Kimseye hayırrr diyemiyorummm :(((

aynen öyle biz aslında 2 kişi hesap açmıştık sonra diğerlerinede söylemişler.
hesabı tek ben kullanmıyorum. :34:

Ama bu yasak canım.:51:Forum kurallarına göre birden fazla kişi kullanamıyor bir hesabı.:34:
Ayrıca sen böyle söylüyorsun.Ama benim aklıma hepinizin aynı kişi olduğu ve rastgele konu
açtığı geliyor.Niye mi?Çünkü çok zor değil kendi adına hesap açmak.4 kişinin aynı hesabı
kullanması bana ilginç ve komik geliyor.

Belki de kimseye hayır diyemediğindendir.İstersen hayır demeye hesabını
kullandırtmayarak başlayabilirsin.Alın kendinize bir hesap kardeşim diyebilirsin.
Hadi yaşı küçük olanlar arkadaşların onlarla aynı hesabı kullanıyorsunuz.
Doğum yapan,ütü için eşiyle arası bozulan,evlilik hazırlığı yapan kişiler
senin neyin oluyor.Yengen,teyzen,amcan mı?

Son düzenleme:
Ama bu yasak canım.:51:Forum kurallarına göre birden fazla kişi kullanamıyor bir hesabı.:34:
Ayrıca sen böyle söylüyorsun.Ama benim aklıma hepinizin aynı kişi olduğu ve rastgele konu
açtığı geliyor.Niye mi?Çünkü çok zor değil kendi adına hesap açmak.4 kişinin aynı hesabı
kullanması bana ilginç ve komik geliyor.

Belki de kimseye hayır diyemediğindendir.İstersen hayır demeye hesabını
kullandırtmayarak başlayabilirsin.Alın kendinize bir hesap kardeşim diyebilirsin.
Hadi yaşı küçük olanlar arkadaşların onlarla aynı hesabı kullanıyorsunuz.
Doğum yapan,ütü için eşiyle arası bozulan,evlilik hazırlığı yapan kişiler
senin neyin oluyor.Yengen,teyzen,amcan mı?

ne yani konumun fake oldugunumu düşünüyosunuz.eskiden bu sayfa böyle diğildi.herkes çabalardı bi kişinin sorununu çözmek için.ama şimdi bazılarıda cevap yazıyım beğeniliyim diye karşı tarafı düşünmeden bencilce yargılayabiliyo malesefki.istemiyosanız cevap yazmazsınız.böylece benimde moralimi bozmamış olurdunuz.hem konuların fake oldugunu veya olmadıgını çoğu kişi ayırabiliyo artık diye düşünüyodum ama yanılmışım.

Forum kurallarına göre açılan üyelik bir kişi tarafından kullanılmalıdır, bir hesap açayım, 4 kişi kullanırız diyemezsiniz!

Back
X