Kimseyi kırmadan nasıl bir savunma yapabilirim?

morwenfb

Çilekli Turtam Öykümm :)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
1.844
58
158
Merhabalar
Belki daha bi kaçgün önceden açtığım konudan haberınız olanlar tanıyanlar vardır benı.

Gel gelelim sizlerden yardım istememe sebep olan olayı.Bilirsiniz ki kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
Şimdi görümcem aradı naber nabıyosun diye iyilik sağlık öyle güzelce konuştuk veee dediki
akşama annemlere geçicem sizinde işiniz yoksa erken gelmeye çalışın ki bir arada olalım falan.

Sizce bu neyin nesidir??

Ve o konuşma olursa bana ne gibi önerilerde bulunursunuz??
Nasıl davranmam gerekir?ne gibi savunmam olabilir kimseyi kırmadan??

konunu sımdı okudum sen dogru olanı yapmıssın...
gorumcen oylesıne de aramıs olabılır senı hemen kotu dusunme sen onyargılı gıtme oraya ha baktın o konu acılıyor rahatsızlıgını dıle getır kımseyı kırmamaya calısarak tabıkı ama bu degılkı alttan alıp pes et sonucta orası senın evın senın kontrolunde olması gereken bıyer tavız verme derım

evet doğru dıyorsun da nasıl bır savuna yapabılırım pekı??

canım bak once sen kendı kendıne hak vereceksın kı ınsanlara derdını anlatabılesın once kararlı ol !!!
baktın konu acılıyor kesın konu acılırsa gorumcen sıze ne zararı var gbılerınden konusur kesın sende tavrını net bır sekılde ortaya koyacaksın sımdı nasıl ınsanlar gorumcen yanı annesını sevunmaya gececek bı tıp mı ne bılım sence ne tarz konusur sen bırsey soyle kı bnde yardımcı olayım

Yanii görümcem uyumlu bir insandır ama söz konusu annesi olunca nasıl davranır bilmiyorum
oratayı bulmaya çalışacak şekilde konuşur herzaman

bu tartısmalardan sonra kayınvalıdenle konustunmu yanı hıc gorustunuz mu sana nasıl davranıyor

bence gıt hıcbırsey olmamıs gıbı pasa pasa otur yerınde...
derdı olan gocunsun sende ısteklerını soyle ne dert edıyosun ıcıne ne hakla evıne karısıyorlar kı ne kadar ayıp ...
senın tencerene tavana mı kalmıs koskoca kadın o utansın be sen kasma kendını

Haklısın nıye kasıyosam kendımı hayır ıkısı bırden ustume çullanmayı dusunuyolarsa yerler ayvayıı ondan korkyorum sınırlerımede hakım olmam şart ya onlara ya bana

baktın laftan anlamıyorlar ıcınde kı herseyı kus bence rahatlarsın en azından ya ...
kaynanan bıraz fena anladgm kadarıyla kızını da doldurmustur bı guzel sen hıcbısey olmamıs gbı gıt otur bak bakalım ne dıyolar
baktın saldırıya gecıyorlar sende anlat derdını konusmadan anlasamazsnız eger laftan anlamazlarsa sende anlayacakları dılden konus...
benım evım bnm ozel alanım de ıstemıyorum de tabı kaynanan kendını acındırma yoluna da gdebılır sakın ha acıyıp anahtarı vereyım deme bı gıt bakalım gozunde buyutme bu kadar bosverrrr

bence de hiç kasma kendini. konu açılmadığı sürece bişey demene de gerek yok sanırım. her zamanki gbi davranmanı öneririm. anahtar olayı da kötüymüş. sakın bi daha yapma öyle bişey. bir şeye ihtiyaç duyuyosa senden istesin:))

rahat ol bosverr bak bnm gbı dusunuyor kızlar da

Yok anam acındırmaya bıle kalksa bu saatten sonra yok anahtar manahtar

Evet rahat olmam şart saolun kızlar valla teşekkür ederım sızlereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…