Seversinnn hemde oyle bi seversinki kendini bile unutursun zamani gelince)emin ol bugunlerini arasin...
Ama sanki hiç olmayacak gibi normal mi peki ne yaparsam yapıp sevemem :/
Bende senin yaslarindayken oyleydim..kimse umrumda degildi..ama bak 30 yasindayim...ve yasadim...sende yasiycaksin seviceksin..en guzel gunlerin kiymetini bil...tavsiye kabul edersen derslerine yogunlas derim..zor cunku sevmek sevilmek...ama bi okadarda guzel...yasayacaksin hepimiz gibi..hemde hic ummadigin anda ask bulur insani..hic takma kafana...o kisi daha karsina cikmamis sadece...
bır zamanlar bende senın gbı dusunuyordum...hala sevemedım sadece alıstım
zamanla evlenmekde gereksız gelıyor ınsanaİşte korkumda buYada sevmeden birisiyle evlenmek
zamanla evlenmekde gereksız gelıyor ınsana
21 canımKaç yasındasınız siz? Ama ben çok istiyorum bi yandanda korkuyorum(
21 canım
yanı aslında olmayacak duygusu yok olur ıstersem ama ben kaldıramam artık evlılıgı bır ınsanın sorumlulugunu bır evın sorumlulugunu ustume alamam suan cok rahatım hep boyle gıtsın ıstıyorumDaha gençmişsin ama yinede için de hiç olmayacak duygusu var ay aklıma geldikçe keyfim kaçıyor bu his
yanı aslında olmayacak duygusu yok olur ıstersem ama ben kaldıramam artık evlılıgı bır ınsanın sorumlulugunu bır evın sorumlulugunu ustume alamam suan cok rahatım hep boyle gıtsın ıstıyorum
hıc ummadıgın anda bırı cıkar karsına cok seversın o zaman bırdenbıre cok farklı bakmaya baslarsın herseye umutsuz olma sadeceAnladım kendi tercihiniz teşekkürler :)
hıc ummadıgın anda bırı cıkar karsına cok seversın o zaman bırdenbıre cok farklı bakmaya baslarsın herseye umutsuz olma sadece
bende 17yim ama yok bende sevemiyorum arkadas :44:
ıste bnm sorunum tam olarak buKendinizi zorlamayin kizlar, mutlaka zamani geldiginde seveceginiz birisi oluyor, asik oluyorsunuz. Yaslariniz cok genc, kendiniz kasmayin derim.
Ben 27yim kimseyi sevemiyorum, sevdiklerim de adam cikmiyor ben ne yapayim peki
Peki sende korkuyormusun benim gibi ya hiç sevemezsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?