- Konu Sahibi designer23
-
Semt neresi?
Sonuçta yeni taşınmışsınız zamanla arkadaş edinirsiniz.
Tinder ne bilmiyorum ki bir de güvenebilir miyiz ?Bu haftaysa eger son çare tinder yükleyip ordan kadın erkek toplamak
Yönetimden konunuza bildirim talep edebilirsiniz.
Ya aslında orada arkadas buluyorsun manyaklarda var düzgünleride var durumunu bi not defterine yaz, kopyala sonra eleştiğin her arkadasına yapıştır dönen çıkar elbetTinder ne bilmiyorum ki bir de güvenebilir miyiz ?
Kazen ya da Mune'ye mesaj atıyorsunuz.Nasıl yapabilirim bunu ?
Stajın ne üzerine, biraz bilgi versen aslında buradan bile sana yardım etmek isteyenler çıkabilir.
Gerçekten öyleymiş. Bence konunu düzenleyip tam olarak ne zaman nerede neye ihtiyacın var yaz.Aile ilişkileri, karı-koca, ebeveyn ilişkileri..
İlişkiler üzerine. İnsanları tanıma sanatı. Tam Bdv ilk aslında kişilere de çok faydası olacak bir konu.
Tamam düzenledim şimdi :)Gerçekten öyleymiş. Bence konunu düzenleyip tam olarak ne zaman nerede neye ihtiyacın var yaz.
Halk eğitimde eğitim alan bayanlara verebilirsinizAile ilişkileri, karı-koca, ebeveyn ilişkileri..
İlişkiler üzerine. İnsanları tanıma sanatı. Tam Bdv ilk aslında kişilere de çok faydası olacak bir konu.
Kiz uzulme yaz beni. Calismadigim gunlere denk gelirse ben olurum denek.O kadar ağladım ki emeklerim çöp oldu diye. Gözlerimin acısından uyuyamıyorum balon gibi...
Kiz uzulme yaz beni. Calismadigim gunlere denk gelirse ben olurum denek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?