- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
1 buçuk yıldır yalnızım...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbette kafanı toplayıp sonra aklını bu tür şeylere vermen iyi olur
deneme tahtası değil erkekler
önce kendini dinle sonra hayatına sok birilerini
çok zaman geçti aslında biri olsun istiyorum ama sadece biri olsun.olamıyor.denemeden bilemiyorum mesela teklif edenlerden biri dedi ki denemeden hiç bi şeyi bilemezsin en azından dene gör diye...oluyor mu olmuor mu ondan sonra karar ver demişti...bu durumda haklı,ama cesaretim yok.korkuyorum eskisi gibi,biri bana karışacak diye.eyvahedigeldismile
maix canım yanlız kalmamışsın sen gerçekten...eğer yanlız kalsaydın bu kadar kafan karışık olmaz ve bunca soru içinde kalmazdın...
çünkü sürekli birileri kafanı karıştırmış,buna izin verende sen olmuşsun!!!
bence kendini geri çek biraz kendini dinle (gerçek anlamda tabiki)
aslında kimseden hoşlanmıyorsun,kimse ilgilini çekmiyor,seninde dediğin gibi yanlız olduğunu düşünüp o boşluğa birini koymak istiyorsun,lakin izlediğin yol yanlış!!!
bence o kişilerden uzak dur bir süre,tatiline git,kafanı boşalt...güvenini sarsan olayları gözden geçir...
bundan sonra gerçekten istediğin ne?bunu çözmeye çalış...
sen kendini herşeye hazır hissettiğinde kalbine göre biri mutlaka biri seni bulacak,sen aramaya çalışma,hata yaparsın...
biri yakışıklıdır ama karakterine güven olmaz,biri öyle iyidirki senin için almaz...
sen en iyisi bir süre GERÇEK anlamda yanlız kal...kafanı birine değilde,geleceğine yor..
sevgilin olmasınmı ? elbette olsun...ama bırak o seni bulsun...zaten güzel bir kızsın rahat bırakmazlar...
ama tatlım emin ol arayınca yada birşeyleri didikleyince bulunmuyor aşk...
yaşadığın herşeyden bir ders çıkar,seni üzenler geride kaldı düşünme ve önündeki hayata onları katıp yürüme...
gerçek aşk kapını çalınca,saygıyı da,sevgiyide sana aşka olan güvenide beraberinde getirir....
inan buna... :1rolleyes:
çok haklısın biliyor musun içimi okudun nerdeyse,benim cesaret edip dile getiremediğim şeyleri ortaya cıkardın...ama ne kadar uzak durursam durayım şıpsevdi miyim bilmiyorum mutlaka bir yerde birileri çıkıyor...napıcam bilmiyorum..tamamen yalnız kalamıyorum bu yüzden.bunu nedeni de şu, kaçırmak istemiyorum o kişi eğer içime s,inmişse.
peki sinse yanlız olurmuydun canım şuan?
kalbini ve kafanı bomboş yapki,sana gelecek kişiyi gerçekten tanı...
bu karmaşada kimin doğru,kimin yanlış olduğunu göremezsin tatlım...
şunuda anladım ki birazda tamamen yanlız kalmakten korkuyor o yüzden sürekli birilerini hayatında tutmaya çalışıyorsun...
ama şunu bilki yanlızlıkta güzel...
yanlızlık bizim kendimizi görmemizi sağlayan en güzel aynalardan birtanesidir...
senin yerinde olsaydım ben,herşeyi geride bırakır,zamanı gelince gerçekten herşeyiyle 'işte bu insan' diyeceğim ana kadar beklerdim...
bu karışıklık devam ettiği sürece belki doğru insanı bile tanıyamayacaksın...
akışına bırak,sen dur desende hayat önüne çıkaracak yaşacaklarını,emin ol senin yorulmana gerek kalmayacak...sadece güven kendine,sadece anlamaya çalış kendini...
Maix ben 1 yıldır yalnızım canım bunu bilen kişilerdensin sen hem burdan hem faceden hemde msn'den görüşüyoruz seninle ve beni tanıyanlardansın..
Canım bende senin gibiydim şu 1 yıl içerisinde çevrem hep birileriyle tanıştırdı beni. gider görüşürdüm ama hep bende kıyaslama yapardım keşke karşımdaki o olsa o kunuşuyo olsa şimdi derdim ve ben karşımdaki kişiyide üzmemek adına ona haksızlık yapmamak adına bi şekilde olmicağını belirtirdim ve bu böle 1 yıl sürdü.. Kimseye güvenemedim kimseye adepte olamadım ve kimsenin yanındada rahat olamadım, Çünkü benim ilişkim uzun soluklu 5 yıllık bir serüvendi.. Ama bişiler oldu ve biri geldi ( önceden tanıdığım kişiyle uzun zamandır görüşmüyorduk ve önce bi doğum gününde karşı karşıya geldik ve sonrası geldi tabi görüşmelerimizin gerek msn gerekse telden) sonra herşey farklılaştı baktımki ben onun yanında 1 yıl içerisinde hiç olmadığım kadar gülüyorum gayet rahatım ve ilk kez hiç bişi düşünmüyordum..Ve dün olan oldu bismillah diyip adımı attık, oda biliyo beni korkularımı ve yaşadıklarımı ve oda biliyo kolay güvenemiceğimi ama işte herşeye rağmen biz sonunu düşünmeden çıkarsızca beraber yürümeye karar verdik..
Lütfen senden duygularından tam emin olmadan karşındaki kişiye umut verme onunla deyim yerindeyse oynama sırf kendini rahat hissetmek adına bile olsa bunu yapma, emin ol herkes daha önceki yaşadığımız ilişkilerdeki kişiler gibi değil, ama tabi Adımlarınıda sağlam atmalısın ders almalısın bi öncekinden ve istemediğin şeyler neyse bunu oturup önceden açık açık konuşmalısın.. ama bence şuan kafanı dinlemen için biraz zaman ver kendine, önce bi şu bodrum tatiline git kafanı bi dağıt tamamen yenilen eski düşünceleri kafandan at öyle gel yepyeni maix olarak...
şimdi anlıyorum,evet ben kendimi kandırıyorum ne zamandır.etrafımdakileri de kandırıyorum." ben yalnız mutluyum" görüntüsü vererek...şuan kafam öyle karıştı ki,kendimi tanıyamaz olmuşken eski benliğime kavuşmayı ister gibiyim...ondan ayrıldıktan sonra senin gibi düşünüyordum,sonradan,bozuldu...
o zaman içindeki o küçük kızın elinden tut...bak herşeye ve en doğrulara hazırmışsın bunun için bir adım at sadece,güven kendine,içindeki sese kulak ver...
aslında yapmak istediklerini görmezden gelerek,bile bile kendini yersiz olaylara düşürme,bak ne kadar oyalamaya çalışanda kafanı ve kalbini üzülen sen olmuyormusun,zararı yine sana olmuyormu_?
öyleyse,ayrıldığın sevgilin için 'o benim hayatımda var olması gerekiyordu,dersimi aldım artık önüme bakınca daha net göreceğim,kendime daha çok inanıp,güvenerek.bundan böyle neyi nerede yapacağımı daha iyi biliyorum,bunun için şanslıyım,çünkü önümde beni bekleyen uzun bir yaşam ve bu yaşamın bir parçasını nasıl şekillendireceğime yardımcı olacak... ' de kendine ve yoluna devam et,için rahat çık yola seni bekleyen güzel şeyler olacak...
a.s
sağol canım, çok yardımcı oldun ama herkesi şimdi bi kalem de gözüm kapalı silip atmam gerek..
bir süre uzak durman yetecek,demekki kafanı karıştıran çok kişi varmış...
sen istemediğin sürece kimse seni üzemez...
bak yeterince üzülmüşsün,bir kez daha buna sakın ama sakın izin verme.
bu kendine yaptığın en büyük saygısızlık olur...
ama aklıma takılan,tek üzüldüğüm 1 kişi var..diğerlerini silebilirim ama onu bilmiyorum..şimdi farkettim
bir kasa elmada bir tane çürük çıktı diye tüm elmalar çöpe atılmıyor....
biraz daha zaman geçsin...ne kaybedersiniz ki..
seni kullanıp kullanıp bırakıverseler çok mu hoşuna giderdi birde böyle düşün..
hemen soğuyorum diyorsan hiç ısınma derim ben...
geç olsun güç olsun ömürlük olsun...
sevgilim olsun bitane de nasıl olursa olsun demek çok yalnış...
ısmarlama aşk olmaz ki...
o zaman kafanı biraz toparladıktan sonra onu tanımaya çalış,sakın acele etme..
arkadaşça,dostça konuş herşeyini ölç biç...
baktın doğru senin için yavaş adımla ilerle,yada baktın ki tanıdıkça sana göre değil,en azından üzülmeden kafandan atmış olursun...
birini tanıman için illa sevgili olmana gerek yok...onu böylede tanımaya fırsat yaratabilirsin...