- Konu Sahibi Jigglypufff
-
bende 13 yaşlarındayken arkadaşımda bana bir tanıdığının gerdek gecesini anlatmıştı.okadar etkilenmiştimki korkudan ben evlenmem demiştim.güya cinsel ilişkide yapışık kalmışlar.ayırılmak için doktora gitmişler.gözümde canlandırıyordum.nasıl yürüdülerde gittiler diye.şimdi inandığım için çok gülüyorum kendime.içinde kalmasının ihtimali bile yok.
arkadaşım ben konyalıyım 2-3 sene önce burada bu arkadaşının anlattığı olay gerçek oldu...
ilişkiye giren çift kız korkmuş kendini sıkmış ve erkeğin malum organı içinde kilitli kaldı...hatta acil i aramışlar üzerlerini örtüp götürmüşler..kas gevşetici sürmüşler...sonra kurtulmuşlar biz şahit olduk ama öyle klay değil zar delinmesi emek ister
Hep de sert bir şeyin üstüne otururlar ya da bir yerden düşerler öyle bozulur zaten
Düşünüldüğü gibi degil canım korkmana gerek yok zar zaten ileride olan birşey sert bir yere birden bire oturmayla falan bozulmaz. Burda bir çok bayan ilişkiye giremediği için dert yanıyor düşün o kadar kolay olsaydı etrafta kız kalmazdı. Hiç takma kafana merak edilecek birşey yok emin ol.
bu hikayeyi duymayan yok galiba , evlenene kadar yaşadım ben bu korkuyu ne anlarlar genç kızları korkutmaktan bilmem ,
Desene arkadaşımın kehaneti tuttu.benim arkadaşım çok meraklıydı bu konularda.herşeyi onun ağzından duydum.ben erkek kadın ilişkisini sarılmak öpmek biliyordum.daha ilersini bilmiyordum.onuda tvlerden
Eskiden çalıştığım hastanenin kadın doğumuna gelmişti bi kız banyoda şampuan kutusunun üzerine düştüm de bozuldu diye. Şampuan kutusu dikmiş bu da düşmüş olayı anlayamadık da baya güldük.
İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim zar ilerde değil, girişteki küçük delik var ya işte o deliğin çevresi zarın ta kendisi. Vajenin 1 cm kadar içerisinde. Herkes kızlık zarını döl yolunda zannediyor sonra.
Ek olarak; kadınla erkeğin birbirine yapışık kalma mevzusu da doğru. Kilitlenme olayı, kasılıp kalmadan dolayı çift ayrılamıyor yine eski çalıştığım hastaneye itfaiye tarafından getirilmiş bir adet kilitlenmiş çift mevcut.
Affınıza sığınaraktan gelen bir diğer vaka da anal bölgede pet şişe kalması ile gelen bir hanım abimiz idi. Neler gördük neler heyyy
ben ilkten inandım. sonra yok be okadarda saçmalık olurmu dedim inanmadım.iyikide inanmamışım yoksa asla o işi yapamazdım.korkağım o konularda biraz.birde birleşik bir şekilde hastaneye gitme utancımdan yerin dibine girerdim.iyikide inanmamışım yapışık kalma psikolojisinle asla yapamazdım.
ama arkadaşınnın da o yaşta maşallahı varmış nerde duydu da biliyor
bana da garip gelmişti ilk ama doğrulunu bilince olabilir dedim kaslar sıkışabilir dedim bütün vücudumuzda kas sıkışıyorda neden orda olmasın
ben de arkadaşının yaşındayken fazla birşey bilmezdim arkadaşına hayret ettim
bence çevremizde bizimle böyle özel şeylerini paylaşacak kızlarımız özellikle evleneceklere tavsiye edin kızlar ben de çok öğütlüyorum ilk ilişkiye girerken eğer korkuyorlarsa biraz beklesinler hemen hop düğün ardından yatak demesinler duş alsınlar tv film şzlesinler muhabbet etsinler vs birbirlerine kur yapsınlar bu esnada ki o zaman korkuları diner dinmiyorsa başka gün yapsınlar erkekde anlayışlı olsun ayrıca nutlaka baş uçlarına 1 adet kas gevşetici koysunlar eğer öyle bi an olursa kendileri de sürmeyi deneyip kurtulabilirler
bende 13 yaşlarındayken arkadaşımda bana bir tanıdığının gerdek gecesini anlatmıştı.okadar etkilenmiştimki korkudan ben evlenmem demiştim.güya cinsel ilişkide yapışık kalmışlar.ayırılmak için doktora gitmişler.gözümde canlandırıyordum.nasıl yürüdülerde gittiler diye.şimdi inandığım için çok gülüyorum kendime.içinde kalmasının ihtimali bile yok.
ben de duymuştum bunu çok korkmuştum şimdi yine doğru dediler bak bu anı beynimden silmem lazım, yine de evlenirken kas gevşetici bulundurmalı demek kiallah korusun:18:
Canım ped mantar yapar terlettiği için ve mantar çok kolay geçmiyo bu zamana kadar nasıl olmadı ona da ayrı şaşırdım
Ben 4-5 gün kullanıyorum da her ay, fenalıklar basıyo
Internetten oku öğren, arkadaşın bence durumu yanlış aktarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?