Kimseye güvenemiyorum!

masaldiyari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
29
0
86
36
İstanbul
Bugüne dek arkadaş yada sevgili olsun farketmez kimselere güvenemez oldum iyice...evlilikten yana ümidim zaten kalmadı ne olacak böyle :(

Bugüne dek arkadaş yada sevgili olsun farketmez kimselere güvenemez oldum iyice...evlilikten yana ümidim zaten kalmadı ne olacak böyle :(

yaşadığın kötü tecrübelerse seni böyle düşündüren bırak bir süre güvenme kimseye kendinle kal ne kaybedersin ki ama sürekli ben niye güvenemiyorum diyede kendini yeme. Üzerine gidilmemesi gereken bazı duygular vardır bu da onlardan biri bence bırak uğraşma kendinle

tecrübelerden kaynaklanıyor kesinlikle...artık adı aşk olmayan ufak tefek hislerde dahi karşımdaki insan acaba söylediklerinin hangisi yalan diye düşünüyorum ve hiç hoş bişi değil

senı cok ıyı anlıyorum , ıyıkı acmıssın bu konuyu :43:

tecrübelerden kaynaklanıyor kesinlikle...artık adı aşk olmayan ufak tefek hislerde dahi karşımdaki insan acaba söylediklerinin hangisi yalan diye düşünüyorum ve hiç hoş bişi değil

Kendin söylemişsin zaten ''adı aşk olmayan ufak tefek hislerde '' diye.Adı aşk olsa istemeden inanacaksan daha doğrusu inanmak isteyeceksin.Tanıştıkları kişilere belli bir süre gardını almak insanın doğasında var. Yani bunda dert edilecek bişey yok emin ol çoğumuz böyleyiz

canım zor bir durumdur bilirim. Hele de insanın güveni bir kere sarsıldıysa sevgili dost fark etmez. Hani derlerya içine kurt düştümü ya kendini öldürceksin ya kurdu. (tabi sen kendini öldürme :1:kurdu öldürmeye çalış) yani biraz zamana bırak bence seçtiğin insanlara dıkkat et , daha fazla hayal kırıklığına uğramamamk için. bir süre sonra yoluna girecektir.Hem hiç bir şey dünyanın sonu değil. Allah yinede büyük hatalar yaptırmasın.Ama güvenemıyorum dıyerekte kendıne zından etme hayatı. Bıraz dıkkat ve zaman :34:

canım zor bir durumdur bilirim. Hele de insanın güveni bir kere sarsıldıysa sevgili dost fark etmez. Hani derlerya içine kurt düştümü ya kendini öldürceksin ya kurdu. (tabi sen kendini öldürme :1:kurdu öldürmeye çalış) yani biraz zamana bırak bence seçtiğin insanlara dıkkat et , daha fazla hayal kırıklığına uğramamamk için. bir süre sonra yoluna girecektir.Hem hiç bir şey dünyanın sonu değil. Allah yinede büyük hatalar yaptırmasın.Ama güvenemıyorum dıyerekte kendıne zından etme hayatı. Bıraz dıkkat ve zaman :34:

kesinlikle öyle o yüzden kolay kolay dökmem artık içimi kimseyede...çok yakın gördüklerim hariç

Erkeklere tabikide güvenme zenginim diyorlar fakir çıkıyorlar ,işim iyi diyorlar işleri güvenli değil , yani şu erkeklerin sözlerine güvenmek için ya kapı komşusuna ya akrabalarına yada arkadaşlarına sormak şart çoğunluk zaten kadının sırtından geçineyim hesabı yapıyor, odunlar hediye almak istemiynrlar mümkünse para dökmeden evlenmek

Erkeklere tabikide güvenme zenginim diyorlar fakir çıkıyorlar ,işim iyi diyorlar işleri güvenli değil , yani şu erkeklerin sözlerine güvenmek için ya kapı komşusuna ya akrabalarına yada arkadaşlarına sormak şart çoğunluk zaten kadının sırtından geçineyim hesabı yapıyor, odunlar hediye almak istemiynrlar mümkünse para dökmeden evlenmek

komsusuna sorsan ne olacakkı ?
baskalarına melek olan sana seytan olabılıyor ınsanları anlamak cok zor gercektenn

aslında bu sorunsal kızların doğasında varrr

sanırım bu elektrik meselesi bizi çok yanıltıyooooooo

çoğu zaman gerçekten seven insanlardan uzak durup elektrik akımına kapılık
kendimizi çökertiyoruzzzzzzzz

ikisini bir arada bulamak ise gerçekten zor hem sevilmek hem sevmek
sannırım ideal bu ama buna ulaşmak o kadar zor kiii

Back
X