Sen de mi benim gibisin
Gerçekten istiyor mu bilemiyorum ki biraz anlasam keşke. Çabucak demotive olan biri olduğunu düşünüyorum çünkü aylar önce de çok istedi görüşmek hep bahane uydurdum. Bunda da hatta bir sonraki görüşmeyi hemen isteyince şakaya vurdum o da bana lafı ustalıkla çevirdiğimi falan ima etti. Sonra yine yazdı hatta yine oturduk denk gelince emrivaki yaptı plansız olunca eyvah vazgeçti tribine falan girdim kesin bu sefer sevmedi vs vs .
Neyseki buluşma sonrası yine yazdı hatta akşam da yazdı ama ben siz dedim şakasına biraz da kızgındım tepkisini merak ettim sonra şakaya vurdum çünkü trip atacak kadar yakın değilim iyi hamle falan dedi iyi eğlenceler dedim bitti. Kafamı karıştırdığı için yazmak istemiyorum kendi kendime.
Bir gündür yazmadı son fotolarımı beğenmedi. Devamlı tetikteyim çevrimiçi görünce instagramda sinirleniyorum falan.
Önceki ilişkimde seviyordum anlarım bunu sevmiyorum daha yeni tanıyorum. niye böyle oldum kendimi atasım var. Kaygılı bağlanma problemi için ne yapılabilir bilmiyorum. Keşke çözsek sen de ben de.