• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyi sevemiyorum ve yalnızlık

mavileyla1100

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
67
110
8
40
Kızlar ben yaşadığım kötü anılardan dolayı (hem kadın erkek ilişkisi olsun hem arkadaşlık ilişkisi olsun) kimseyi sevmiyorum. Herkes kötü pis geliyor. Yani pis derken temizlik anlamında değil kötü niyetli gibi. İş yerinde kimseyle küs değilim zaten samimiyet de kuramıyorum. Kimseyi sevmiyorum yani. Herkes bir gün bana kazık atacakmış gibi geliyor. Ondan odamda öyle yalnız oturuyorum. Evlilik anlamında da tanıdıklar aracı oluyor. Gelen görüşmek isteyenlere bir de kötü davranıyorum. Ve bunu kesinlikle bilerek yapmıyorum. Zaten görüşmeden de sonucun olumsuz olacağını bildiğim için hemen oturuyorum bir çay içip kalkıyorum. Adamlar bozuluyor tabi haklı olarak. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben yalnız başıma mı öleceğim???😭

Siz isi baya bi abartmissiniz.
Hem yalnizlik istemiyorsunuz hem herkese suizan besliyorsunuz yetmiyor kotu davraniyorsunuz.
Nasil bilerek kotu davranmiyorsunuz mesela, bi insan nasil bilmeyerek kotu davranir burayi acin bi, merak ettim.
Herkes pirupak degil elbette, siz de degilsiniz, herkes cok iyidir diye kimse iddia edemez ama her iliski biraz idare edebilme sanatidir, sizi besleyebilecek olan bir iliski mi yoksa enerjinizi mi emecek bunu tanimadan bilemezsiniz.
Bu her turlu iliski icin boyledir.
Tanimaya calisirken zarar gormemek icin hemen guvenmezsiniz, dengeli ilerlersiniz , gozlemlersiniz veya bir noktaya gelir kestirir atarsiniz hepimizin hayati bu cercevede ilerliyor, kimi kaliyor kimi gidiyor kimse hayatimiza olene dek ve bizi hic kirmadan kalacak diye girmiyor.
Biz de kimsenin hayatina hic kirmayacagiz diye bir soz vererek girmiyoruz
Ayrica hepimiz biraz bencil hepimiz biraz menfaatciyiz bu cok normal.
Anormal oldugunda sinir asildiginda ise zaten kendiliginden bitiyor iliskilerimiz.

Siz dört dörtlük müsünüz?
Muhtemelen insanlar kusursuz değil, hata yapacaklar.
Sizi hayal kırıklığına uğratacaklar, ama size iyi yönden hiç katkıları olmayacak demek değil ki bu..
Kendinizi doğru eleştirseniz insan dediğiniz şeyin kusurlarla dolu olduğunu kabul edersiniz ve bu size
o kadar korkunç görünmez.

Siz isi baya bi abartmissiniz.
Hem yalnizlik istemiyorsunuz hem herkese suizan besliyorsunuz yetmiyor kotu davraniyorsunuz.
Nasil bilerek kotu davranmiyorsunuz mesela, bi insan nasil bilmeyerek kotu davranir burayi acin bi, merak ettim.
Herkes pirupak degil elbette, siz de degilsiniz, herkes cok iyidir diye kimse iddia edemez ama her iliski biraz idare edebilme sanatidir, sizi besleyebilecek olan bir iliski mi yoksa enerjinizi mi emecek bunu tanimadan bilemezsiniz.
Bu her turlu iliski icin boyledir.
Tanimaya calisirken zarar gormemek icin hemen guvenmezsiniz, dengeli ilerlersiniz , gozlemlersiniz veya bir noktaya gelir kestirir atarsiniz hepimizin hayati bu cercevede ilerliyor, kimi kaliyor kimi gidiyor kimse hayatimiza olene dek ve bizi hic kirmadan kalacak diye girmiyor.
Biz de kimsenin hayatina hic kirmayacagiz diye bir soz vererek girmiyoruz
Ayrica hepimiz biraz bencil hepimiz biraz menfaatciyiz bu cok normal.
Anormal oldugunda sinir asildiginda ise zaten kendiliginden bitiyor iliskilerimiz.
Nasıl kötü davranıyorum? Şöyle yani soğuk davranıyorum. Bir insanla masaya onu reddedeceğinizi bilerek oturup da nasıl davranırsanız öyle davranıyorum. Bunu bilerek de yapmıyorum.

Sizi hayal kırıklığına uğratacaklar, ama size iyi yönden hiç katkıları olmayacak demek değil ki bu..
Kendinizi doğru eleştirseniz insan dediğiniz şeyin kusurlarla dolu olduğunu kabul edersiniz ve bu size
Ben dört dörtlük değilim tabi. Ama zaten ben de kusursuz birini arıyorum demedim hiç. Sadece sevemiyorum dedim. Kusursuzu da gelse aynı oluyor.

Reddedecegınız masaya oturmayın oncelıkle
En basta kabul etmeyin.
Kimse sizin stres topunuz degıl cunku.

Kimse zaten dort dortluk degıl herkesin bir kusuru veya insanlara hos gelmeyen huyu vardır bu da kimseyi kotu yapmaz.
İnsanları kusurlarıyla sevmeye baslarsanız belki mutlu olursunuz.

Hepimiz yalnız olecegiz zaten, sız buna ek olarak mutsuz ve sevilmeden oleceksınız bu gıdısle.

Ben dört dörtlük değilim tabi. Ama zaten ben de kusursuz birini arıyorum demedim hiç. Sadece sevemiyorum dedim. Kusursuzu da gelse aynı oluyor.

Daha tanımadan insanlar pis, kötü, olmayacak derseniz sevemezsiniz tabi. :)
İnsanlara önyargılısınız.

Nasıl kötü davranıyorum? Şöyle yani soğuk davranıyorum. Bir insanla masaya onu reddedeceğinizi bilerek oturup da nasıl davranırsanız öyle davranıyorum. Bunu bilerek de yapmıyorum.

Bir insanla masaya onu reddedecegimi bilerek hic oturmadim o yuzden nasil davranirsaniz oyle davraniyorumun acilimi yok bende
Siz de yapmayin
Hem goruseyim hem de reddedeyim kafasi biraz kibir barindiriyor bence
Madem zaten istemeyerek gidiyorsunuz hic gitmeyin
Hem kimseyi hayal kirikligina ugratmazsiniz hem de gidip soguk soguk gudubet gudubet oturmaktan ne anliyorsunuz ki

Bir insanla masaya onu reddedecegimi bilerek hic oturmadim o yuzden nasil davranirsaniz oyle davraniyorumun acilimi yok bende
Siz de yapmayin
Hem goruseyim hem de reddedeyim kafasi biraz kibir barindiriyor bence
Madem zaten istemeyerek gidiyorsunuz hic gitmeyin
Hem kimseyi hayal kirikligina ugratmazsiniz hem de gidip soguk soguk gudubet gudubet oturmaktan ne anliyorsunuz ki
Öyle olmuyor aslına. Ben zaten olmayacağını aracılara söylüyorum. Onlar ama “bir tanısan fikrin değişir, insanları tanımadan anlayamazsın, sadece bir çay iç” diye beni mecbur ediyorlar. Ben de belki konuşsam etkilenirim diyorum ama olmuyor.

Konu sahibi günde dört kez bu cevabı okursa içinde bulunduğu buhranlı durumdan çıkar. "Nabiyom ben yaaa" diyecektir...

Öyle olmuyor aslına. Ben zaten olmayacağını aracılara söylüyorum. Onlar ama “bir tanısan fikrin değişir, insanları tanımadan anlayamazsın, sadece bir çay iç” diye beni mecbur ediyorlar. Ben de belki konuşsam etkilenirim diyorum ama olmuyor.
Zaten olmayacağını aracılara söylüyorum demişsiniz ya görüşmeden önce olmayacağını neden düşünüyorsunuz. Yani iş, gelir, memleket vb. gibi durumları uygun bulmadığınız için mi görüşmeden reddediyorsunuz. Eğer öyleyse sizin beklentilerinize uygun birilerini bulmuyorlar demekki.

Kızlar ben yaşadığım kötü anılardan dolayı (hem kadın erkek ilişkisi olsun hem arkadaşlık ilişkisi olsun) kimseyi sevmiyorum. Herkes kötü pis geliyor. Yani pis derken temizlik anlamında değil kötü niyetli gibi. İş yerinde kimseyle küs değilim zaten samimiyet de kuramıyorum. Kimseyi sevmiyorum yani. Herkes bir gün bana kazık atacakmış gibi geliyor. Ondan odamda öyle yalnız oturuyorum. Evlilik anlamında da tanıdıklar aracı oluyor. Gelen görüşmek isteyenlere bir de kötü davranıyorum. Ve bunu kesinlikle bilerek yapmıyorum. Zaten görüşmeden de sonucun olumsuz olacağını bildiğim için hemen oturuyorum bir çay içip kalkıyorum. Adamlar bozuluyor tabi haklı olarak. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben yalnız başıma mı öleceğim???😭
Sorun sizde gibi görünüyor. Bir şeyler yapmak istiyorsunuz ancak yapmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Tam olarak sorun nedir?

Ben seni anliyorum bende senin gibiyim cunku. Adamlarin cogu kansiz ve niyetleri bozuk duzgun olanlarda kalbimize dokunmuyor. Ayni durumdan bende muzdaribim yapacak bisey yok dogru insan oldugunda icimiz cekilir zaten ona oyle dusunuyorum.

Sorun sizde gibi görünüyor. Bir şeyler yapmak istiyorsunuz ancak yapmamak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Tam olarak sorun nedir?
İsteksizlik ama isteklilik gibi. Bir tezat var. Yuvam olsun anne olayım istiyorum ama iş görüşmeye gelince aman olsun da bitsine geliyor iş.

Ben de de var bu durum son aylarda çok yoğun..Hiç kimseye güvenemiyorum herkes kazık atıcakmış güvenilmezmiş gibi geliyor ve inanın bende kötü davranıyorum insanlara...Ben de düşünüyodum niye böyle bir oldum diye ama inanın insanlar bu hale getiriyor bizim gibileri...Yaşanan olaylar en çokta insanlar...

Back
X