Kimseyi sevememek

ıste bnm sorunum tam olarak bu :ssz:

Ben 2 kere sevdim, 2si de birbirinden cins cikti. Gonlum adam gibi adama dusmez zaten.

Bir keresinde ortopediste gitmistim. Adam begenmis beni (nasil oldu anlamadim 10 dk muayene etti), sonra gorusmek, birbirimizi tanimak istedi. Duzgun, efendi, yakisikli bir adamdi ama kafamda bir zirto oldugu icin olmaz dedim. Adam da niye kestirip attigimi merak etmis. Ben de dedim ki, aklimda baska biri varken yapamam, olmaz , sizi de kandirmak, oyalamak istemem dedim. 30 yaslarindaydi sanirim, kafasinda evlilik varsa zaman kaybetmesin benimle, gunahina girmeyeyim diye hayir dedim. Adam da cok sasirmisti, acikca soyledigim icin. Annem ogrenince kudurdu tabi, doktor kismeti teptim diye kendisi doktorlara pek hayrandir :21: Ozetle, zirtonun biri yuzunden duzgun, efendi bir adami teptim, tepe tepe 27ye geldim :21: Simdi pismanim tabi, bu zirtoyu kafamdan tamamiyle cikarsaydim, belki de bu doktora ya da daha duzgun birine asik olacaktim.

Uzun lafin kisasi kizlar, karsinizdaki adam degilse cok zaman harcamayin derim. Gecin gitsin yasiniz gencken, mutlaka kalbiniz duzgun bir adama kapilir. Hep zirtolara asik olacak haliniz yok ya.

Lisedeyken ben de bi kere çok aşık olmuştum sonrasında bu psikolojiye girmiştim. Tey allaaam. Aklıma getirdiniz. Ne büyük korkudur o bilirim. Yanından geçen yakışıklıdan hoşlanman zaten yeterince saçma. Artık hoşlanmıyor olman biraz daha olgunlaştığını gösterir.. :6:

Ben 2 kere sevdim, 2si de birbirinden cins cikti. Gonlum adam gibi adama dusmez zaten.

Bir keresinde ortopediste gitmistim. Adam begenmis beni (nasil oldu anlamadim 10 dk muayene etti), sonra gorusmek, birbirimizi tanimak istedi. Duzgun, efendi, yakisikli bir adamdi ama kafamda bir zirto oldugu icin olmaz dedim. Adam da niye kestirip attigimi merak etmis. Ben de dedim ki, aklimda baska biri varken yapamam, olmaz , sizi de kandirmak, oyalamak istemem dedim. 30 yaslarindaydi sanirim, kafasinda evlilik varsa zaman kaybetmesin benimle, gunahina girmeyeyim diye hayir dedim. Adam da cok sasirmisti, acikca soyledigim icin. Annem ogrenince kudurdu tabi, doktor kismeti teptim diye kendisi doktorlara pek hayrandir :21: Ozetle, zirtonun biri yuzunden duzgun, efendi bir adami teptim, tepe tepe 27ye geldim :21: Simdi pismanim tabi, bu zirtoyu kafamdan tamamiyle cikarsaydim, belki de bu doktora ya da daha duzgun birine asik olacaktim.

Uzun lafin kisasi kizlar, karsinizdaki adam degilse cok zaman harcamayin derim. Gecin gitsin yasiniz gencken, mutlaka kalbiniz duzgun bir adama kapilir. Hep zirtolara asik olacak haliniz yok ya.
e sende daha gencsın daha 40 a kdr yolumuz var bacım olmadı buluruz mulayım ıkı tane bı de cocuk patlattıkmı tamamdır :60:

bende lıseye gderken bırını sevıyordum ama oyle boyle sevmek degıl öl dese ölürüm o kafayla yas 16 bu arada :)
sonra bıttı...ıyıkıde bıtmıs sımdıde hıckımseyı oyle sevemıyorum

Kendinizi zorlamayin kizlar, mutlaka zamani geldiginde seveceginiz birisi oluyor, asik oluyorsunuz. Yaslariniz cok genc, kendiniz kasmayin derim.

Ben 27yim kimseyi sevemiyorum, sevdiklerim de adam cikmiyor ben ne yapayim peki :1:

Belkide en büyük hatalarımdan birisi bu zorluyorum birini sevmek için resmen çocugu gözümün önünden ayırmıyorum ama yok olmuyor bi süre sonra ilgim azalıyor aşkıda saçma görmeye başlıyorum :/ UUmaırm gelir..Belki seninkide hala çıkmamıştıırr :40:

korkmuyorum cunku bi kere birine cok asik olmustum.daha dogrusu sevgi diyelim.
demekki tekrardan olabilirim.o kisiden sonra bidahada oyle cok buyuk hoslantilarim olmadi :ssz:

Umutlar güzeldir :)) Bende birisine çok takılmıştım seviyordum diyordum ama zaman geçtikçe hayranlık oldugunu anladım :)

Kader demekki hayırlısı buymuş belkide birgün tekrardan karşılaşırsınız :) Aslında size benziyorum biraz hep belli kalıplarım var böyle olmazsa olmaz diye ama elbette her insanın bi eksigi olabilir bu olayı okuduktan sonra kalıplarımı yıkacagım sanırım :)
Evet yani en başta ögrenelim sonradan üzülmek istemeyiz boşuna en güzeli tanımak sanırım

Acele etme kuzum Ya bende kimseye olmadim zamaninda asik sonra Tam umudu kestim derslerime odaklandim 22yasindaydim fena asik oldum 4,5 yil surdu cok güzel bi ask yasadim ama sonunu getiremedik.... ne oldu biliyormusun onun yuzunden derslerim aksadi 27yasindayim simdi uniyi bitirmek icin cabaliyorum Yani ask icin acele etmeyin mutlaka geliyo zamani gelince bence egitiminizi mutlaka tamamlayin

Son düzenleme:
Henüz 17 yaşındayım belkide hayatımın en güzel yaşı arkadaşlarımı çok seviyorum geçen yıl kardeşim dediğim insan vefat etti şuan alıştım ama ben kaybede kaybede artık hissizleştim sanırım.Çok yakışıklı bir erkek geçiyor yanımdan begeniyorum bakıyorum hoşlanmak istiyorum ondan ama olmuyor zorluyor kendimi fotoğraflarına bakıyorum gözüm sürekli onda ama bir türlü hissedemiyorum sonra erken deyip geçiyorum.Bir yandanda korkuyorum ya hiç aşık olmazsam diye :( Neden böyleyim ben :5:

ben son sevgilime çook fazla aşık oldum sanmıştım ama bitti gitti aldatıldım o da ayrı bir mesele bu arada aynı yaştayız seninle ben aşık olamayacağıma değil de aşkın hiç bitmeyeceğine inanmıyorum ondan kimseyi sevemiyorum bugüne kadar sevdiklerim de hep şerefsizin önde gideniydi bana zarardan başka bişey vermediler şimdi ise beni sevene dönüp bakmaya korkuyorum :(

Lisedeyken ben de bi kere çok aşık olmuştum sonrasında bu psikolojiye girmiştim. Tey allaaam. Aklıma getirdiniz. Ne büyük korkudur o bilirim. Yanından geçen yakışıklıdan hoşlanman zaten yeterince saçma. Artık hoşlanmıyor olman biraz daha olgunlaştığını gösterir.. :6:

Hahaha :1: İçimdeki umudu buyuttu yani geçici bir dönemmiş :)) Çok sevindim şimdi 2 yıldır evliymişsiniz Allah'ım ayırmasınn :nazar:

Acele etme kuzum Ya bende kimseye olmadim zamaninda asik sonra Tam umudu kestim derslerime odaklandim 22yasindaydim fena asik oldum 4,5 yil surdu cok güzel bi ask yasadim ama sonunu getiremedik.... ne oldu biliyormusun onun yuzunden derslerim aksadi 27yasindayim simdi uniyi bitirmek icin cabaliyorum Yani ask icin acele etmeyin mutlaka geliyo zamani gelince bence egitiminizi mutlaka tamamlayin

Sonu hüsranla sonuçlanabilir yani belkide çok fazla isteyip sonra elde ettigimizde çok üstüne düştügümüzdende olabilir bu :/ en güzeli kendi haline bırakmak zorlamamak sanırım

bende lıseye gderken bırını sevıyordum ama oyle boyle sevmek degıl öl dese ölürüm o kafayla yas 16 bu arada :)
sonra bıttı...ıyıkıde bıtmıs sımdıde hıckımseyı oyle sevemıyorum

Hahahaha :D :D Bende küçükken öyleydim ondan beri böyle oldum belkide dogru kisiler degildir yada zamanı degildir

ben son sevgilime çook fazla aşık oldum sanmıştım ama bitti gitti aldatıldım o da ayrı bir mesele bu arada aynı yaştayız seninle ben aşık olamayacağıma değil de aşkın hiç bitmeyeceğine inanmıyorum ondan kimseyi sevemiyorum bugüne kadar sevdiklerim de hep şerefsizin önde gideniydi bana zarardan başka bişey vermediler şimdi ise beni sevene dönüp bakmaya korkuyorum :(

Ben birisiyle flört ettim sevgili gibi değildik 6 yıl falan beraber büyüdük inanmıyordum bitecek zaten diyordum belkide bu inançsızlıgım yüzünden bitti.Bende aşkın sonsuza dek sürecegine ama bulamayacagıma inanıyorum :/ kesinlikle yaklaşamıyorsun çünkü yaşadıgın şeyler seni uzaklaştırıyor ama iyikide kurtulmuşsun canım ya geç olsaydı o pisligin gerçek yüzünü görmek için :(

Henüz 17 yaşındayım belkide hayatımın en güzel yaşı arkadaşlarımı çok seviyorum geçen yıl kardeşim dediğim insan vefat etti şuan alıştım ama ben kaybede kaybede artık hissizleştim sanırım.Çok yakışıklı bir erkek geçiyor yanımdan begeniyorum bakıyorum hoşlanmak istiyorum ondan ama olmuyor zorluyor kendimi fotoğraflarına bakıyorum gözüm sürekli onda ama bir türlü hissedemiyorum sonra erken deyip geçiyorum.Bir yandanda korkuyorum ya hiç aşık olmazsam diye :( Neden böyleyim ben :5:

Her şey zamanında vakti gelince olur :38:

basın sagolsun..

dıger konuya gelınce;bu ısler ısmarlama olmazki zaten..
sen aşkı bulamazsın..bı anda o gelir senı bulur..
henüz 17 yasındasın..hayat yenı başlıyor,ne aşklar yasıyacan haberın yok..

basın sagolsun..

dıger konuya gelınce;bu ısler ısmarlama olmazki zaten..
sen aşkı bulamazsın..bı anda o gelir senı bulur..
henüz 17 yasındasın..hayat yenı başlıyor,ne aşklar yasıyacan haberın yok..

Sağolun..Arkadaşlarımda öyle diyor bir anda çatar sen bulmaya çalıştıkça aşkı bulman dahada zorlaşır falan diyorlar :/ Eyvah o zaman ben sanırım biraz polyannacı düşünüyorum sanki karşıma çıkan ilk kişiyle evlenecekmiş gibi

Sağolun..Arkadaşlarımda öyle diyor bir anda çatar sen bulmaya çalıştıkça aşkı bulman dahada zorlaşır falan diyorlar :/ Eyvah o zaman ben sanırım biraz polyannacı düşünüyorum sanki karşıma çıkan ilk kişiyle evlenecekmiş gibi

ben suan karsıma çıkan ılk kısıyle evlıyım..
20 yasındaydım onu tanıdığımda..oda 18:)

ozaman karsıma çıkan ılk kışıydı ama ben bılemezdım bıgun evlenecegımızı..
onun ardından bırsuru erkek arkadaşım oldu..

ama en son yıne ılk askıma kavuştum:)

Back
X