Kimseye anlatamadığım dert

bu hikayeyi duymayan yok galiba , evlenene kadar yaşadım ben bu korkuyu ne anlarlar genç kızları korkutmaktan bilmem ,

ya bozulsa ne olacak sen kendini bilmiyor musun? sen kazayla bozuldu dediginde inanmayacak adami ne yapicaksin? benim yillar bisikletten dusunce bozuldu. erkek bisikleti kullaniyordum.

ilk iliskime kadar haberim bile yoktu.

Desene arkadaşımın kehaneti tuttu. benim arkadaşım çok meraklıydı bu konularda.herşeyi onun ağzından duydum.ben erkek kadın ilişkisini sarılmak öpmek biliyordum.daha ilersini bilmiyordum.onuda tvlerden

Hep de sert bir şeyin üstüne otururlar ya da bir yerden düşerler öyle bozulur zaten

Eskiden çalıştığım hastanenin kadın doğumuna gelmişti bi kız banyoda şampuan kutusunun üzerine düştüm de bozuldu diye. Şampuan kutusu dikmiş bu da düşmüş olayı anlayamadık da baya güldük.

İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim zar ilerde değil, girişteki küçük delik var ya işte o deliğin çevresi zarın ta kendisi. Vajenin 1 cm kadar içerisinde. Herkes kızlık zarını döl yolunda zannediyor sonra.

Ek olarak; kadınla erkeğin birbirine yapışık kalma mevzusu da doğru. Kilitlenme olayı, kasılıp kalmadan dolayı çift ayrılamıyor yine eski çalıştığım hastaneye itfaiye tarafından getirilmiş bir adet kilitlenmiş çift mevcut.

Affınıza sığınaraktan gelen bir diğer vaka da anal bölgede pet şişe kalması ile gelen bir hanım abimiz idi. Neler gördük neler heyyy

Desene arkadaşımın kehaneti tuttu. benim arkadaşım çok meraklıydı bu konularda.herşeyi onun ağzından duydum.ben erkek kadın ilişkisini sarılmak öpmek biliyordum.daha ilersini bilmiyordum.onuda tvlerden

ama arkadaşınnın da o yaşta maşallahı varmış nerde duydu da biliyor
bana da garip gelmişti ilk ama doğrulunu bilince olabilir dedim kaslar sıkışabilir dedim bütün vücudumuzda kas sıkışıyorda neden orda olmasın
ben de arkadaşının yaşındayken fazla birşey bilmezdim arkadaşına hayret ettim

ben ilkten inandım. sonra yok be okadarda saçmalık olurmu dedim inanmadım.iyikide inanmamışım yoksa asla o işi yapamazdım.korkağım o konularda biraz.birde birleşik bir şekilde hastaneye gitme utancımdan yerin dibine girerdim.iyikide inanmamışım yapışık kalma psikolojisinle asla yapamazdım.

bence çevremizde bizimle böyle özel şeylerini paylaşacak kızlarımız özellikle evleneceklere tavsiye edin kızlar ben de çok öğütlüyorum ilk ilişkiye girerken eğer korkuyorlarsa biraz beklesinler hemen hop düğün ardından yatak demesinler duş alsınlar tv film şzlesinler muhabbet etsinler vs birbirlerine kur yapsınlar bu esnada ki o zaman korkuları diner dinmiyorsa başka gün yapsınlar erkekde anlayışlı olsun ayrıca nutlaka baş uçlarına 1 adet kas gevşetici koysunlar eğer öyle bi an olursa kendileri de sürmeyi deneyip kurtulabilirler

haydar dümenin bayan versiyonudu arkadaşım. nerde cinsellik o orda. çokta cilveliydi halada öyleymiş.şimdi kocasına yapıyordur cilvesini.önceden erkek arkadaşlarına tabi fazla ileri gitmedi günahını alamam ama erken evlenmesi kaçınılmazdı.evlendi şimdi merakıda kalmamıştır.

canım 3-5 gün pedlere dayanılmıyor sen 3yıl nasıl dayandın ayrıca hiç sağlıklı değiller nekadar hava geçirgen deseler bile öyle değil vajinana zarar veriyorsun mantar olur pişik olur hastalık olur

kızlık zarı dediğin şey zaten perde gibi orada kaplı bişi değil ki ortasında minik bir deliği olan rahimi çevreleyen bir şey ve o öyle hemen kolay bozulmaz
ancak içine bir şey sokman ne bilim bişi sürtüp tahriş etmen zedelemen gerekir bir şekilde
ki zaten seni ped mi koruyacak yırtılmasından
sürekli ped kullanarak vajinan çok terler ve enfeksiyoın kaparsın ALLAH korusun
hemen bırak canım

evet yeni evlenen çiftler bu konuda bilinçlenmeli.oppaaaa yatak kadını birden korkutur.

Herkes gerekeni söylemiş zaten ama sana tavsiyem hurafelerle değilde biraz bilimsel şeylerle ilgilen. Yaşın 18 , bak elinin altında internet var, kendi anatomini tanımakla başlayabilirsin, için daha rahat eder, gereksiz işkenceler çekmezsin

Birgün böyle ilginç bir sorunum olacağı aklıma gelmezdi sanırım benden başka çift pedle yaşamış 1 insan bile yok dünyada :)) Konuyu açtığım günden sonra ped kullanmayı bıraktım biraz zorlanıyorum 3 seneden sonra insan çıplak gibi hissediyor ama spor yaparken filan çok rahat ediyorum. Zarın kolayca bozulabilen bişi olduğunu zannediyordum ama sizin yorumlarınız beni aydınlattı tekrardan teşekkür ediyorum herkese :)

Ben de duymuştum bunu çok korkmuştum şimdi yine doğru dediler bak bu anı beynimden silmem lazım, yine de evlenirken kas gevşetici bulundurmalı demek kiAllah korusun:18:

Canım ped mantar yapar terlettiği için ve mantar çok kolay geçmiyo bu zamana kadar nasıl olmadı ona da ayrı şaşırdım
Ben 4-5 gün kullanıyorum da her ay, fenalıklar basıyo
İnternetten oku öğren, arkadaşın bence durumu yanlış aktarmış

evlendiğin gün çok zor olursa uyuşturucu krem var emla onu da kullanabilirsin

Canim kesinlikle bir an once ped kullanmayi birak

Vajina sagligi icin hic iyi bir sey degil. Hava almasi lazim yoksa her turlu iltihap ve mantar turu olaylarla karsilasabilirsin ilerki zamanlarda.

Bu arada o kizlik zari oyle cabuk bozulmaz canim benim

O yola fiziksel olarak darbe veya baska birsey girmedigi surece hic birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…