Kimseye güvenemiyorum...

zaten kimseye güvenmemekle en iyisini yapmış olursun. bir arkadaş bana annene bile güvenme demişti sonuna kadar haklıymış. başıma ne geldi ise birilerine güvenmekten geldi.

artık kimsenin ipi ile kuyuya inmiyor, kendi başıma altından kalkamayacağım şeylere başkaları yardım sözü verse bile asla girmiyorum.... ve en önemlisi de insanlara belli bir mesafe koyuyorum ki canım yanmasın...

aynen sana katılıyorum.İnsanlara sürekli güveniyorum.. ben kendime güveniyorum kimseye yamuk yapmıyorum kimseye yalan söylemiyorum maddi yönden kimseye kazık atmıyorum demekki benim gibi bir insanda olabilir karşımdaki diyorum güveniyorum.Güvenimi sarstığı zamanda üzülüyorum,kızıyorum delirecek gibi oluyorum ama o insanla bir daha görüşmediğim için geçiyor bütün bunlar yine herkese güvenmeye çalışıyorum çünkü insanları çok seviyorum yalnız yapamayacağım için onlara güvenmeliyim diyorum içlerinden iyileride çıkmıyor değil yani.Şu an birkaç insan var güvenebileceğim onlarda bana güvenir daha sonra ne olur bilemem inşllh darbe yemem onlardanda vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…