- Konu Sahibi masaldiyari
Bugüne dek arkadaş yada sevgili olsun farketmez kimselere güvenemez oldum iyice...evlilikten yana ümidim zaten kalmadı ne olacak böyle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugüne dek arkadaş yada sevgili olsun farketmez kimselere güvenemez oldum iyice...evlilikten yana ümidim zaten kalmadı ne olacak böyle![]()
tecrübelerden kaynaklanıyor kesinlikle...artık adı aşk olmayan ufak tefek hislerde dahi karşımdaki insan acaba söylediklerinin hangisi yalan diye düşünüyorum ve hiç hoş bişi değil
senı cok ıyı anlıyorum , ıyıkı acmıssın bu konuyu![]()
canım zor bir durumdur bilirim. Hele de insanın güveni bir kere sarsıldıysa sevgili dost fark etmez. Hani derlerya içine kurt düştümü ya kendini öldürceksin ya kurdu. (tabi sen kendini öldürmekurdu öldürmeye çalış) yani biraz zamana bırak bence seçtiğin insanlara dıkkat et , daha fazla hayal kırıklığına uğramamamk için. bir süre sonra yoluna girecektir.Hem hiç bir şey dünyanın sonu değil. Allah yinede büyük hatalar yaptırmasın.Ama güvenemıyorum dıyerekte kendıne zından etme hayatı. Bıraz dıkkat ve zaman
![]()
bir kez bi nişanlanma olayı geçti başımdan artık bi daha tövbe diyorum resmen
Erkeklere tabikide güvenme zenginim diyorlar fakir çıkıyorlar ,işim iyi diyorlar işleri güvenli değil , yani şu erkeklerin sözlerine güvenmek için ya kapı komşusuna ya akrabalarına yada arkadaşlarına sormak şart çoğunluk zaten kadının sırtından geçineyim hesabı yapıyor, odunlar hediye almak istemiynrlar mümkünse para dökmeden evlenmek
komsusuna sorsan ne olacakkı ?
baskalarına melek olan sana seytan olabılıyor ınsanları anlamak cok zor gercektenn