbet calısıcam cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın

Dilerim her şey gönlünden geçtiği gibi olur. Kimsesiz asla degilsin kızın ve eşin var. Çooook değerlisin inan bana. Nelerle mücadele etmiş bugünlere gelmişsin. Kizin büyürken belki sende onunla beraber büyüyeceksin. Nice güzel gunler anılar sizinle olacak. Dik dur. Kimse kimsenin dik olmasını istemiyor. Kendin için , ne kadar değerli ve önemli oldugunu hatırla ve dik dur. Lütfen. Bunaldıkça mesaj bile at hatta💛
COk cok tesekkur ederım haklısınız kızım buyudukce benle onla yasadıkca herseyı kabuk baglar belkı yaralarım beni rahatlatan tek sey ilahı adalete olan inancım sanmıyorum yanlarına kalacak bunlar

Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın. Içinde kalıp da yasayamadigin ne varsa RABBİM sana kızınla yaşamayı nasip etsin. Amin Amin Amin

Siz asla yalnız değilsiniz çünkü Allah var burda bizler varız.Emin olun su anlattıklarınızdan sonra burda hepimiz sizin kardeşiniz olduk.Öncelikle çok daha güçlü olmak zorundasınız kpss ye biraz daha asılın hangi bölümü okudunuz inşallah atanırsınız.öyle anne babaya da anne baba demeyin lütfen.ne hakkınız varsa söke söke alın ilerde de.Allah eşinizi de ıslah etsin

Herkes gidebilir. Seninle kalan yine tek sen olacaksın. Ayrıca da eşin varmış; çocuğun varmış. Neden yalnızsın ki? Sorun her evlilikte oluyor. Çok normal bir durum bu. Eğer çok büyükse problemler evlilik danışmanları var. Öyle bir çözüm de bulabilirsiniz.

Annem seker hastası kalp krizi gecırmıs hala dıyormus evı bırakın bu arada oglu unıversıteyı 2 yıllık bir bolum kazandı ama bir gun bile gıtmemıs aksam 5 e kadar uyuyan sabaha kadar pc de takılan biri ilahı adalet iste evet o gunler gelırse ben her turlu yasal mucadelemı verıcem ve dedıgınız gıbı ikisine de kesinlikle bakmam benım bu dunya da bakmakla sorumlu oldugum tek kısı biricik kızım ınsallah o benim gıbı olmucak cok tesekkur ederım dinlediğiniz ve cevap verdıgnız ıcın hersey gonkunuzce olsun

sizi okadar iyi anlıyorum ki anneli annesizlik keske hic olmasalar bari diyor insan, yok dersiniz ama oluncada annelik gorememek ne kötü benimde 2 tane çocugum var bende hep derim asla annem gibi bir anne olmayacagım elim çocuklarımın üzerinden onlar istemedigi sürece cekmeyecegim her anlarında yanlarında arkalarında olacagm. kesinlikle takmayın benimde tek tesellim cocuklarım ve eşim Rabbim yokluklarını göstermesin

Siz asla yalnız değilsiniz çünkü Allah var burda bizler varız.Emin olun su anlattıklarınızdan sonra burda hepimiz sizin kardeşiniz olduk.Öncelikle çok daha güçlü olmak zorundasınız kpss ye biraz daha asılın hangi bölümü okudunuz inşallah atanırsınız.öyle anne babaya da anne baba demeyin lütfen.ne hakkınız varsa söke söke alın ilerde de.Allah eşinizi de ıslah etsin
QAllah razı olsun bin kere evet biz kadınlar birbirimize kız kardes olmalıyız ancak yenebiliriz acılarımızı ben ilk ve acil yardım okudum 83 85 civarı almam gerek atanırsam kızım uyuyunca calısabılıyorum ancak gunde bir iki saat Allah buyuk ınsallah olur

Herkes gidebilir. Seninle kalan yine tek sen olacaksın. Ayrıca da eşin varmış; çocuğun varmış. Neden yalnızsın ki? Sorun her evlilikte oluyor. Çok normal bir durum bu. Eğer çok büyükse problemler evlilik danışmanları var. Öyle bir çözüm de bulabilirsiniz.
Esimin evlilik danıamanına gideceğini hıc sanmıyorum siddet ihanet yok agzı bozuk ve cok ınatcı bir insan ne dıyım Allah ıslah etsın cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın

QAllah razı olsun bin kere evet biz kadınlar birbirimize kız kardes olmalıyız ancak yenebiliriz acılarımızı ben ilk ve acil yardım okudum 83 85 civarı almam gerek atanırsam kızım uyuyunca calısabılıyorum ancak gunde bir iki saat Allah buyuk ınsallah olur
Bölümün güzel.Sağlıkla ilgili olan her bölüm güzel.Allah sana yardım etsin inşallah çok dua edeceğim sana.

sizi okadar iyi anlıyorum ki anneli annesizlik keske hic olmasalar bari diyor insan, yok dersiniz ama oluncada annelik gorememek ne kötü benimde 2 tane çocugum var bende hep derim asla annem gibi bir anne olmayacagım elim çocuklarımın üzerinden onlar istemedigi sürece cekmeyecegim her anlarında yanlarında arkalarında olacagm. kesinlikle takmayın benimde tek tesellim cocuklarım ve eşim Rabbim yokluklarını göstermesin
Allah razı olsun belki elestırceksınız ama ölse en azından derim hayatta degıl ondan yanımda degıl ama bu sekıl hayatta hayatını yasıyor ama sen acı cekıyorsun biz kızın annesine en muhtac anı dogum zamanıymıs bunu anladım esımden baskası yoktu Allah o gunlerı bana gosterırse ı salla ben kızımı hıc bırakmıcam

Back
X