Kimseye anlatamadığım dert

Jigglypufff

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
34
0
6
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 senedir devam eden bir sıkıntım var ve bunu biriyle paylaşmaktan çekindim çünkü karşı tarafa çok saçma gelicekti. Ama artık birileriyle paylaşmam gerek. Şuan 18 yaşındayım ve 15 yaşından beri devamlı olarak ped kullanıyorum hem de çift. Bunun nedeni ise lisede bi arkadaşım sert birşeyin üstüne oturmuş ve kızlığı bozulmuş ben de bu hikayeden korkup kendimi korumak için böyle bi çözüm ürettim aklımca. Takmadığım zaman kendimi korunmasız gibi hissediyorum ama bir yandan da artık bunu aşmak istiyorum. Bir zarar gelmesinden korkuyorum. Normalde takıntı yaptığım hiçbişi yok sadece bu olay. O gün arkadaşımın anlattıklarından sonra bir korku oluştu.

Canım takıntı yapmana hiç gerek öyle haa deyince bozulmaz kızlık zarı

Canım benim bu kadar korkmana gerek yok.
O arkadaşın emin ol bi darbe falan görmüştür ya da başka birşey olmuştur da zarar görmüştür zar.

O kadar kolay değil o işler.
Bende çocukken bisiklete çok binerdim, sonra biraz büyüyünce bisiklete bindiğinde baskı olduğu için zar zarar görebilir diye biyerde okumuştum aynı senin gibi korkmuştum.
Ama sonra biraz yaşım büyüyünce bunun saçma olacağını düşündüm. :)

Yani demek istediğim bu senin elinde, beynini bununla meşgul etme.

Hem bu sağlığına da zarar.
Adetli günlerde bile insan bunalıyor pedle, 3-4 saatte bir değiştirmek gerekiyor hava almadığı için bakteri üretebilir çünkü.

Tek başına yenemiyorsan ve durumun varsa bi psikolog'dan yardım almanı öneririm.

Son düzenleme:
arkadaşlar zaten gerekeni söylemişler o kadar kolay değil bozulması detay yazmak istemiyorum bu seferde ilerde vajinismus falan olabilirsin kafanı bununla meşgul etme

Canım takıntı yapmana hiç gerek öyle haa deyince bozulmaz kızlık zarı

Bende takıntılıydım, hatta birkez ağaçtan malum bölgeye çakıldım diye epey korktum :)
Ama öyle bozulan birşey değilmiş, aksine birtürlü bozulmadı da bundan korkmuştum :)
Eşim doktor Allahtan, yoksa köyde olsa geri götürüp babamın kapısına atarlar :)
Kısacası hiiiç korkma, istesen de kolay kolay bozamazsın :)

hiç korkmana gerek yok sert bir yere oturunca bozulması mümkün değil..
ayrıca o pedleri sürekli kullanırsan da bu sefer çok havasız bırakırsın zarımı koruyayım derken mantar olursun bi de kaşıntıyla uğraşırsın..
arkadaşların da dediği gibi biraz kendi kendine dene bırakmayı aşamazsan mutlaka bir psikolog eşliğinde atlat bu problemi..

öyle birşey yok canım,arkadaşının başına birşey gelmiştirde size öyle demiş olabilir.
başkasından duyduğun şeylerle kendini strese sokma,
eğer o kadar kolay bozulsaydı dünyada kız kalmazdı.

canım ilk adet olduğumda 10 gün çift pedli geziyodum cok zor kendine niye zarar veriyosun cok yakar ablacım hiç öyle şeylere takılma cunku hemen bozulmaz ...

Çok teşekkür ederim yorumlarınız beni epey rahatlattı :) adetim biter bitmez ped kullanmayı bırakıcam umarım zorlanmam

bırak tabi canım,heleki bu sıcaklarda hiç çekilmez pişik olursun valla,
inşallah bıraktığında 3 senedir bu eziyeti kendime niye yapmışım diyeceksin,
efil efil ohh rahatlığın keyfini çıkar,uydurma laflara inanma.

içine bişey girmediği sürece bozulmaz sen rahat ol. hatta kızlar evlendiklerinde bile 2 - 3 gün yapamıyolar kendileri istedikleri halde o kadar kolay bozulsaydı arkadaşın dediği gibi kız kalmazdı.

Hep de sert bir şeyin üstüne otururlar ya da bir yerden düşerler öyle bozulur zaten

Son düzenleme:
Takıntı yapma bunu canım.korkma sakın birşey olmaz.ben çok bisiklete bindim.yol asfalt ama bazı çukur yerlere denk gelince düşün benim halimi.hiçbirşey olmadı.

Düşünüldüğü gibi degil canım korkmana gerek yok zar zaten ileride olan birşey sert bir yere birden bire oturmayla falan bozulmaz. Burda bir çok bayan ilişkiye giremediği için dert yanıyor düşün o kadar kolay olsaydı etrafta kız kalmazdı. Hiç takma kafana merak edilecek birşey yok emin ol.

arkadaşlar çok güzel anlatmış inan bırakırsan rahatlayacaksın oh be dünya varmış diyeceksin
ayda birkaç gün kullanıyoruz bi bitseydi diyoruz seni düşünemiyorum
nasıl katlandın bunca sene
28 yaşındayım kendimi bildim bileli bisiklete binerim hemde koltuğu sürekli çıkan bir bisikletim vardı
kaç kere salıncaktan düşmüşlüğüm vardır totomun üstüne sayısını bilmem
yaylada daha hızlı kaymak için çam yaprağı alıp altımıza kayalardan kaymışlığımız az değildir küt küt vururduk totoları kayalara

hiiiiiç te bişey olmamış canım

Arkadaslar gerekenı soylemıs korkmana gerek yok canım

bende 13 yaşlarındayken arkadaşımda bana bir tanıdığının gerdek gecesini anlatmıştı.okadar etkilenmiştimki korkudan ben evlenmem demiştim.güya cinsel ilişkide yapışık kalmışlar.ayırılmak için doktora gitmişler.gözümde canlandırıyordum.nasıl yürüdülerde gittiler diye.şimdi inandığım için çok gülüyorum kendime. içinde kalmasının ihtimali bile yok.

Son düzenleme:
canım kızlık zarı öyle aman bir yere vurdum bozuldu olayı değil. bırak kendine eziyet etmeyi çift ped ne demektir ya çıkart at şunları sıcakta hiç çekilmez. kızlık zarın bozulacak diye korkarken oranında hava alması lazım bu seferde başka hastalıkla uğraşma. merak etme bişeyine bişeycik olmaz.

arkadaşım ben konyalıyım 2-3 sene önce burada bu arkadaşının anlattığı olay gerçek oldu...
ilişkiye giren çift kız korkmuş kendini sıkmış ve erkeğin malum organı içinde kilitli kaldı...hatta acil i aramışlar üzerlerini örtüp götürmüşler..kas gevşetici sürmüşler...sonra kurtulmuşlar biz şahit olduk ama öyle klay değil zar delinmesi emek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…