kimseye söyleyemediğim finansal sıkıntım

35indelolita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
119
73
13
Yaklaşık 10 seneden beridir finansal problem yaşamaktayım.Abime verdiğimiz borcu onun sıkıntıda olup ödeyememesi ve benim tüm harcamalarımı kocamdan gizli yapmam sonucunda çekilen kredilerin ve kredilerin yarattığı sıkıntı bende depresyon yaptı.İnanın nasıl başedeceğimi bilmiyorum.Konut kredi taksidim 1450 TL geriye kaln 500 Tl ile döndüremiyorum.Kredi notlarım düşmüştür.Ne tavsiye edersiniz?Gerçekten çok daraldım .

Tek basiniza herseyi yuklendiginize gore esinizle ayrildiniz sanirim... Ek is yapabilirseniz vaktiniz varsa bir arastirin. İnternet üstünden cok kazanc saglayanlar var :)

Ya sen yanlış anladın..ya ben..

Hadi bakalım:)
E kocasindan gizli isler yapmis sikintiya dusmus. Hani koca nerde,neden hic yardim etmiyo. Ne halin varsa gör mü diyo   o_O konut kredisini tek basina ödüyo eger kocasi varsa ev ortak degil mi o_O hsdi konut kredisini konu sahibi ödüyo,kalan 500 tl ile de ev gcindiriyo. Nerde bu adammm   o_O millan kafami karistirdin kuzum ya:-)

yok kızlar ayrı değilim kocamdan.kocam habire başıma kakmasın diye ondan fazla bir şey almasın beklerim.Ev ihtiyaçları haliyle çok.Bir markete gitsem en az 50 TL .Çalışıyorum devlet memuruyum ama açldım bir kere ve nasıl başedeceğimi bilemiyorum.Kredi pauanlarım düşmüştür muhakkak..Konut kredisini 5 yııldan 10 yıla çekebilsem taksidi yarıya düşer 1 seneye kalmadan düze çıkarım ama bu puanlarla banka yapılandırmaz diye endişem var.Offffffffffff

Durum ne açıklayayım.Kocam parayı sever fazla değer verir.Ben abimin borcunu başıma kakmasına fırsat vermemek için ona bir şeyler aldırmam .Başedemedim.

E kocasindan gizli isler yapmis sikintiya dusmus. Hani koca nerde,neden hic yardim etmiyo. Ne halin varsa gör mü diyo   o_O konut kredisini tek basina ödüyo eger kocasi varsa ev ortak degil mi o_O hsdi konut kredisini konu sahibi ödüyo,kalan 500 tl ile de ev gcindiriyo. Nerde bu adammm   o_O millan kafami karistirdin kuzum ya:-)
Koca hala hıcbişeyi bilmiyor galiba..utopyada yasıyor olabılır bu surecte

Eşinizden habersiz böyle boyunuzu aşacak işlere girmeseydiniz keşke.
Bütçe konusunda açık olunmalı, farklı anlaşmazlıklar çıkıyor sonrasında.
Eşinizle paylaşma imkanınız varsa ona bahsedin, sizi en rahatlatacak şeyin bu olduğunu düşünüyorum.

Eşinden gizli ne yapıyorsun hakikaten? Yardimci olmuyor musunuz birbirinize?
Ben de anlayamadim. Biraz daha aciklasaniz iyi olur..

yok kızlar ayrı değilim kocamdan.kocam habire başıma kakmasın diye ondan fazla bir şey almasın beklerim.Ev ihtiyaçları haliyle çok.Bir markete gitsem en az 50 TL .Çalışıyorum devlet memuruyum ama açldım bir kere ve nasıl başedeceğimi bilemiyorum.Kredi pauanlarım düşmüştür muhakkak..Konut kredisini 5 yııldan 10 yıla çekebilsem taksidi yarıya düşer 1 seneye kalmadan düze çıkarım ama bu puanlarla banka yapılandırmaz diye endişem var.Offffffffffff
Konut kredisini neden sadece siz oduyorsunuz ortak degil odeme? Zaten var olan kredinizi yapilandiriyorsunuz,banka sorun cikarmaz. Faizi artacak hem uzatinca bankanin isine gelir yani :KK66: yeni kredi cekmek isterseniz sorun cikar puaniniz dusuk olunca

Benimde anlamadim sen ne yaptin canim biraz guzel ve acik birsekilde yazsan
1 esin ne is yapiyor kazanci nedir
2 abine verdigin paradan esinin haberi yok mu
3 abine kredimi cekip verdin

Koca hala hıcbişeyi bilmiyor galiba..utopyada yasıyor olabılır bu surecte
Evet simdi taşlar oturdu yerine :-)
Benm anlamadigim sey konu sahibi para sıkıntısı yaşıyor ama adamin dunyadan haberi yok. Dedigin gibi utopyada herhal :-) bu ev tek maasla mi geçiniyor? Beyimiz bu evde hangi konumda acaba? Misafir gibi mi yasıyo nedir :110:

kızlar harcamalarım çoğalınca kredi kartı filan açldım.Onu kapatayım derken kredi çekmiştim.Derken hiç hesapta olmayan durumlar oldu harcadım.Örnek kızımı kıramadım kıyamadım doğum günü yaptım al sana ekstra masraf .Ya da eve misafir gelir çkarım çarşıya en az 70 TL meyvesiydi filan.Kocamın para konusunda hassasiyeti var.Sorun yaşamayayım dedim cadaloz olamadım başta.Sonra da bu hale düştüm.Kocam çok tutumludur .Eve de yardım eder tabi ama diyelim bir konuğmuz gelecek ben tancımdan dört dörtlük ağırlarım o laf etmesin diye ben alırım herşeyi. 3 e aldıysam 1 e aldım derim.

Hadi abine verdiğinizi başa kakmasın diye krediyi sen ödüyorsun ee market alışverişini falanda senmı yapıyorsun onuda faturalarla birlikte eşin yapıversin( harcamalarınız bunlardan ibaretse) niye sen omuzladın sadece

abime verilen paradan haberi var yüklü bir tutar.Ben bir aa çok rahatsız oldum imalarından sırf laf söyletmemek için b hale düştüm.Gururumdan asla kendisinden para isteyemem.

kızlar harcamalarım çoğalınca kredi kartı filan açldım.Onu kapatayım derken kredi çekmiştim.Derken hiç hesapta olmayan durumlar oldu harcadım.Örnek kızımı kıramadım kıyamadım doğum günü yaptım al sana ekstra masraf .Ya da eve misafir gelir çkarım çarşıya en az 70 TL meyvesiydi filan.Kocamın para konusunda hassasiyeti var.Sorun yaşamayayım dedim cadaloz olamadım başta.Sonra da bu hale düştüm.Kocam çok tutumludur .Eve de yardım eder tabi ama diyelim bir konuğmuz gelecek ben tancımdan dört dörtlük ağırlarım o laf etmesin diye ben alırım herşeyi. 3 e aldıysam 1 e aldım derim.

Ama sonucta sizin paraniz ne gerek var gizli sakli iş yapmaya? Yalan soylemeye?
Bence durumunuzu esinizle paylaşın yoksa bu sıkıntı sizi hic istemediginiz yerlere bile götürebilir. Hic olmazsa el birliğiyle kapatirsiniz. Tek basiniza zor olur.. ve bir daha da gizli seyler yapmazsiniz...

Back
X