- Konu Sahibi eternityyy
lütfen birileri bana bi akıl versin. başımda öyle bi sorun var ki bir türlü üstesinden gelemiyorum. ben 1 yıldır evliyim. eşimi yaklaşık 2 yıldır tanıyorum. aslında eşim çok iyi bir insandır. güzel bir evliliğimiz var. onu çok seviyorum. ailelerimizde çok iyi anlaşıyor. fakat eşim bana mesleği ve eğitimi hakkında baştan beri yalan söylüyor. yani tekniker olmasına rağmen bana hep ben mühendisim dedi. ben bunu bilmememe rağmen hiç yüzüne vurmadım sıkıştığı zaman bu konuyla ilgili farklı hikayeler uyduruyor. bazen bu durumu düşündükçe uykularım kaçıyor. ondan soğuyorum. hadi diyelim ki ben ona bu durumu itiraf ettirdim ve kendi içimizde hallettik. çünkü onu anlamaya çalışıyorum öyle iyi yönleri var ki bunu hoş görebilirm eğer doğruları anlatırsa. ama benimle birlikte tüm aileme ve arkadaşlarımada aynı şeyi söyledi. onlara nasıl açıklıyacağım. benim kocam yalan söyledi nasıl diyebilirim insanlara. öbür türlü böyle bi yalanla yaşamak hiç bana göre bişey değil.
ben ve ailem insanları statülerine göre değerlendirenlerden değiliz. ama eşimin bu yalan konusunda nasıl bu kadar rahat olabildiğine inanamıyorum. direkt söyeleyip onu utandırıp rencide etmek istemiyorum ayrıca aileme nasıl açıklıyacağım bilmiyorum. nolur bu konudan kimseye bahsetmedim kaç yıldır içimde tutuyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
ben ve ailem insanları statülerine göre değerlendirenlerden değiliz. ama eşimin bu yalan konusunda nasıl bu kadar rahat olabildiğine inanamıyorum. direkt söyeleyip onu utandırıp rencide etmek istemiyorum ayrıca aileme nasıl açıklıyacağım bilmiyorum. nolur bu konudan kimseye bahsetmedim kaç yıldır içimde tutuyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.