Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin hayatı kendine MissCherryBlossom. Benim hayatımı veya ilişkimi beğenmek zorunda değilsiniz. Dikkatinizi çekerim ben burada konu açarak sorunumdan bahsetmedim. İlişkimi algılayış şeklimi anlatım. Bu nedenle uslubunuza ve kullandığınız sıfatlara dikkat edin. Eşime saygısız, bana zavallı diyemezsiniz. Her konuya, her konuya yorum yapana saldırmak hoş değil.
busudella aklıma iyi örnekler geldi paylaşayım içimiz açılır iyi gelir , bir akrabam var 8-9 senelik evliler abla biraz makyaj yapalım süslü ol eşine vs diye şeyler söylüyorum bana benim kocam beni her halimle sever demişti ve hakikaten öyle adam karısına çok düşkün iltifatlar ediyor , diğeride fikirler danıştığım bir ablam oda eşiyle sırrını anlamadığım bir şekilde sevgi dolular gün içerisinde bile devamlı telefon ellerinden düşmez karısını el üstünde tutuyor devamlı sevdiğini söylüyor ve 20 yılı aşkındır evliler
Kadını yanındayken başkasına bakmak = saygısızlık
Bunu normal bir şeymiş gibi kabullenmek = desperation ( bu kelimeden iyi oturanını bulamadım)
2 kere 2 =4. Eşin yanındayken başkasına bakmasını onur kırıcı bulmamak yeterince garip değilmiş gibi, bunu insanların okuduğu bir yerde normal olarak lanse etmek daha da garip. Genç kızlara, onurun kırıcı durumlar karşısında nasıl ezilip büzülmeliyiz şeklinde akıl vermişsiniz, bu baştan aşağı yanlış. Okuyanların yanlış fikirlere kapılmalarını istemedim o kadar.
4 5 ay çok kısa bir zaman. Nasıl oldu hemen öyle maşallah. Siz kendiniz mi tanıştınız yoksa görücü usulü mü?Ben de defalarca aldatildim. Manyaklar denk geldi hep..
Ama simdi evlendim. Bana deger vereni buldum 4-5ayda nikahimiz dugunumuz oldu. Rabbime cok sukur ki durust gercekten seven hak eden erkekler varmis diyorum.
Karamsar olma yani varlarsenin de karsina cikar bir gun..
![]()
4 5 ay çok kısa bir zaman. Nasıl oldu hemen öyle maşallah. Siz kendiniz mi tanıştınız yoksa görücü usulü mü?
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım. Darısı bizlerin başına. Bende 5 yıllık yanlış bir ilişki yaşadım. 1.5 yıldır da hala o ilişkinin verdiği olumsuz düşünceler içerisindeyim. Bende senin gibi düşünüyorum hayatıma birisi girerse eğer en fazla ama en fazla 1 yıl içinde her şey olup bitsin istiyorum Çünkü o 5 yıl beni çok yıprattı ve bir daha yıpranmak istemiyorumKendimiz tanistik :) aldi surukledi gitti.. Cok etklendim cubku digerlerinden farkli bi erkekti.. Valla evlendik evlilik icinde taniyoruz tanimadgmz traflarimizi. Daha guzel bence :)
Aradiginiz temel ozellikleri bulduktan sonra gerisi teferruat gibi geliyo bana. Sadik merhametli gozu disarda olmayan saf masum olsun durusu olsun bana yeterdi buldum bastim nikahi
Bi de benm bu karari kisa surede vermemi sglyan sey uzun sureli 8yillk bi ilskidn cikms olmamdi. Simdilerde uzun iliskiye karisiyimdogru kisi degilse suruncemede birakir dogru kisiyse surukler
. İliskilere yaklasimim bu oldu benim yasadklarmdan sonra :)
Öyle feysten falan sanal ilişkileri bi kenara koyun bence normal gerçek hayata adapte olun.. Sanal ilişkiden ilişki falan olmazMerhabalar benim sorunum hiç bir erkeğe güvenememek.Geçmişte yaşadıklarımın etkisinden kurtulamıyorum bir türlü kimseyle tanışamıyorum bu yüzden. 2 yıldır hayatıma kimseyi almadım fakat 15 gün kadar önce face den bana açılan birisiyle buluştum niyetim sadece tanımaktı.Gerçekten hoşlandı mı yoksa amacı gönül eğlendirmek mi sırf meraktı.Artık eminim ki o da gördüğü her güzel kıza yazılanlardan.Çevremde de hiç iyi örnek, mutlu, aldatmayan çift yok.Umudumu tamamen kaybettim.Sizce gerçekten seven erkek yok mu bu hayatta yoksa benim mi karşıma çıkmıyor.![]()
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım. Darısı bizlerin başına. Bende 5 yıllık yanlış bir ilişki yaşadım. 1.5 yıldır da hala o ilişkinin verdiği olumsuz düşünceler içerisindeyim. Bende senin gibi düşünüyorum hayatıma birisi girerse eğer en fazla ama en fazla 1 yıl içinde her şey olup bitsin istiyorum Çünkü o 5 yıl beni çok yıprattı ve bir daha yıpranmak istemiyorum
Gerçi bekliyorum bekliyorum karşıma kimsenin çıktığı yokArtık kabullendim yalnız olmayı
![]()
pek umudum yok ama olursa güzel olur olmazsa da önemli değil modundayım artık.Ben de yeni atandim. Dedim artik iliskiyle falan ugrasamam. Araba alir gezer tozarim oh
Ama nasip iste. Hersey bi anda oldu:) nasibin bi yerlerde bekliyordr dogru yer ve zamani. Merak etme![]()
pek umudum yok ama olursa güzel olur olmazsa da önemli değil modundayım artık.![]()
Bilmiyorum şuan sadece o ilişkinin olumsuzluklarını yaşıyorum. Bide evlendi kendileri. Birazda onun kızgınlığını var ben kimseyi bulamadım da o evlendi diyeHic ummadigin anda oluveriyor zaten
Bi de o 5yilligi takma. Aslinda getirisi var biliyomusun. Eger o olmasaydi iyiyi goremezdin. Yani iyiyi gormen icin kotuyu gormen sartilla bi hanzo olacak illallah getirtecek sana sonra anliyacan hayatndakinin yerini degerini
![]()
Bilmiyorum şuan sadece o ilişkinin olumsuzluklarını yaşıyorum. Bide evlendi kendileri. Birazda onun kızgınlığını var ben kimseyi bulamadım da o evlendi diye![]()
Eskisi de benim hakkimda oyle dedi![]()
yazıkk yaa
ona oh olsun tamam da ortada bırakılan bendim, benim ilişkimde yine niye ben çekiyorummAllah herkese hak ettigini veriyor
Ona da verdi.. Versin de......![]()