• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye güvenemiyorum

ona oh olsun tamam da ortada bırakılan bendim, benim ilişkimde yine niye ben çekiyorumm :mad:

Sen cektigini saniyosun. Allah seni onun verecegi ileriki mutsuzluklardan cekecegin cilelerden cekip kurtarmis.. Simdi cektign acilae belki ilerikilerine gore daha hafif oyle dusun.. İnan mutlu olacaksin. İyiki de bitmis diyeceksin. Ben bitiren oldum karsi taraf cok acilar cekti ama onun icin de boylesi hayorlisiydi eminim. Allah kalbine gore veriyor herkesin. Buna inan. Dogru yer ve dogru zmanda sen de karsilasacaksin nasibinle ;)

Sen cektigini saniyosun. Allah seni onun verecegi ileriki mutsuzluklardan cekecegin cilelerden cekip kurtarmis.. Simdi cektign acilae belki ilerikilerine gore daha hafif oyle dusun.. İnan mutlu olacaksin. İyiki de bitmis diyeceksin. Ben bitiren oldum karsi taraf cok acilar cekti ama onun icin de boylesi hayorlisiydi eminim. Allah kalbine gore veriyor herkesin. Buna inan. Dogru yer ve dogru zmanda sen de karsilasacaksin nasibinle :KK66:
Hayırlısı inşallah. Çok teşekkür ederim. :KK68:

Vardir illaki ama bu zamanda ona denk gelmen biraz kader kismet,negatif dusunme yinede yoksa hep o guven vermeyen erkek tiplerini cekersin kendine ,enerji ve pozitif dusunceye inaniyorsan bnu yapma onyargilida bakma bir gun karsina biri cikacak illaki olacaktir umarim sevgi dolu bir kalbe denk gelirsin umudunu kaybetme bu hayatta neler oluyor neler herkesin vardir bir kismeti icini ferah tutmalisin yanlis erkeklerede hayatinda yer vermemelisin face olaylari sıkntı olabilir

Back
X