- Konu Sahibi burcin_umut
-
Artık insanlar eskisi gibi değil, artık iyilik eden iyilik bulmuyor. Malesef iyilikten maraz doğuyor... Siz bu kadar fedakarlık yapmışken onun yaptıkları yanına kar kalmicaktır zaten. Umarım karşınıza artık daha iyi insanlar çıkar, hepimizin karşısına daha iyi insanlar çıkar inş.
bence bu benim sınavım demelisin çünkü hakkaten insanlar çok nankör olabiliyor ben okurken eşimi aldı demeni bekliyordum daha kötüsü bu düşünsene belkide bu olay olmasaydı daha kötü seyler açabilirdi başına sabır et benimde başıma çok geldi aynen bir simiti paylaştım köseyi dönen beni unuttu hatırladıkça boğazımda koca bir yumruk oluyor ama ne yapasın
tecrübe hayatta yaşadığımız kazıkların toplamıymış... bu hayatta kimse kimsenin iç yüzünü niyetini bilmiyor.. Allah dost bildiğimiz gizli düşmanlarımızdan bizi korusun, gerçek düşmanlarımızla biz savaşırız....
Önceden eğer biri için yapabileceğim bişi varsa hiç düşünmeden yapardım sonra bi baktım hep kötü ben... Aslında iyilik falan yaparken beklenti içine giriyoruz sanırım hadi tamam eşdeğer bişey değil belki ama en azından kötülük beklemiyoruz sonra işte benim gibi başlıyoruz ben ona neler yaptım karşılığı bu muydu diye... Karşılık beklememek lazım galiba yada yaptığın her şey döner dolaşır seni bulur demeli insan... Kafam bu konularda cidden bu aralar karışık akannehir arkadaşlarımı gözden geçiriyor rehberden bir bir siliyorum bir psikoloğamı gitsem acaba bu normal mi bilemiyorum??? laelaelaelaelae
gecenin köründe aklıma geliyor bazen yediğim kazıklar bu insanları arayıp küfür etmek , hatta internette onlar adına hesap açıp rezil etmek falan geliyor içimden .. oysa bitmiş gitmiş ne yapsam boş ,birkaç tane arkadaşım kaldı kala kala onlara da güvenemiyorum artık,, ailemle sevdiklerimle kendimi avutamıyorum bana yapılanlar aklıma geldikçe deliriyor gibi oluyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?