Kimseye tekrar güvenemiyorum.

doğru...zaten sevgili değil...yakın sadece,öyle gibi ama adıı yok henüz konmamış...kendimi toparlamam lazım evet,eskiden ne güzeldi kendi kendimi tanıyamıyorum artık

sen o eskiyi hiç öldürmemişsin ki içinde (eski seni) sadece dinlemeye ihtiyacın var...
buna müsade et,bir bakmışsın ki eskisinden daha iyi olmuşsun canım ve emin ol öyle olacak... olumunekankayizsmile

bir erkekse söz konusu olan ince eleyip sık dokumak lazım bence....
amaçları farklı olabiliyo..
ben değil ama bi arkadaşım erkekleri tiplerine göre seçerdi..
doğum günüme davetli olan biri yanında arkadaşını getirmiş tipine göre sevgli seçen arkadaşla tanıştılar
çıkmaya başladılar..kız bana bi kere üniversiteye gidersem daha yakışıklısını bulurum demişti..bi süre sonra ayrıldılar...bi kaç ay sonra da kız oğlana kaçtı..
gönül meseleleri hiç belli olmuyo..
kim bilir belki seninle konuşmak için can atan biri var etrafında...
yada arkadaşlarından olmayan biri ilgileniyo seninle....
tavırlarından çekindiği içİn yaklaşamıyo....
iyi bi tatil yap derim ben... hiç bişi düşünmeden...geleceğinide düşünme anı düşün..
düne vah vahh tüh tüh derken acaba yarın ne yapayım diye düşünürken bu günü anı kaçırıyoruz...
sonrada kaçırdığımız gün için hayıflanıyoruz...
sınava girecekmişsin belki de girdin...ben bi aşk uğruna iki yılımı kaybettim...psikolojik destek aldım...
anca toparlandım....kaybeden sen olma tatlım oluruna bırak..kim bilir belki bi gün biri yalnışlıkla kapınızı çalar büyük bi aşk başlar zemuszemus olamaz mı opuyorumnanaktan

bir erkekse söz konusu olan ince eleyip sık dokumak lazım bence....
amaçları farklı olabiliyo..
ben değil ama bi arkadaşım erkekleri tiplerine göre seçerdi..
doğum günüme davetli olan biri yanında arkadaşını getirmiş tipine göre sevgli seçen arkadaşla tanıştılar
çıkmaya başladılar..kız bana bi kere üniversiteye gidersem daha yakışıklısını bulurum demişti..bi süre sonra ayrıldılar...bi kaç ay sonra da kız oğlana kaçtı..
gönül meseleleri hiç belli olmuyo..
kim bilir belki seninle konuşmak için can atan biri var etrafında...
yada arkadaşlarından olmayan biri ilgileniyo seninle....
tavırlarından çekindiği içİn yaklaşamıyo....
iyi bi tatil yap derim ben... hiç bişi düşünmeden...geleceğinide düşünme anı düşün..
düne vah vahh tüh tüh derken acaba yarın ne yapayım diye düşünürken bu günü anı kaçırıyoruz...
sonrada kaçırdığımız gün için hayıflanıyoruz...
sınava girecekmişsin belki de girdin...ben bi aşk uğruna iki yılımı kaybettim...psikolojik destek aldım...
anca toparlandım....kaybeden sen olma tatlım oluruna bırak..kim bilir belki bi gün biri yalnışlıkla kapınızı çalar büyük bi aşk başlar zemuszemus olamaz mı opuyorumnanaktan

evet hiç belli olmuyor da ben de değişken bi kişilik olduğum için bende hiç belii olmuyor :kedi:
sınava girdim onu atlattım cnm

inşallah canıım...nerden başlamalıyım peki

kendinden başla,herşeyi değiştirmeye önce kendinden başla...
sonra seni üzenleri çıkart kafandan ve hayatından...
'amannn bee herşey geride kaldı' deyip geç...
bak etrafına senden başka varmı? yok değilmi?
o zaman bu umutsuz,kafası karışık ve kendinden emin olamayan Maix ile kendine güvenen,emin adımlarla yürüyebilen,herşeye kafa tutan ve gerçekten güçlü olan Maix ile yerlerinizi değiştirin...
kimbilir en büyük rehber bu olur sana...kendine zaman ve kulak ver..
bak istemişsin sende değişmeyi yarısını başarmışsın,gerisinede sadece biraz zaman var...
ben inanıyorum (laf olsun diye değil ) gerçekten inanıyorum...
öyle güzel şeyler çıkacakki önüne bunları hatırlamayacaksın bile...
hadi diğer sene elini uzat tatlım,o hazır seni bekliyor... yerimseniben

kendinden başla,herşeyi değiştirmeye önce kendinden başla...
sonra seni üzenleri çıkart kafandan ve hayatından...
'amannn bee herşey geride kaldı' deyip geç...
bak etrafına senden başka varmı? yok değilmi?
o zaman bu umutsuz,kafası karışık ve kendinden emin olamayan Maix ile kendine güvenen,emin adımlarla yürüyebilen,herşeye kafa tutan ve gerçekten güçlü olan Maix ile yerlerinizi değiştirin...
kimbilir en büyük rehber bu olur sana...kendine zaman ve kulak ver..
bak istemişsin sende değişmeyi yarısını başarmışsın,gerisinede sadece biraz zaman var...
ben inanıyorum (laf olsun diye değil ) gerçekten inanıyorum...
öyle güzel şeyler çıkacakki önüne bunları hatırlamayacaksın bile...
hadi diğer sene elini uzat tatlım,o hazır seni bekliyor... yerimseniben
herkesi silmek? bodruma gitmeden bunu başarabilir miyim ki

zaten bana kalirsa dogru kisi ciksaydi bu zaman zarfinda karsina boyle kararsizlik gel git yasamaz onunla bununla kiyaslamaz gercekten kapilir giderdin ona..
kapilip gitmedigin kisilerle vakit oldurme derim ilerde bu yipranmislik bu aradaki gereksiz kisiler yuzunden daha fazla canin skliabilir..
yalnizligin tadini cikar.. hayat tekken de fena degil..

zaten bana kalirsa dogru kisi ciksaydi bu zaman zarfinda karsina boyle kararsizlik gel git yasamaz onunla bununla kiyaslamaz gercekten kapilir giderdin ona..
kapilip gitmedigin kisilerle vakit oldurme derim ilerde bu yipranmislik bu aradaki gereksiz kisiler yuzunden daha fazla canin skliabilir..
yalnizligin tadini cikar.. hayat tekken de fena degil..

fena değil tabi ki de eğer biri olmazsa ben hep böyle çarpık çırpık ilişkiler yaşamam mı ? bundan korkuyorum.biri olsun ona bağlı kalayım diye.ama biyandan da istemiyorum bağlılık diyince aklıma hep beni sahiplenmiş olacak beni kısıtlayacak gibi geliyor o yuzden kimseyiistemiyorum

başarırsın...hattını değiştir...facen varsa kapat...yenisini al..msn değiştir...
kendinde ufak değişiklikler yap.... moral bozukluğuna birebir kaydirigubbakcemile3
ben neden yalnızım yerine ALLAH var yalnız değilim de..
annem var babam var de...onlarla daha çok zaman geçir mesela..
ben niye ben başkası değilde niye ben demek yerine
iyiki bana oldu diyebil....yani....beni öldürmeyen her acı güçlendirir diyebil...
moralin bozulduğunda hüngür hüngür ağlamaktansa hareketli bi şarkıya tempo tut mesela..
kısa yürüyüşlere çık tek başına küçük bi çocuğun başını okşa şeker ver...
o kadar mutlu oluyorlar ki zamanla ilgi alanların değişiyo zaten...
değişmeyen tek şey değişimdir...
hem kimseyi silmek zorunda değilsin geri çek kendini.. ulaşamasınlar sana ulaşılmaz ol...
kimse elinin altında hissetmesin seni....
olumunekankayizsmile en güzel aşk seni bekliyo bence....
yeterki kozalaktan çıkıcak kelebek uçmaya korkmasın

fena değil tabi ki de eğer biri olmazsa ben hep böyle çarpık çırpık ilişkiler yaşamam mı ? bundan korkuyorum.biri olsun ona bağlı kalayım diye.ama biyandan da istemiyorum bağlılık diyince aklıma hep beni sahiplenmiş olacak beni kısıtlayacak gibi geliyor o yuzden kimseyiistemiyorum

e zaten bu dogru kisi taniminin icerisnde degil ki maix :)
gecmiste buldugn kisi dogru insan degilmis ki sen de bu korkulari olusturmus zaten.
bak canim yasin cok buyuk degil biliyorum o yuzden bu tavsiyem sana asik olmadigin hakkaten ama soyle icinin akip gitmedigi biri ile cikma. ne kadar yakisikli olursa olsun ters bir hareketi ile soguyorsan ona adim atma aksine ondan uzaklas.
ama farkindayim bi yandan da ilgiye acsin muhtacsin ki cogumuz boleyiz seni yargilamak icin soylemiyorum, o yuzden birilerine kolayca kapiliyorsun ama tut kendini. emin ol asik olmadan oylesine yasadigin iliskiler asik olup da seni kisitladigi bir iliski kadar zarar veriyor sana ama sen farkedemiyorsun.
zaman ver kendine yasadiklarin biraz kafanda rafa kalksin oyle birisi ciksin ki karsina sana her kisitlamayi getirse de umrunda olmicak gibi olsun ama tabiki kisitlamasin seni :)
bilmem anlatabildm mi?

başarırsın...hattını değiştir...facen varsa kapat...yenisini al..msn değiştir...
kendinde ufak değişiklikler yap.... moral bozukluğuna birebir kaydirigubbakcemile3
ben neden yalnızım yerine ALLAH var yalnız değilim de..
annem var babam var de...onlarla daha çok zaman geçir mesela..
ben niye ben başkası değilde niye ben demek yerine
iyiki bana oldu diyebil....yani....beni öldürmeyen her acı güçlendirir diyebil...
moralin bozulduğunda hüngür hüngür ağlamaktansa hareketli bi şarkıya tempo tut mesela..
kısa yürüyüşlere çık tek başına küçük bi çocuğun başını okşa şeker ver...
o kadar mutlu oluyorlar ki zamanla ilgi alanların değişiyo zaten...
değişmeyen tek şey değişimdir...
hem kimseyi silmek zorunda değilsin geri çek kendini.. ulaşamasınlar sana ulaşılmaz ol...
kimse elinin altında hissetmesin seni....
olumunekankayizsmile en güzel aşk seni bekliyo bence....
yeterki kozalaktan çıkıcak kelebek uçmaya korkmasın

aha bunlar süper :) ozaman saçlarımı kesitrmekle başlıyım ne zamandır erteliyorum,neye erteliyorsam kaydirigubbakcemile3

e zaten bu dogru kisi taniminin icerisnde degil ki maix :)
gecmiste buldugn kisi dogru insan degilmis ki sen de bu korkulari olusturmus zaten.
bak canim yasin cok buyuk degil biliyorum o yuzden bu tavsiyem sana asik olmadigin hakkaten ama soyle icinin akip gitmedigi biri ile cikma. ne kadar yakisikli olursa olsun ters bir hareketi ile soguyorsan ona adim atma aksine ondan uzaklas.
ama farkindayim bi yandan da ilgiye acsin muhtacsin ki cogumuz boleyiz seni yargilamak icin soylemiyorum, o yuzden birilerine kolayca kapiliyorsun ama tut kendini. emin ol asik olmadan oylesine yasadigin iliskiler asik olup da seni kisitladigi bir iliski kadar zarar veriyor sana ama sen farkedemiyorsun.
zaman ver kendine yasadiklarin biraz kafanda rafa kalksin oyle birisi ciksin ki karsina sana her kisitlamayi getirse de umrunda olmicak gibi olsun ama tabiki kisitlamasin seni :)
bilmem anlatabildm mi?

evet canım inş . öyle biri çıkar karşıma ya da çıkmadan ben kimseye kapılmam...istemiyorum kimseyi yaa guclubacismile

evet canım inş . öyle biri çıkar karşıma ya da çıkmadan ben kimseye kapılmam...istemiyorum kimseyi yaa guclubacismile

o zaman sana su ihtimali hatirlatiyim hemen
diyelim ki oylesine biri ile berabersin sana super davraniyo felan ama sen pek kapilmamissin ona.
sonra biri ile tanisiyorsun ve bu kisi senin bu sevgilinin kankasi ya da arkadasi felan. ama ona fena asik oluyorsun, tuh diyosun keske bu cocukla cikmadan onla tanissaydim felan simdi ayrilsan ayrilamiyorsun onla da baslayamiyorsun. geldi mi karsina ask ucgeni? cik isin icinden :))

tabi ki basit bir senaryo ama sen o oylesine biri ile beraberken hayatinin aski yanindan gecip gidebilir o yuzden herkese evet deme yani :))

o zaman sana su ihtimali hatirlatiyim hemen
diyelim ki oylesine biri ile berabersin sana super davraniyo felan ama sen pek kapilmamissin ona.
sonra biri ile tanisiyorsun ve bu kisi senin bu sevgilinin kankasi ya da arkadasi felan. ama ona fena asik oluyorsun, tuh diyosun keske bu cocukla cikmadan onla tanissaydim felan simdi ayrilsan ayrilamiyorsun onla da baslayamiyorsun. geldi mi karsina ask ucgeni? cik isin icinden :))

tabi ki basit bir senaryo ama sen o oylesine biri ile beraberken hayatinin aski yanindan gecip gidebilir o yuzden herkese evet deme yani :))

eyvah napıcam o zaman öyle bişey olursa ? :D
herkese evet demiyorum sadece umut vermek gibi bişey oluyor sonra hayır yapamam diyorum... :(

evet canım çok karışıyorlar her şeye. giyimine, oturmana kalkmana. zamanla onların istediği gibi biri olma ihtimali beni de çok ürkütüyor. sen onlarla oyun oynamıyorsun bence, belli bi yere kadar tanımak istiyorsun, daha sonra karar vermek. karşındaki insan belki de hızlı davranıyor. yani beğenmediğimiz bir şeyde kusur gördüğümüz birinden soğuruz zaten. kimisi bunu kabul edebilir ama kimisi için imkansızdır aklına uymayan biriyle olmak.

bence yaşadığın ilişkiler seni geliştirmiş. seçici ve ne istediğini bilen biri olmuşsun. korkma erkekleri oynatamazsın zaten, 2 saatte unuturlar canım.

neden bodruma gidene kadar sınırlandırıyorsun ki,ister hemen yap istersen kafanı topla gel o zaman yap...
sen zaten her an herşeyi yapacak güçtesin rahat ol tatlım sınırlandırmadan yap yapacaklarını...
bak ne güzel el birliği ile bir adım attın..
hadi bundan sonra daha iyi görmek istiyoruz seni...
herzaman da yanındayız... olumunekankayizsmile

neden bodruma gidene kadar sınırlandırıyorsun ki,ister hemen yap istersen kafanı topla gel o zaman yap...
sen zaten her an herşeyi yapacak güçtesin rahat ol tatlım sınırlandırmadan yap yapacaklarını...
bak ne güzel el birliği ile bir adım attın..
hadi bundan sonra daha iyi görmek istiyoruz seni...
herzaman da yanındayız... olumunekankayizsmile

çünkü bodruma gitmeden olmaz hepsi çevremdeler bunu yapmam için eve kapanmam lazım ohaoldumsmile

1 buçuk yıldır yalnızım...
Beni çok sıkan son sevgilimin ardından,kimseyi sevemiyorum.Kimseye değer veremiyorum.Resmen kullanıp atıyorum.Oyun oynuyorum.Dışarıdan böyle gözüküyor ama kimse ruhumdaki dalgalanmaların farkında değil! Birinden hoşlanıyorsam bir kusuru gözüme gözükünce hemen soğuyorum.Özellikle mesela bana karıştığını hissettirdiği zamanlarda.Çünkü bi önceki ilişkimde çok karıştı bana ve sırf o mutluluğu bozmamak adına sustum...yaşayan bilir,ben şuan o eski ben olmadığım için anlatamıyorum o duyguyu.o kabullenişi.karışmaktan kastım,onu giyme şunu yapma vb.
Sorunum,bundan sonra nasıl yapacağım.Hayatıma birini almaya korkuyorum.onu üzerim diye.Aşık oldum sanırken birden soğuyveriyorum,napcagım belli olmuyor,ani kararlar,aşırı değişkenim..Hayatımda şuan çokça erkek arkadaşım var konuştuğum,ama sevgilim değil tabi...Yapamam diyorum teklif edenlere...Herkesten hoşlanıyorum gibiyim.
Ve kıyaslama yapıyorum bu huyumdan da nefret ediyorum,kendim ne istediğimi bilemiyorum gerçekten.Birini beğeniyorum ama öteki daha yakışıklı diye ondan vazgeçiyorum mesela...Yanlış olduğunu biliyorum ama alıştığım için kendime dur diyemiyorum.Biraz pragmatik düşünüyorum...
Haftaya tatile çıkıcam.Kafamı dinlemek istiyorum.Ama illa birileri yine kafamı karıştıracak.Napayım.hangi yol daha sağlıklı benim için...biriyle başlayıp denemek mi,hazır olana kadar beklemek mi...

Bende senin gibiydim bbir zamanlar.. İlk kez biriyle çıktım sevdim ayrılınca
hiçkimseyle yapamadım hep korkuodum birini hayatıma almaya yine onun gibi olur tekrar üzülürüm diye herkesle oynuyordum , daha doğrusu birisi olsun istiyordum senin gibi ama olmuyordu. Veee bu süreçteki tecrübelerimi sana aktarıcak olursam bu sekil davranmayı hemen kesmelisin inan sonrasında sen üzülüceksin bnm bu sürecim 2 yıl sürdü kimseyi sevemedim suan seviorum yeniden birini :):) o 2 sene keşke oynamasaydım bekleseydm tek olsaydım diyorum cünkü sen böyle davrandıkca erkekler senin içindeki fırtınayı anlaamaz ve birsüre sonra senden yararlanmaya bakıcaklardır . Kullanılan onlar değil sen olursun zamanla.. Kızsın iyi düşün erkekler bizim gibi değil yaşar gider kullandım der önüne bakar ama sen cok yıpranırsın bedenen değil RUHENN.. Daha büyük yaralar eklersin yarana. Ve birgün yeniden gercekten sevebildiğinde birini böle davrandığına pişman olursun bazen kendini suçlar durursun. Umarım yardımcı olabilmişimdir canım.a.s Hazır olana kadar bekle

Gerçekten ama gerçekten birini sevmeden sakın kabul etme.. Tek kişi olsun istiyomuşsun zaten denemeden görmeden anlayamazsın gibi bi durum da yok doğru kişi yada aşık olacagın kişi karşına çıktıgı zaman öyle bi anlarsın ki.. Dediğim gibi kendini kandırmanın oyalamanın hiç bi anlamı yok oluruna bırak her şeyi her şey olacağına varır nasıl olsa.. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer :)

Back
X