kimseye söyleyemediğim finansal sıkıntım

kredi çekmedik .Birikmişimizden verdik.Bu ikinci evimizi kredi ile aldık.O ara benim adam tutumlu olduğundan epey para biriktirdi ama olan bana oldu

Adam hakli tabi kendi hesabinda biriktirir. Abin istese eminim gene cikarir onu da verirsin.
Ticarte bu tabi ama, o kadar derine batana kadar akli nerdeydi ki abinin ? Size borc vermis sagolsun da 100000 mi verdi ?

Ya evlilikte senin benim hesabım mı olur? Eşiniz bankada para biriktiriyor bu durum normal mi, siz her şeyi idare etmeye çalışırken?

Adam hakli tabi kendi hesabinda biriktirir. Abin istese eminim gene cikarir onu da verirsin.
Ticarte bu tabi ama, o kadar derine batana kadar akli nerdeydi ki abinin ? Size borc vermis sagolsun da 100000 mi verdi ?[/QUOTE

benim kocam abisi ev alırken bile borç vermek istemedi benim zorumla verdi.Abime çok güvendi güvemese asla vermez.İşler umduğu gibi olmadı adamın .Babadan kalma ev ve bağ olmasa zaten o da güvenip alamazdı.Ne yapsın adam .Bir de biz mi darbe vuralım karısından sonra. Kolay değil kızlar

elbette kolay deyil. Ama benim gercekten anlamadigim sizin hakkinizdan feragat ederek bu babadan kalma seyleri bile abinize vermeniz, sanirim kizkardesiniz ve annenizde oyle yapti. Ben gercekten anlamiyorum. Ne olursa olsun, su an cocugunuz olmasa bile ilerde olucak cocuklarinizin hakki var onda.
Hata ustune hata yapiyorsunuz bana gore, maddi seylerde. Hele esinizle olan maddi durum tam bir facia.

babadan kalma şeyleri ben kazanıp almadım.Abim zamanında durumu iyi iken babama hediye etti.Ben nasıl şimdi cadalozluk yapayım

babadan kalma şeyleri ben kazanıp almadım.Abim zamanında durumu iyi iken babama hediye etti.Ben nasıl şimdi cadalozluk yapayım

anacim o zaman siz iki kardes hesabinizi cok bilmiyorsunuz. Umarim ikinizde duzluge cikarsiniz bir an evvel. Ama bence boyle yuklu meblaglarin altina girmeyin. Abinin neden battigini artik tahmin edebiliyorum. Verdi verdi alacaklarini alamadi muhtemelen.

Daha fazla gecikmeden eşinize anlatın durumu, madem eşinizin birikmiş parası da varmış bir çırpıda kapatıverin borçları yoksa dağ olur üstünüze yıkılır.
Evliliğinizi çok büyük tehlikeye sokmuşsunuz, yazık değil mi Alalh aşkına ödediğiniz faiz zaten bütün bereketinizi alıp götürüyor.
İllaki gün yüzüne çıkacak bu durumu daha fazla saklayamazsınız mutlaka eşinize bahsedin ve bir daha böyel bir hataya düşmeyin.
Evlilikte kazançlar ve harcamalar ortak olmalı yoksa işte böyle abuk durumlarla karşılaşılır.
Ayrıca eşinizin bankada yüklü bir hesabı varsa evi neden kredi ile alıp boşuna faiz ödeyerek zarar ediyorsunuz onun da anlayamadım.
Hesapta ki para evin tüm borcunu kapamasa bile ara ödeme yaparak ödeyeceğiniz faiz oranını düşürebilirsiniz.

bunlar satıldığında borcunu kapatacak para verecek mi abin yani ona borç verdiğinizden hariç.
20000 tl demiştin değil mi.az para değil.kredi kartlarına ise hepsi kısa sürede katlanacaktır malesef.
işin iyice çığrından çıkması söz konusu.
başkaca kolay satılacak bi variyet yok mu kısa vadede.
altın filan?

Hic de böyle evlilik gormemistim.
kocaniz size kaçtı herhalde.
Adama sponsor olmussunuz , siz geçim derdindesiniz, adam birikim yapiyor.
ortada bir de abi var tabi , kral mübarek.
Boyle yasayacaksaniz ben yerinizde olsam bosanirdim.
Gorunen o ki esinizin size.maddi manevi bir katkisi yok.
e siz de onu pek sallamamissiniz, ozgur davraniyorsunuz.
ortak bir sey yoksa kahir cekmeye ne gerek var ?

bunlar satıldığında borcunu kapatacak para verecek mi abin yani ona borç verdiğinizden hariç.
20000 tl demiştin değil mi.az para değil.kredi kartlarına ise hepsi kısa sürede katlanacaktır malesef.
işin iyice çığrından çıkması söz konusu.
başkaca kolay satılacak bi variyet yok mu kısa vadede.
altın filan?
bunlar satıldığında kocama verecek zaten onun benden gizlisi saklısı yok ama benim kendi borcum konut kredisini kapatınca zaten zorlanmadan ona hissettirmeden ödenir .2000 TL maaşla hayli hayli ödenir .Offfffffffffffff

Back
X