Kimseyle görüşmek istemediğime karar verdim

Zamanında o kadar kazık yedim ki artık insan görünce tiksiniyorum sürekli yalnız kalmak istiyorum ama mümkün değil okulda bi kaç görüştüğüm arkadaşım var onlarla oturuyorum kahve felan içiyoruz direkt yurda geliyorum bir tanesiyle onla da iyi anlaşıyorum gibi ama kafa yapımız uyuşmuyor bana kazık atan kızı hatırlatıyor direkt yurda geliyorum odada kendi kendime takılıyorum ders çalışıyorum çünkü yatay geçiş yapma düşüncem var ortalamam yüksek olmalı bu yüzden dışarı taş çatlasa 4 kere çıkmışımdır burayı da sevemedim zaten belli etmesem de alışamadığım içindir belki de ama güven problemlerim de herkesin sevgilisi var mesela millet sürekli kocam arıyor kocam yazıyor diyor ve sinirlerim bozuluyor haliyle kısaca problemim mi var yoksa normal miyim?
Kocam arıyor mu 🤣 seks yapıyorum demenin binbir yolu

Nereden buluyorlar bu kadar sevgiliyi ben de bilmiyorum valla.ömrüm bu tipleri kıskanarak geçti.allahtan 25 yaşından sonra biraz kıs.etim açıldı da kendimde yaptım artık birşeyler.ne diyeyim ki inşallah kısmetin tez zamanda açılır.

Kiyamam sana ferhanscim ya neyse ki kismetin acilmis ama hala yokluktan sikayetcisin ve o kiskancligin hic gecmiyor. Kismetin acilmis halin bu ise onceki halini ben cok merak ediyorum. Anlatsana biraz.

Back
X